covar
Üye
aslında 5800 dan memnundum ama miyadı doldu galiba telefon görüşmesindeyken hoparlörden ses gidip geliyo n8 vardı aklımda ama,bunu görünce dedim bi bakıyım şu anda nakit alamam vodafone dan taksitle alıcam.ekran parlaklığını yazmışlar bi forumda iyi değil diye ama galiba alıcam teli hoşuma gitti alınca yazarım sağolasın.

701 ' de Ekran Parlaklığı Gayet Güzel Kafan Rahat Olsun O Konuda![]()
arkadaşlar nokia c701 normaldeki fiyatı 999 tl değilmi nasıl oluyo vodafene ile 24 ay taksitle 720 tl ye alınıyormu telefon bütün satış noktalarında bulabilirmiyim telefonu ben fiyatı hakkında bilgi veririmisiniz tam olarak kac tl ye geliyor c6-01 telefonumu babama vereceğim o telefonu ben alacağım
ForeverAlone";4137374][COLOR="Red' Alıntı:
Nokia symbianin sahibi degildir sadece en buyuk hissedardir.[/COLOR]
selam arkadaşlar iyi günler ya pek acıklayıcı yorumlar yazmamıssınız ben de alaagım bu telefondan da nasul hızlı mı kamerasından memnunmusunuz videosu şarjı nasıl gidiyor,sesi nasıl cıkıyor ,tavsiye edermisiniz yani acııp kapanma sorunu falan yok değil mi
Bende C7-00 yani 701'in 1 alt modeli var. Symbian Anna güncellemesini yaptığın anda 701'den farkı kalmıyor. c7'nin hızından çok memnunum. Tahminimce x6 da kendi kendine resetlemeye başlamıştır. Para sorun değil dersen 701 alabilirsin fakat c7 almanı tavsiye ederim. Paran cebinde kalsın. İkisinin tek farkı ana ekran tuşlarının yeri. C7'nin işletim sistemini güncellersen fark kalmaz. Ayrıca 701 veya c7 ile mesj yazarken zamanında x6 aldığına pişman olacaksın![]()
güldürme beni.İlk olarak 701'in C7'ye üstünlüklerini yazayım ;