Nokia 701 Kullanan Arkadaşlar Telefon İle İlgili Yorumlarını Yazabilirmi..

Sponsorlu Bağlantılar

Why Always Me

Why Always Me

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 701 Kullanan Arkadaşlar Telefon İle İlgili Yorumlarını Yazabilirmi..
Nokia 701 Kullanan Arkadaşlar Telefon İle İlgili Olumlu Veya Olumsuz Yönlerini Bildirirlerse Çok Memnun Olurum :)
Teşekkürler..

joe_cenk

joe_cenk

Üye
güzeL bi telefon

Why Always Me

Why Always Me

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş memnunmusun telefondan,şuan X6 kullanıyorum sence 701 mi X6 mı

AndroidOne

AndroidOne

Üye
701 tabiki.

Why Always Me

Why Always Me

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler :)

Why Always Me

Why Always Me

Üye
    Konu Sahibi
Evet Arkadaşlar Telefon İle İlgili Değerli Yorumlarınızı Bekliyorum Olumlu Veya Olumsuz :)

Uqur5445

Üye
guzel falan demeyın nasıl olduguna dair yorum yapınız bende alıçam ama bizim oraya dahaca gelmedi

Why Always Me

Why Always Me

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Hakkında Bilgisi Olanlar Ve Kullananlar Yazarsa Sevinirim :)

pirenuri

pirenuri

Üye
selam kardeş kesinlikle 701 al mükemmel telefon. N8 le karşılaştırıyorlar şöyle söyleyim kamera 12 megapxl olması biraz üstünlük sağlayabilir ama buda 8megapxl hd video çekebiliyorsun her türlü videoyu açabilyorsun ayrıca şuanda nokia atak peşinde symbianın tek sahibi nokia daha iyi uygulamalar gelecek .701 inteenet yönündende iyi her türlü videoyu çalıştırır internetten sen701 i al hiç kasma yok mükemmel hız şuanda 701 imden yazıyorum :))))

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
selam kardeş kesinlikle 701 al mükemmel telefon. N8 le karşılaştırıyorlar şöyle söyleyim kamera 12 megapxl olması biraz üstünlük sağlayabilir ama buda 8megapxl hd video çekebiliyorsun her türlü videoyu açabilyorsun ayrıca şuanda nokia atak peşinde symbianın tek sahibi nokia daha iyi uygulamalar gelecek .701 inteenet yönündende iyi her türlü videoyu çalıştırır internetten sen701 i al hiç kasma yok mükemmel hız

Nokia symbianin sahibi degildir sadece en buyuk hissedardir.

pirenuri

pirenuri

Üye
ForeverAlone";4137374][COLOR="Red' Alıntı:

Nokia symbianin sahibi degildir sadece en buyuk hissedardir.
[/COLOR]

diğer hissedarlardan tüm hisseyi aldı 2008 de

Why Always Me

Why Always Me

Üye
    Konu Sahibi
selam kardeş kesinlikle 701 al mükemmel telefon. N8 le karşılaştırıyorlar şöyle söyleyim kamera 12 megapxl olması biraz üstünlük sağlayabilir ama buda 8megapxl hd video çekebiliyorsun her türlü videoyu açabilyorsun ayrıca şuanda nokia atak peşinde symbianın tek sahibi nokia daha iyi uygulamalar gelecek .701 inteenet yönündende iyi her türlü videoyu çalıştırır internetten sen701 i al hiç kasma yok mükemmel hız şuanda 701 imden yazıyorum :))))

Sende Vodafone' dan mı Aldın Kardeşim,Ben Ordan Almayı Düşünüyorumda Bir Sakıncası Olurmu Yani :)

pirenuri

pirenuri

Üye
evet direk veriyorlar içinde şarzıda oluyor :) elini çabuk tut video işi yarın olur

Why Always Me

Why Always Me

Üye
    Konu Sahibi
evet direk veriyorlar içinde şarzıda oluyor :) elini çabuk tut video işi yarın olur
Kutu Falan Herşey mü Bir Farkı Yok Herhalde Normal Bi Telefoncudan Almakla :)

----------Eklendi @ 11:48:22 ---------- Yazıldı @ 11:46:40 ----------

Fullmü Yani Kutu İçeriği

vForOttoman

vForOttoman

Üye
1 haftaya kadar bende alcam İnşaAllah.Çok heycanlıyım :aha:

vForOttoman

vForOttoman

Üye
Hayır interneet üzerinden alcam ama telefonu parayı elden vercem 850 lira civarında kvk garantili felan.kullanıcıların yorumlarını okuyorum ona göre alcam galiba (:

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Android :yuru

Üst Alt