Nokia 701 Kullanan Arkadaşlar Telefon İle İlgili Yorumlarını Yazabilirmi..

Sponsorlu Bağlantılar

covar

covar

Üye
arkadaşlar nokia c701 normaldeki fiyatı 999 tl değilmi nasıl oluyo vodafene ile 24 ay taksitle 720 tl ye alınıyormu telefon bütün satış noktalarında bulabilirmiyim telefonu ben fiyatı hakkında bilgi veririmisiniz tam olarak kac tl ye geliyor c6-01 telefonumu babama vereceğim o telefonu ben alacağım

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
benm yok ama tanıdığın war 5 dk da olsa kullandım harikamakine

Why Always Me

Why Always Me

Üye
    Konu Sahibi
aslında 5800 dan memnundum ama miyadı doldu galiba telefon görüşmesindeyken hoparlörden ses gidip geliyo n8 vardı aklımda ama,bunu görünce dedim bi bakıyım şu anda nakit alamam vodafone dan taksitle alıcam.ekran parlaklığını yazmışlar bi forumda iyi değil diye ama galiba alıcam teli hoşuma gitti alınca yazarım sağolasın.

701 ' de Ekran Parlaklığı Gayet Güzel Kafan Rahat Olsun O Konuda :)

ertu55

ertu55

Üye

701 ' de Ekran Parlaklığı Gayet Güzel Kafan Rahat Olsun O Konuda :)

eyvallah kardeşim yüreğime su serptin alacam en kısa zamanda gidip sağolasın

----------Eklendi @ 10:13:37 ---------- Yazıldı @ 10:12:24 ----------

arkadaşlar nokia c701 normaldeki fiyatı 999 tl değilmi nasıl oluyo vodafene ile 24 ay taksitle 720 tl ye alınıyormu telefon bütün satış noktalarında bulabilirmiyim telefonu ben fiyatı hakkında bilgi veririmisiniz tam olarak kac tl ye geliyor c6-01 telefonumu babama vereceğim o telefonu ben alacağım

vodafone resmi sitesine gir açıklamalar mevcut red+tarifeleriyle 15 tlye her yöne tarifesiyle 30 tl ye alabiliyosun.

Why Always Me

Why Always Me

Üye
    Konu Sahibi

Rica Ederim Ne Demek :)
Şuana Kadar Kullandığım Telefonlar İçinde En Güzel Ekrana Sahip Telefon 701 Yani Hiç Merak Etme Ekran Parlaklığıyla Öne Çıkan Bir Telefon 701 :)

teknisyen79

teknisyen79

Üye
selam arkadaşlar içinizde nokia 701 alıcak varsa ben 3 haftadır kullanıyorum güzel hızlı ve başarılı bir cihaz yapmış nokia, ben 2002 den bu zamana kadar nokia symbian kullandım ama bu 701 en hızlı symbian şu anda içiniz rahat olsun alın ve siz şu android tavsiye edenlere kulak asmayın ben size nokiadan şaşmayın derim

NUD

NUD

Üye
ForeverAlone";4137374][COLOR="Red' Alıntı:

Nokia symbianin sahibi degildir sadece en buyuk hissedardir.
[/COLOR]

2010 yılından sonra Nokia Symbian ın sahibidir.

dgaffaroglu

Üye
n9 dan sonra nokianın türkiyede olan en iyi telefonu

sabri04x

sabri04x

Üye
akadaşlar 701 kulanıcısıyım c7de kulandım. 701 hızı özelikleri değişiyor interneti hızlı kamera daha net oyunları pil ömrü uzun çizilmeyen gorilla cam üstün bir tel alacaklar tavsiye ederim

joe_cenk

joe_cenk

Üye
Kardeş Bence Şu anda Bütçeye Göre En ekonomik ve kullanışlı telefon 701 al kafan rahat olsun

ParduSS

ParduSS

Üye
sana bişey diğimmi bence uygulama sıkıntısı haricinde 10 numara kusursuz bi tlfn

byMeMo32

Üye
selam arkadaşlar iyi günler ya pek acıklayıcı yorumlar yazmamıssınız ben de alaagım bu telefondan da nasul hızlı mı kamerasından memnunmusunuz videosu şarjı nasıl gidiyor,sesi nasıl cıkıyor ,tavsiye edermisiniz yani acııp kapanma sorunu falan yok değil mi

vavra22

vavra22

Üye
selam arkadaşlar iyi günler ya pek acıklayıcı yorumlar yazmamıssınız ben de alaagım bu telefondan da nasul hızlı mı kamerasından memnunmusunuz videosu şarjı nasıl gidiyor,sesi nasıl cıkıyor ,tavsiye edermisiniz yani acııp kapanma sorunu falan yok değil mi

alıcak olan arkadaşlara detaylı olarak yazıyorum...
ÖNCELİKLE CİHAZIN KAMERASI AYNI ÖZELLİĞE SAHİP C7 DEN DAHA İYİ
CİHAZIN HIZI C7 DEN DAHA HIZLI
İNCELİĞİ ZERAFETİ HARİKA İLK BAKIŞ OLARAK YENİ İŞLETİM SİSTEMİ GAYET BAŞARILI ŞUNU SÖYLÜYORUM. ANDROİD İŞLETİM SİSTEMİNİN UYGULUMASI ZENGİN OLDUĞUNDAN HERKES ONU GÖZÜNDE ÇOK BÜYÜTÜYOR. İNANIN ANDROİDLE ÇALIŞAN UYGULAMALAR NOKİA 701 E UYARLANDIĞINDA AYNI ÖZELLİKTEKİ BİR ANDROİDLİ TELEFONLA GAYET BAŞARILI BİR ŞEKİLDE UYGULAMALARI AÇAR HATTA NOKİA DAHADA ÖN PLANA ÇIKAR, NOKİA BUNUN FARKINDA VE UYGULAMALARINI ZENGİNLEŞTİRME YOLUNA GİDİYOR DİREK OLARAK AKTARABİLECEĞİM İNANIN COK ŞIK ÇOK HOŞ BİR TELEFON ALMADAN 1 HAFTA İNCELEDİM. BİR ANDROİDLİ TELEFONA GÖRE UYGULAMASI AZ DA OLSA ÇOĞU ANDROİDLİ TELEFONDAN COK DAHA ÜSTÜN ÖZELLİKLERE VE ŞIKLIĞA SAHİP. ŞARJI DOKUNMATİK TELEFONLARA GÖRE GAYET BAŞARILI 2 GÜNE YAKLAŞIYO.. SESİ 5800 KADAR YÜKSEK OLMASADA HATRI SAYILIR TATMİN EDİCİ YÜKSEKLİĞE SAHİP. AYRICA NFC DİYE BİR ÖZELLİK DAHA VAR UMUYORUM İLERDE TREND OLCAK BİR ÖZELLİK. VE BU CİHAZADA EKLENMİŞ DURUMDA. DOKUNMATİĞİ İNANILMAZ HASSAS MESAJ YAZMAK COK ZEVKLİ. VİDEO KALİTESİ HD720P KALİTESİNDE MENULER ARASI GEÇİŞTE KESİNLİKLE DONMA OLMUYOR.. NOKİA UYGULAMA ÜZERİNDE YETERİNCE ÇALIŞSA ANDROİDİN HAVASINI SÖNDÜRECEK BİR CİHAZ 1GHZ HIZA SAHİP BU NOKİA 701 GAYET BAŞARILI ALAN ARKADAŞLAR GÜVENİLİR YERDEN ALMALARI VE GARANTİSİ FATURASINI İYİ SAKLAMALARINI ÖNEMLE DUYURURUM.. EKRAN KALİTESİ ORTAM IŞIĞINA GÖRE SENSÖRÜYLE OTOMATİK OLARAK DÜŞÜYOR VEYA YÜKSELİYOR GERÇEKTEN COK PARLAK BİR EKRANA SAHİP AYRICA SAR DEĞERİNE ÖNEM VERENLER İÇİN SAR DEĞERİDE GAYET DÜŞÜK SANIYORUM 0.69'DU SONUÇ OLARAK ŞUNU SÖYLEYİM ; ANDROİD UYGULAMA AÇISINDAN DAHA ZENGİN AMA KİMSE NOKİA 701 İN YAVAŞ OLDUĞUNU VEYA İŞLETİM SİSTEMİNİN İŞE YARAMAZ OLDUĞUNU İDDİA EDEMEZ AYNI UYGULAMALAR NOKİA 701 E UYARLANSIN SÜPER ÇALIŞIR. FİYATINA GÖRE ÖZELLİKLERİDE GAYET UYGUN TEŞEKKÜRLER...

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 737108
Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Bende C7-00 yani 701'in 1 alt modeli var. Symbian Anna güncellemesini yaptığın anda 701'den farkı kalmıyor. c7'nin hızından çok memnunum. Tahminimce x6 da kendi kendine resetlemeye başlamıştır. Para sorun değil dersen 701 alabilirsin fakat c7 almanı tavsiye ederim. Paran cebinde kalsın. İkisinin tek farkı ana ekran tuşlarının yeri. C7'nin işletim sistemini güncellersen fark kalmaz. Ayrıca 701 veya c7 ile mesj yazarken zamanında x6 aldığına pişman olacaksın :D

Bunu ciddi ciddi mi söylüyorsun :D güldürme beni.İlk olarak 701'in C7'ye üstünlüklerini yazayım ;

1 Ghz işlemci 512 MB Ram (Sadece 1 ghz üstü telefonlara oyunlar çıkmaya başladı ileride bu uygulamaların sayısı daha da artacak)
Dünyanın en güçlü grafik işlemcilerinden birini kullanıyorki bu ileride çok büyük fark oluşturacak.
Orjinal Nokia Carla Güncellemesini alacak.
Yazılımsal oynamalar ile ileride video kalitesi arttırılabilecekmiş.
Dünyanın en parlak ekranına sahip telefonu.

Bunlara karşılık C7'nin bir üstünlüğü yok ayrıca yazdıklarım öyle küçük farklar değil hepsi hayati önem taşıyan ve telefonu 1 seneden fazla kullanacak arkadaşlar için büyük avantaj sağlayacak farklar.Tabi yazdıklarımın etkisiyle bazı oyunların açılış sürelerindeki farklar işletim sisteminin stabil çalışması internete bağlanma hızının farklılığı v.s bir çok unsur var fakat yazma gereği duymadım.Yani ikisinin tek farkı ekran tuşlarının basık yada çıkık olması değil.

kadir3455

Üye
Merhaba arkadaşlar ben Nokia 701 kullanıcısıyım telefonu 2 hafta önce aldım ama facebook'a girince x.facebook tarzında giriyor bunu m.facebook tarzında nasıl yapabilirim yardımcı olur musunuz opera indirdim normal facebook a giriyor ama orjinal tarayıcı x.face ye giriyor..

Üst Alt