900 liraya ben olsam g ace alırdım symbian aynı symbian.
1000 de şuna kafam karışıyorGalaxy W hepsiburadada 999 liradan satisa sunulmus, Ace e bin basar.

701 e o parayı verecegime yaklaşık 1 milyar civarı biraz daha ekler gider sony ericsson xperia arc alırdım daha iyi
hala daha Ace diyenler var önce allah rızası için hd video çeksin sonra gelsin
ace mi?![]()

700-800 arasi Xperia Neo V bu cihaza bin basar.
Galaxy Ace'in çözünürlüğü de düşük ama bilmiyorum 600-650 tl arası fiyatı olsa ben de tavsiye ederim zaten herkese ama 760-800 tl arası piyasası onu alana kadar illa android deniyorsa bence 50 tl daha konulup Xperia Neo V gibi güçlü bir telefon alınmalıdırHd video çekiyoda noluyo af koymamışlar bişey koymamışlar nokiaya boşuna paara yedriyoz foto çekmede berbat ama video fena değil yinede oyun umursamayanlar için 701 telefon oyun için diyenlere g ace veya w öneririm
Hd video çekiyoda noluyo af koymamışlar bişey koymamışlar nokiaya boşuna paara yedriyoz foto çekmede berbat ama video fena değil yinede oyun umursamayanlar için 701 telefon oyun için diyenlere g ace veya w öneririm
Adreno 200? Oyun? Gerçekten mi? 
Galaxy Ace'in çözünürlüğü de düşük ama bilmiyorum 600-650 tl arası fiyatı olsa ben de tavsiye ederim zaten herkese ama 760-800 tl arası piyasası onu alana kadar illa android deniyorsa bence 50 tl daha konulup Xperia Neo V gibi güçlü bir telefon alınmalıdır
Android var sonuçta adamlara haftada kaç oyun geliyo bize yazdan beri oyun gelmedi asıl fandroidçilerin bize gülmesi gerek

Android var sonuçta adamlara haftada kaç oyun geliyo bize yazdan beri oyun gelmedi asıl fandroidçilerin bize gülmesi gerek

O gelenlerin kaçını oynayabileceksin acaba o dandik ace ile?
----------Eklendi @ 23:01:40 ---------- Yazıldı @ 22:58:51 ----------
Aklı olan gider android olarak xperia neo v alır. Telefona gerçekten diyecek söz yok. Hiç değilse elinde kalma derdi yok, android 4 güncellemesini alacak.