Amber Güncellemesi Lumia 920 Üzerinde Görüntülendi (Video)

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Amber Güncellemesi Lumia 920 Üzerinde Görüntülendi (Video)
[video=youtube;jpVa0lh0j8E]http://www.youtube.com/watch?v=jpVa0lh0j8E#at=25[/video]

Kendi telefonumuzdaymış gibi izleyelim :kıskıs:

Windows Phone 8 GDR2 güncellemesi ile birleşik olarak Nokia'nın kendi iyileştirmelerini de içeren Amber güncellemesi bildiğiniz gibi Lumia 925 üzerinde kurulu olarak geliyor.

Bir sitede bugün söz konusu sürümün Lumia 920 üzerinde yüklü halini gösteren bir video yayınlandı.

Videoda ekran saati, çift tıkla uyandırma, smart kamera ve pek çok özellik göze çarpıyor.

Güncellemenin getirmesi beklenen özellikleri tekrar hatırlayalım:

• Ekran saati
  • Çift tıkla uyandırma
  • Nokia Smart Kamera uygulaması
  • FM Radyo özelliğinin aktivasyonu
  • DataSense özelliğinin aktivasyonu (Henüz aktif olmayan operatörlerde)
  • CalDav & CardDav desteği
  • Kilit ekranı için yeni duvarkağıtları

Güncellemenin Ağustos ayı içinde tüm Lumia cihazlara gelmesi bekleniyor.

ÖEY

ÖEY

Üye
O zaman bu nette dolanan parmakla ekrana dokunup ekranı açma olayının sadece amoled ekranlarda olacağı söylentisi komple yalan dolan çıktı :D Eh hadi ama gelsin artık daha neyi bekliyor bunlar yahu! Bu videodan da görüldüğü üzere gayet güzel çalışıyor amber+gdr2 güncellemesi. Ne var yani illa Ağustos diye tutturmakta!! Anlamadım gitti!

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Bildirim çubuğu? Görev yöneticisi? Dosya yöneticisi? Bunlar yoksa yemin ederim satarım telefonumu

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Bildirim çubuğu? Görev yöneticisi? Dosya yöneticisi? Bunlar yoksa yemin ederim satarım telefonumu

Onlar muhtemelen Aralık 2013 ya da Ocak 2014'te. :hmmm

ÖEY

ÖEY

Üye

Onlar wp8.1 güncellemesinde gelecek büyük ihtimalle. Aylardır konuşuluyor zaten öyle olacağı bence hiç bekleme sat :D:D

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici

Bu Nokia'nın kendi özel güncellemesi. Sizin dediğinizi Microsoft yapacak. Ağustostaki güncellemede de beklenmiyor öyle bir şey.

ÖEY

ÖEY

Üye

Bu Nokia'nın kendi özel güncellemesi. Sizin dediğinizi Microsoft yapacak. Ağustostaki güncellemede de beklenmiyor öyle bir şey.
Aslında tam olarak hem Nokia hem de MS güncellemesi yani GDR2+AMBER olarak gelecek. Hemen konu açılmışkene söylemek lazım GDR3 güncellemesinden de çok şey beklemeyelim bence arkadaşlar:oke:

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Daha fazlası olabilirdi ama buda iyi:oke:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Aslında tam olarak hem Nokia hem de MS güncellemesi yani GDR2+AMBER olarak gelecek. Hemen konu açılmışkene söylemek lazım GDR3 güncellemesinden de çok şey beklemeyelim bence arkadaşlar:oke:

Geçenlerde de söylemiştim, Microsoft yaptığı açıklamada minör güncellemeleri firmaların kendi güncellemeleriyle birlikte vereceğini duyurdu.

Yani GDR2 ve GDR3 için düşünürsek, HTC, Samsung, Huawei ve Nokia'nın güncellemelerinin içinde gelecek.

WP8.1 ise Microsoft'un kapsamlı/majör güncellemesi olacak. :oke:

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Anladım :hmmm ben bu güncellemenin 8.1 olduğunu sanıyordum be o yüzden bir dahaki aya ertelendiğini düşünüyordum. E bu güncelleme neden birdahaki aya soktular anlamıyorum bende diyordum bizimkiler neden isyan ediyor. Demek ki etmekte haklılarmış. Ben şimdi ocağı bekleyeceğim o zaman. Ya bitşey soracağım şu güncellemede batarya performansı artacak diye bir bilgi var mı yani artar mı? Lütfen bilen varsa söylesin.

komando04

komando04

Üye
mobil linkte ekleyebilirmisin abi sana zahmet

narnia16

narnia16

Üye
Abi mobil link verebilir misin? Bir de şu CalDav & CardDav desteği ne işe yarıyor, biraz açıklayabilir misin?

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Abi mobil link verebilir misin? Bir de şu CalDav & CardDav desteği ne işe yarıyor, biraz açıklayabilir misin?

CardDAV kullanıcıların sunucu üzerinde temas verilere erişmek ve paylaşmak için izin vermek için tasarlanmış bir adres defteri istemci / sunucu protokolüdür./Google Translate :)

narnia16

narnia16

Üye
:tşk:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi

Yanlış bilmiyorsam CalDav takvim eşitlemeye, CardDav ise rehber eşitlemeye yaratan servisler.

Microsoft'un Hotmail/Outlook ile entegre sunduğu Kişiler ve Takvim hizmetlerinin Google tarafından sağlanan versiyonu.

CalDav ile Google üzerindeki takviminizi, CardDav ile Google üzerindeki kişilerinizi WP'ye aktarabiliyorsunuz sanırım :hmmm

HalfEvil333

Üye
Yaww bildirim merkezini yüklesinler başka bişi istemiyorum bissuru eksik varken abuk subuk seyler ...:'(
Sent from my RM-821_eu_turkey_343 using Board Express

blackcemre

Üye
Arkadaşlar peki gerçekten lumia 620'ye fm radyo gelmeyecek mi ve 3g görüntülü görüşme gelmeyecek mi? Neden?

narnia16

narnia16

Üye

Yanlış bilmiyorsam CalDav takvim eşitlemeye, CardDav ise rehber eşitlemeye yaratan servisler.

Microsoft'un Hotmail/Outlook ile entegre sunduğu Kişiler ve Takvim hizmetlerinin Google tarafından sağlanan versiyonu.

CalDav ile Google üzerindeki takviminizi, CardDav ile Google üzerindeki kişilerinizi WP'ye aktarabiliyorsunuz sanırım :hmmm

Google servisleriyle pek işim olmadığı için benim işime yarayacak bir şey değilmiş ama ihtiyacı olanlar vardır elbet. Bilgi için teşekkürler.

Üst Alt