narnia16
Üye
konuyu dağıtmayalım![]()
Senin kurtlar tam dökülmemiş heralde biraz daha dök istersen sen

konuyu dağıtmayalım![]()

Senin kurtlar tam dökülmemiş heralde biraz daha dök istersen sen![]()

Senin kurtlar tam dökülmemiş heralde biraz daha dök istersen sen![]()
[/B][/SIZE][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
bence gelecekresmi bir açıklama olmadan inanmıyorum böle şeylere... ayrıca tabloda yayınlanmış daha önceden
Artık gelince görücez ne geliyor ne gelmiyor...
bence gelecek
tepkileri görmek için ortaya atılmış bir laf olma olasılığı yüksek gibi geldi bana. bu kadar basit bir şeyle modeller arasında ayırım yapacaksa yaşamasın nokia.
sabrımızı sınıyorlar herhalde
tepkileri görmek için ortaya atılmış bir laf olma olasılığı yüksek gibi geldi bana. bu kadar basit bir şeyle modeller arasında ayırım yapacaksa yaşamasın nokia.

Aslında önceki sayfalarda söylediğimiz gibi sıkıntı şuradan kaynaklanıyor.
Ya en başında güncellemeyi duyururken "Şu ayda gelecek, şu cihazlara şunlar gelecek, şu cihazlara ise sadece şunlar gelecek deseydi" bunların hiçbiri olmazdı.
Madem bu noktada böyle bir şeyi açıklıyorsun, o halde insanlara gerekçelerini açıklamak zorundasın.
Eee onu da yapmayınca insanlarda tepki oluşması normal.
Her neyse, moralinizi bozmayın.
Nokia bence bunu telafi edecek, gönül alacak bir şeyler getirecektir.
Abi aslında Nokia zaten güncelleme hakkında hiçbir bilgi vermedi ki. Biz hep sızıntılardan öğrendik neler geleceğini, insanlarda da beklentiler oluştu ister istemez her modele gelecek diye. Ben hiç hatırlamıyorum yetkili birinin çıkıp amber adında bir güncelleme yayınlayacağız içinde şunlar şunlar olacak dediğini.

Yani bazı "çok bilmiş" arkadaşlar fanlık yapma diyorlar kullanıcılara kendileri antinokiacılığa düşmüşler, çok yazık.

Amber güncellemesi taa Mayıs ayındaki etkinlikte açıklandı.
http://www.maxicep.com/windows-phon...-temmuz-ayinda-amber-guncellemesi-799868.html

ayrıca kendi sitesindeki açıklamada sadece 520nin adı geçiyor...
Sevgili kardeşim "Glance Screen" ayrı, "Double Tap to Unlock" ayrı.
İkisini birbirine karıştırma lütfen.
Glance Screen'in Lumia 520'ye gelmeyeceğini zaten aylar önce söyledik.