Nokia 701 Almak İstiyorum Fakat!

Sponsorlu Bağlantılar

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Bu benim fikrim, doğru ya da yanlış. Edepsizlik etmenin ne âlemi var? Hem sana bizim için 'böyleleri' deme haddini kim veriyor?

senin gibisini çok gördüm de o yüzden.sende kabul ediyorsun (bizim için "böyleleri').senin gibilerden çok olduğunu biliyorsun.ayrıca fikrine saygı duyarım ve edepsizlik etmedim,haddini bil.

Suyaka

Suyaka

Üye
senin gibisini çok gördüm de o yüzden.sende kabul ediyorsun (bizim için "böyleleri').senin gibilerden çok olduğunu biliyorsun.ayrıca fikrine saygı duyarım ve edepsizlik etmedim,haddini bil.

Bak güzel kardeşim, konuşmaktan haberin olmadığı için bu yorumunu ciddiye almıyor ve konuyu daha fazla uzatmıyorum. Bilinçsiz şekilde düşüncelerini satma. Anlaşmışızdır umarım, hadi iyi eğlenceler.

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Bak güzel kardeşim, konuşmaktan haberin olmadığı için bu yorumunu ciddiye almıyor ve konuyu daha fazla uzatmıyorum. Bilinçsiz şekilde düşüncelerini satma. Anlaşmışızdır umarım, hadi iyi eğlenceler.

Konuşmaktan haberi olmamak mı?bende lafı fazla uzatmıyorum.Bilinçsiz şekilde artizlik yapma."Anlaşmışızdır umarım, hadi iyi eğlenceler."Selametle,hatam varsa affola.edepsizlik etmedim ben..

Suyaka

Suyaka

Üye
Konuşmaktan haberi olmamak mı?bende lafı fazla uzatmıyorum.Bilinçsiz şekilde artizlik yapma."Anlaşmışızdır umarım, hadi iyi eğlenceler."Selametle,hatam varsa affola.edepsizlik etmedim ben..

Estağfirullah, problem yok tamam arkadaşım.

musty522

Üye
    Konu Sahibi
sağolun arkadaşlar yapılan tüm yorumları dikkate alıyorum değerlendiriyorum birde tartışmalar çıkmasa çok mutlu olcam değmez böyle şeyler için birbirinizi kırmayın

MertcaN9

MertcaN9

Üye
karşılaştırmalara baktığımda daha kesintisiz hız daha güçlü işlemci ile nokia 701 şu an c7 den daha üstün gibi gözüküyor ama bilemem tabi detaylı olarak. şahsen ben C7'imden gayet memnunum

qsaw

qsaw

Üye
701 İşlemci gücü olarak iyi şu andaki c7 nin aksine daha az kasıyor.Esnetik olarak iyi ve yetkili serviside samsung kadar sorun çıkarmıyor.Android telefonların marketi bol olsada kamerası yüksek olanları pahalı oluyor.

Bizim marketimiz biraz az ama yinede gerekli uygulamaları bulabiliyoruz.Android markette ise gerekli gereksizher türlü şey var android market olarak gerçekten daha fazla iyi ama bizde Gameloft sayesinde oyunlardan eksik kalmıyoruz.

Sonuç olarak İşlemcisi ve diğer özellikleri iyi olan bir tel esnetiğine söz yok ve multimedia özellikleride üstün mesela ben samsung un sitesinden Samsung Note ye bakıyordum fakat multimedia da FLV göremedim.

Androidin daha hafif bir işletim sistemi olduğunu sanıyordum fakat değilmiş :D
Bu arada smsunglarda çift çekirdekli teller görmüşdüm :D Ne işe yaradığını fazla bilmiyorum(tellerde ne işe yaradığını)

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
man20

man20

Üye
musty522 bak arkadaşım sana kısaca söliyim sen şimdi nokia almak istiosun dimi. bu yüzden sen 701 ile n8 arasında karar vermelisin. c7, c6-01'i boşver (çünkü n8 in donanımı,ekran boyutu, kamerası en iyi). 701 n8'den sadece ghz olarak yüksek ama hızına baktığımızda aslında pek bi fark yok (arasındaki rakam farkına bakarsak). özelliklede n8'e belle yüklediysen (gerçi ben şuan v25.007 kullanıyorum ve gerçektende çok iyi ve hızlı) telefonun müthiş oldu demektir. belle orjinali zaten yakında çıkçak n8'e yani n8 çooook daha hızlı olcak v25.007' den. nerdeyse 701 hızında belkide aynı hızda olcak (menü geçişleri, dosyalara girme vs. ). n8 in kamerası çok güzel (bide xenon flash var) ve dış görüntüsüde süper bence n8 almamak için hiç bi sebep yok. bana sorarsan n8 al 701 i boşver. umarım istediğin gibi bi cvp vermişimdir.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
c7-n8 karşılaştırmasında n8 öne çıkar kamera farkından dolayı kalan çoğu donanımları aynıdır (işlemci,ram,gpu)
sen eğer ki sık sık oyun oynayıp mesajlaşıp nete gireceksen tavsiyem 701 olabilir ama kamera da çok önemli(özellikle yakın çekim 10-40 cm) dersen kesinlikle N8 derim

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
701 le N8 i nasıl bir tutarsınız ya böyle mantık görmedim sırf kamera için iki katı donanım olan telefondan vazgeçilirmi be ve 701 daha uygun fiyata

man20

man20

Üye
701 le N8 i nasıl bir tutarsınız ya böyle mantık görmedim sırf kamera için iki katı donanım olan telefondan vazgeçilirmi be ve 701 daha uygun fiyata

bir tuttuğumuzu nerden çıkardın sadece 701 e gerek yok diyorum zaten n8 e belle yükleyince çok hızlı oluo 701 ile de nerdeyse aynı hızda oluo.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
bir tuttuğumuzu nerden çıkardın sadece 701 e gerek yok diyorum zaten n8 e belle yükleyince çok hızlı oluo 701 ile de nerdeyse aynı hızda oluo.

tamam gençler sakin...

musty522

Üye
    Konu Sahibi
musty522 bak arkadaşım sana kısaca söliyim sen şimdi nokia almak istiosun dimi. bu yüzden sen 701 ile n8 arasında karar vermelisin. c7, c6-01'i boşver (çünkü n8 in donanımı,ekran boyutu, kamerası en iyi). 701 n8'den sadece ghz olarak yüksek ama hızına baktığımızda aslında pek bi fark yok (arasındaki rakam farkına bakarsak). özelliklede n8'e belle yüklediysen (gerçi ben şuan v25.007 kullanıyorum ve gerçektende çok iyi ve hızlı) telefonun müthiş oldu demektir. belle orjinali zaten yakında çıkçak n8'e yani n8 çooook daha hızlı olcak v25.007' den. nerdeyse 701 hızında belkide aynı hızda olcak (menü geçişleri, dosyalara girme vs. ). n8 in kamerası çok güzel (bide xenon flash var) ve dış görüntüsüde süper bence n8 almamak için hiç bi sebep yok. bana sorarsan n8 al 701 i boşver. umarım istediğin gibi bi cvp vermişimdir.

kardes n8 güzel ama ekran olarak kötü bence çok karşılaştırdım parlaklık olarak değilde canlılık olarak en iyi ekran c6-01 de çok güzel ekranı var clear back display amoled ekranı var c6-01 de 701 ii ekrana sahip parlaklık iii de canlılık yok canlı göstermiyor n8 in ekranı dediğim gibi canlı olsa alırım ama nasip önerini dikkate aldım sağolsın

man20

man20

Üye
tamam gençler sakin...
yok kavga etmiyoruz :D ben düşüncemi söledim o düşüncesini söledi bu yani :D

----------Eklendi @ 20:00:33 ---------- Yazıldı @ 19:56:55 ----------

kardes n8 güzel ama ekran olarak kötü bence çok karşılaştırdım parlaklık olarak değilde canlılık olarak en iyi ekran c6-01 de çok güzel ekranı var clear back display amoled ekranı var c6-01 de 701 ii ekrana sahip parlaklık iii de canlılık yok canlı göstermiyor n8 in ekranı dediğim gibi canlı olsa alırım ama nasip önerini dikkate aldım sağolsın
önemli değil :) o zaman sen ekran parlaklığınada bakıyorsun ama bence n8 in ekran parlaklığı iyi. çok daha parlak olmasını neden istiosun ki

qsaw

qsaw

Üye
her koşulda daha iyi donanımı var yani hızlı olup olmaması şu an için önemli değil donınımı fazla olduğu için 701 e bir tane daha güncelleme gelebilir fakat n8 e gelmez tabi Elop çıkıp aslında n8 ler 2GHz en yakın Nokia clup a gidip yükseltebilirler demedikçe(bu arlar çok övüyolar n8 i kıskanıyorum Valla)

musty522

Üye
    Konu Sahibi
yok kavga etmiyoruz :D ben düşüncemi söledim o düşüncesini söledi bu yani :D

----------Eklendi @ 20:00:33 ---------- Yazıldı @ 19:56:55 ----------

önemli değil :) o zaman sen ekran parlaklığınada bakıyorsun ama bence n8 in ekran parlaklığı iyi. çok daha parlak olmasını neden istiosun ki

parlaklık değil canlılık istiyorum 701 en parlak ekrana sahip bir telefon ama canlı değil diyorlar haklılarda çünkü amoled değil amoled çok canlı bir ekran mesele dediğim gibi c6-01 deki ekran clear back display amoled ekrana sahip bir ekran çok canlı bir ekran ama güneş ışında fazla ii denilemez 701 de fazla canlı olmasada parlaklığı gün ışığında çok iyi işe yarıyormus araştırdım böyle bilgiler aldım ne yanlış ne doğru bilemem ama aldığım bilgileri bu cihazları kullananlardan aldım

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
hız bakımından bizimkiler 701 e yaklaşamaz diyorumda şu ramblowu kurunca belle menüde falan kasmalar bitti valla.

SilentOne

SilentOne

Üye
yani ramblow iyidir candır

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
parlaklık değil canlılık istiyorum 701 en parlak ekrana sahip bir telefon ama canlı değil diyorlar haklılarda çünkü amoled değil amoled çok canlı bir ekran mesele dediğim gibi c6-01 deki ekran clear back display amoled ekrana sahip bir ekran çok canlı bir ekran ama güneş ışında fazla ii denilemez 701 de fazla canlı olmasada parlaklığı gün ışığında çok iyi işe yarıyormus araştırdım böyle bilgiler aldım ne yanlış ne doğru bilemem ama aldığım bilgileri bu cihazları kullananlardan aldım

Dostum nerden öğrendiysen yanlış öğrenmişsin
C6-01 ve 701 Nokia nın en parlak ekranlı telefonları ve ikisinde de Clear Black Display ekran var ve bu ekranın özelliği özellikle güneşli ortamlarda bile diğer ekranlara göre çok daha rahat görülebilmesi ve daha canlı durması. N8-C7-X7 gibi modellerde CBD yok. ;)

Üst Alt