Nokia Amber + GDR2 Güncellemesi İle İlgili Soru Ve Sorunları Burada Paylaşalım.

Sponsorlu Bağlantılar

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
downgrade nasıl yapılır 02 den 01 düşürme

IVI-Elia

Üye
downgrade nasıl yapılır 02 den 01 düşürme

ah onu yapsak zaten sorun gidecek ama o downgrade olmaz o son sayılar surumu değil varyant belirtir ama deneyenler var obur koda sonuçlar gelir birazdan

tgoksen1

Üye
Abi sizde körluk falan mı var LUMİA620 de çift tıklama yok siz hala çift tıklama var dıyorsunuz adam videoda tıklıyor açılmıyor farkındaysanız sonra kilit tuşuna basıyor ?

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Nokia'nın lumia 620 için radyo konusunda acil çözüm bulması gerekiyor yoksa bulmazsa benim için bu saatten sora Nokia biter bitti demektir :@

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Mix radyo olsun Nokia müzik olsun ben beğenmiyorum

erndrdyk

erndrdyk

Üye
Arkadaşlar açık uygulamaları çarpı ile kapatabiliyor muyuz en çok merak ettiğim şey bu şimdilik
Sent from my RM-821_eu_turkey_343 using Board Express

pederr

pederr

Üye
Arkadaşlar açık uygulamaları çarpı ile kapatabiliyor muyuz en çok merak ettiğim şey bu şimdilik
hayır kardeş öyle bi durum yok eskisiyle aynı

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Muhtemelen Windows Phone 8.1 güncellemesiyle gelecek. (Ocak-Şubat 2014)

Yani yaklaşık 5 ay var.

Murat Alper

Murat Alper

Üye

Mix radio neyine yetmiyor hocam :)

- - - Eklendi - - -

Hayırdır neden bir önceki sürüme dönmek istiyorsun :hmmm

ya yemişim mix radyoyu bu telefon radyoyu almadıktan sonra boşuna mı saydım ben o kadar parayı bu telefona satarım 1020 alacağım artık:)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
ya yemişim mix radyoyu bu telefon radyoyu almadıktan sonra boşuna mı saydım ben o kadar parayı bu telefona satarım 1020 alacağım artık:)

Eğer çok fotoğraf düşkünü değilsen Lumia 1020 alma.
Eylülde açıklanacak yeni cihazları bekle. :oke:

Murat Alper

Murat Alper

Üye
beslagics

beslagics

Üye
ota beklemeden yükleyenler yazılımı 620de çift tıklama var mı yok mu peki arkadaşlar?

sumselfat

Üye
920de amberden sonra batarya süresi değiştimi yoksa aynımı ? varmı test eden

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
920de amberden sonra batarya süresi değiştimi yoksa aynımı ? varmı test eden

Aynı.

Batarya süresi, arka planda sürekli çalışan; şebeke, internet ve konum kullanan uygulamaların sayısına göre farklılık gösterir.
Benim gördüğüm kadarıyla herhangi bir değişiklik yok. Yine aynı 1 gün.

realname11

Üye
520 - 720 ne zaman gelicek ?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bende çok komik bir durum var. Gdr2+amber güncellemesini flasladım. E posta adresini tanımladım eski yedeği yükleme dedim. Temiz bir başlangıç yaptım. Buraya kadar her şey normal da anormal olan kişilerimi yuklemedi. Sıfırlama yapmadan kişilerimi geri yükleme yolu var mı ?

- - - Eklendi - - -

Yuh diyorum ya. Aynı e posta adresini hesaplardan ekledim kişiler geri geldi ama aynı adres iki tane oldu :)))

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 620 Global Rom:

Üst Alt