)))selam kardeş kesinlikle 701 al mükemmel telefon. N8 le karşılaştırıyorlar şöyle söyleyim kamera 12 megapxl olması biraz üstünlük sağlayabilir ama buda 8megapxl hd video çekebiliyorsun her türlü videoyu açabilyorsun ayrıca şuanda nokia atak peşinde symbianın tek sahibi nokia daha iyi uygulamalar gelecek .701 inteenet yönündende iyi her türlü videoyu çalıştırır internetten sen701 i al hiç kasma yok mükemmel hız
ForeverAlone";4137374][COLOR="Red' Alıntı:
Nokia symbianin sahibi degildir sadece en buyuk hissedardir.[/COLOR]
selam kardeş kesinlikle 701 al mükemmel telefon. N8 le karşılaştırıyorlar şöyle söyleyim kamera 12 megapxl olması biraz üstünlük sağlayabilir ama buda 8megapxl hd video çekebiliyorsun her türlü videoyu açabilyorsun ayrıca şuanda nokia atak peşinde symbianın tek sahibi nokia daha iyi uygulamalar gelecek .701 inteenet yönündende iyi her türlü videoyu çalıştırır internetten sen701 i al hiç kasma yok mükemmel hız şuanda 701 imden yazıyorum)))

Çekermisin Video Daha Ayrıntılı Öğrenmiş Oluruzevet kesinlikle bişey olmaz al sen telefonu kararsızsan video çekip gçnderem
----------Eklendi @ 23:47:26 ---------- Yazıldı @ 23:43:31 ----------
http://www.maxicep.com/cep-telefonl...rak-ediyor-ben-701-kullanicisiyim-578365.html bu linke ayrıntılı olarak yazdım bi bak istersen
Kutu Falan Herşey mü Bir Farkı Yok Herhalde Normal Bi Telefoncudan Almaklaevet direk veriyorlar içinde şarzıda oluyorelini çabuk tut video işi yarın olur

1 haftaya kadar bende alcam İnşaAllah.Çok heycanlıyım![]()