Selamun Aleyküm arkadaşlar öncelikler herkese hayırlı cumalar forumu baya okudum baktım konu Nokia 808 pureview hayatımda bidefa bi hataya düştüm Samsung androidli bi cihaz aldım ben iki tane cihaz kullanan bi insanım hatlarımın aktif olması gereklidir çoğu zaman aldığım samsung galaxy ace die bi model ewt yanındada belle olan fp 1 bile deildi ozaman symbian belle güncellemesi ile olan cihazım vardı fp2 ye geçtim sonradan androidli ace 603 ten daha yavaş çalışıyosa ben artık hiçbişey demiyorum android olacaksa s3 veya note 2 olmalı onlarda çok büyük taşımak için ücretli adam tutmak lazım ha herkesin zevki ayrıdır iphone güzel telefon ama istediğin gibi kişiselleştiremiyosun mesala başka bi cihazdan resim müzik video vs atamıyosun ve hafıza kartı desteği yok samsung aceyi bi hafta içinde satıp n8 aldım bi süre kullandım fotoğraf video olarak başarılıydı 603 cihazım hep kaldı 603 n8 e göre daha hızlı ama fotoğraf olarak yanından bile geçemez daha sonra tabiki gelen 808 pureview n8 bi fenomendi benim için donmasıylada olsa kasmasıylada olsa seviyodum o telefonu çünkü usb otg hdmi çıkışı olsun güzel özelliklerdi internet performansıda iyiydi aslında ama 808 gelince vazgeçmek zorunda kaldım ve gittim 1.350 tl verip 808 aldım yaklaşık 3 aydan fazla oldu kullanmaktayım ama derler ya tadından yenmez bidaha androidmi asla almam 4 çekirdekliymiş yok bilmem ne valla elimde leptopum varsa s3 e veya note 2 ye ihtiyaç bile duymam açıkçası 808 i Canon ve samsung galaxy camera ile kapıştırdım

birebir elimle fotoğraf çekimine meraklı birisiyim profosyonel olmasamda en azından video ve fotoğraf çekimini seven biriyim klip bile çektim hazırladım bi rock şarkısının klibini amatör grubumuzla beraber ozaman 808 yoktu tabiki kameralarla çekmiştik bence devrim niteliğinde bi kamera ve ben ömrümde böyle bişey görmedim ne canon nede galaxy camera görüntü kalitesi olarak 808 in yanına bile yaklaşamazki çoğu DSLR makinalara bile taş çıkartıyo arada bi cnm sıkılırsa oyunda oynayan biriyim yeteri kadar oyun var ztn eee internette geziyorum sürekli cihazım hızlı stabil onu söyliyim öncelikle bide elinde kamera var şimdi bi çok arkadaş kamera alırım daha iyi demişte kardeşim sen kamerayı cebine koyup taşıyamazsınki ama 808 i heryere götür nokia maps bence haritalarda en iyisi açar açmaz şak die buluyo ve ücretsiz DLNA oynatıcı hdmi çıkış bağlıyorum tvye oyun oynuyorum acayip zevkli

ve sayamadığım bisürü özelliği var ztn cihazın ha ikidefa düşürdüm bikere merdivenlerden yuvarlandı aldım hiçbişey yok çizik dahil bide banyoda fayansa düştü aldım sonuçmu hiçbişey yok

taş gibi derler ya öyle bişey işte ekran çözünürlüğü az diyen arkadaşlara bence gayet yeterli donar kasar diyenlere ise sözüm şu 1.3 Ghz lik arm 11 ayrıca yardımcı işletim olarak broadcom die bi işlemcisi var cihazınki şuana kadar ne donması oldu ne kasması ha yüklediğim cfwlere bağlı olarak bazen çökmesi oldu

ama ofwde öyle bişey yaşamadım ne donma nede kasma özetle belirteyimki bu telefon oyun içinde alınır hız stabillik içinde alınır ama en önemlisi kamerası için bile alınır ben aldığıma asla pişman olmadım çünkü herzaman elinde hazır bi kamera var ve mükemmel bişey android hastası arkadaşlara söylüyorum sizin aceniz s iniz bi 603 belle den daha hızlı çalışmazken bana gelipte android fanlığı yapmayın kullanmış biri olarak söylüyorum andorid cihaz alacaksan 1000 tlden aşağı olmamalı Wonder bile bazen kasma donma yapan bi cihaz ha kötü demiyorum güzel bi cihaz ama android olacaksa üst segmentte bi cihaz olmalı benim için 808 yeterli artar bile daha böyle bi kamerayı kaldıran bi işletim sistemi yok çünkü ama şuan wp bile hız olarak 2 çekirdekle 4 çekirdeği ztn geçmekte

sağlamlık olarakta nokia samsungtan herzaman iyidir ve kalitelidir ha profilimdeki fotoğraf 808 le çekilmiştir artı zoomludur bana başka bi cihazla yakalayın bunu netliği bozmadan 8 megapixelle tmm diyecem

ama yok işte

herkese saygılar ve herkesin tercihine saygı duyun ve bu cihaza kesinlikle çöp demeyin alırım vitrine koyar foto video çekmek için yine kullanırım...