Nokia Belle FP1 ile 700 ve 701'in işlemci hızı 1.3 GHz olacak! (Güncellendi)

Sponsorlu Bağlantılar

Del Rey

Del Rey

Üye
samsung galaxsy s'e bile android 4.0 ics gelirken bize dandik carla ve fb1 gelmiyor cokta tın yani nokia...

bıktım sanin dandik tarayıcından.. 7.4 geldi bişey yok 8.0 veriyon gelecekmiş ...!!!!

şimdiden para biriktirmeye başladım alırım samsung galaxy 3 bakarım keyfimi...

Nerde geldi ICS Galaxy S'e? Samsung orijinal güncelleme yayınladı mı? Benim bildiğim SGS ve SGT P1000/P1010'a ICS yok. Birileri portluyor, ona da "Aman güncelleme geldi" diyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL

Dimi3

Dimi3

Üye
Guncellemeniin temeli islemci hizini arttirmak zaten. Bu ozellikten mahrum kalacaksak hic cikartmasinlar. 2-3 tane k.ıçı kırık ve şuanda bile kullandığımız widgetlar için mi sunacaklar güncellemeyi, biz 603 kullanıcıları için ? Olmaz öyle şey. Dediğim gibi yazıda bir hata olmalı. Daha kaç aylık cihaz yahu. Nokia böyle bir hata yapamaz, YAPMAMALI. Yoksa benim için nokia tamamen biter. Şu mantıkla yaklaşırım: yeni çıkarttığı bir cihaza bile üvey evlat muamelesi yapıyorsa nokia (ya da yazılımcıları) adam değildir...

Dostnametr

Üye
603 lerde üvey evlat moduna geçti :D

c6-01 lerin halini anlıyorsunuz şimdi değil mi ? :D

• Beğen
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bazen düşünüyorumda bu nokianın merkezi Türkiye de olsa hergün baskına giderdik heralde

• Beğen
atakan25

atakan25

Üye
Türe

Türe

Üye
Nerde geldi ICS Galaxy S'e? Samsung orijinal güncelleme yayınladı mı? Benim bildiğim SGS ve SGT P1000/P1010'a ICS yok. Birileri portluyor, ona da "Aman güncelleme geldi" diyorsunuz.

hocam belki resmi değil custom rom'lar ama bazıları gerçekten çok stabil :hmmm yine de hayal kırıklığı güncellenmemesi

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
603 C6-01 ' in yolundan ilerliyor . (Üvey evlat olma yolu :kop: )

Dimi3

Dimi3

Üye
Dostnametr: anlıyorum ancak cihazınız neredeyse 2 yıllık ve diğer 1. nesillere çıkan bütün güncellemeler eksiksiz c6ya da çıktı, belle biraz göz korkuttu ama o da aynı anda eksiksiz sunuldu. Ancak bizim olayımız farklı daha cihaz çıkalı bir kaç ay olmuş ve daha ilk güncellemede yan çizilmesi söz konusu. Eğer sizinki üvey evlat durumuysa, bizimki de yoldan geçen sıradan bir çocuk sendromudur :S

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
olur

----------Eklendi @ 20:02:48 ---------- Yazıldı @ 20:00:52 ----------

ben artık takılmıcam bu sitede hergün biraz daha telefondan soğuyorum

mecazi anlamda demiştim arkadaşım

MücahitTokgöz

oha artk ya ben 603 ü alalı 2 ay oldu ya 650 milyon para verdk hadi n8 felan 1.5-2 yıllık cihaz felan ama 603 bi kaç aylık cihaz ya böyle şeymi olur inşllh hatadır yoksa nokia nın adını bile anmam :@

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
Guncellemeniin temeli islemci hizini arttirmak zaten. Bu ozellikten mahrum kalacaksak hic cikartmasinlar. 2-3 tane k.ıçı kırık ve şuanda bile kullandığımız widgetlar için mi sunacaklar güncellemeyi, biz 603 kullanıcıları için ? Olmaz öyle şey. Dediğim gibi yazıda bir hata olmalı. Daha kaç aylık cihaz yahu. Nokia böyle bir hata yapamaz, YAPMAMALI. Yoksa benim için nokia tamamen biter. Şu mantıkla yaklaşırım: yeni çıkarttığı bir cihaza bile üvey evlat muamelesi yapıyorsa nokia (ya da yazılımcıları) adam değildir...

Her kelimede haklısın. Eğer bu işlemci yükselmemesi işi doğruysa nokia benim için bitti. İleride lumia düşünüyordum ama onuda almayacağım. Sırf nokia olduğu için.

Del Rey

Del Rey

Üye

Canım benim, hangi güncellemenin temeli overclock? FP1'in mi? Güldürme beni lütfen. Overclock'tan çok daha önemli özellikleri var, 808 incelemesini bugün yarın koyarım; o zaman görebilirsiniz.

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Asha 303te yeni çıktı o da mı almalı bu güncellemeyi dediğiniz buma benziyor.Ayrıca 603 şu sanihede 650 lirayken N8 1000 lira.Yani sınıf aınıf telefonlar var.603ün o fiyata çıkmasının sebebi orta seviye kitleye hitap etmesi orta seviyeye hitap eden bir telefon orta seviye güncellemeler alır görüşü oluşmuş olabilir.Bence tek sebep Nokianın fantezileri değildir...

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
panik yok arkadaşlar yıl bitmeden 2 güncelleme alacaz nasılsa aceleye gerek yok

tarxhn

tarxhn

Üye
haydi hayırlısı

Dimi3

Dimi3

Üye
@symbian türkiye: ben çeşitli şeylerle işlemciyi 1 ghza çıkartmayıp da neredeyse 1.3 ghz hız sağlayacağını düşünüyorum. Yani performans artışı. Ve ayrıca evet benim gözümde bu güncellemede temel işlemci. Varsa daha da detaylı ve önemli özellikler açıklarsan iyi olur. Mobilim adam gibi detaylı araştırma yapamıyorum..

@Kaankrc: ne alakası var arkadaşım ? Asha 303 klasik telefon serisinden. Nokia sadece smartphone çıkartmıyor. Yeni cihazdan kastım smartphonelar arasında. Ayrıca bugün bir n97 de 603ten pahalı. Bu tamamen çıkış fiyatlarına ve o zamanki ses getirişlerine bağlı bir durum. N8 de n97 de zamanının en iyi telefonlarıydı ve bunun etkisi bugün de hala fiyatları açısından sürüyor. 603 ise ara model telefon. Ancak anlayamadığım olay şu. Donanım tamamen aynı, kamera ve dahili hafıza farkından ötürü güncelleme farkı mı olurmuş ? O zaman 1. nesil cihazlarda da n8 ayrımcılığı yapılırdı. Kamerası diğer cihazlardan üstün ve zamanının amiral gemisiydi. Yaptığın yorum "bana göre" çok saçma.

slant1111

slant1111

Üye
bakıyorum da yine umutla dolmuşuz :)

----------Eklendi @ 21:08:36 ---------- Yazıldı @ 21:04:10 ----------

gelecekse maksimum iki ay içinde ilk belle gbi kaçak biseler gelir :D

Del Rey

Del Rey

Üye
Asha 303te yeni çıktı o da mı almalı bu güncellemeyi dediğiniz buma benziyor.Ayrıca 603 şu sanihede 650 lirayken N8 1000 lira.Yani sınıf aınıf telefonlar var.603ün o fiyata çıkmasının sebebi orta seviye kitleye hitap etmesi orta seviyeye hitap eden bir telefon orta seviye güncellemeler alır görüşü oluşmuş olabilir.Bence tek sebep Nokianın fantezileri değildir...

Ya lütfen, Asha 303 Symbian bile değil, ne Belle'i?

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Bazıları daha 2 güncelleme alacağız demiş,rüyasında görür o güncellemeleri -_-

legend5858

legend5858

Üye
Bence 1.3 olmasada kızmamak gerek bu serinin ilk çıkanı 603.Verilmesedesıkıntı yok şuan acayip hızlı zaten.Ses kalitesi artıyor,tarayıcı yükseliyor daha ne olsun. :)

Üst Alt