Nokia 701 Almak İstiyorum Fakat!

Sponsorlu Bağlantılar

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
900 liraya ben olsam g ace alırdım symbian aynı symbian.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
W mi neyse yaza doğru bakarım teşekkürler

u_cosar

u_cosar

Üye
701 güzel görünüyor

Kingmortall

Kingmortall

Üye
701 e o parayı verecegime yaklaşık 1 milyar civarı biraz daha ekler gider sony ericsson xperia arc alırdım daha iyi

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
hala daha Ace diyenler var önce allah rızası için hd video çeksin sonra gelsin :zuhaha:

----------Eklendi @ 22:40:53 ---------- Yazıldı @ 22:40:27 ----------

Tabi Xperia Neo V düşünülebilir tavsiye edilir hoş cihazdır.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Hd video çekiyoda noluyo af koymamışlar bişey koymamışlar nokiaya boşuna paara yedriyoz foto çekmede berbat ama video fena değil yinede oyun umursamayanlar için 701 telefon oyun için diyenlere g ace veya w öneririm

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Hd video çekiyoda noluyo af koymamışlar bişey koymamışlar nokiaya boşuna paara yedriyoz foto çekmede berbat ama video fena değil yinede oyun umursamayanlar için 701 telefon oyun için diyenlere g ace veya w öneririm
Galaxy Ace'in çözünürlüğü de düşük ama bilmiyorum 600-650 tl arası fiyatı olsa ben de tavsiye ederim zaten herkese ama 760-800 tl arası piyasası onu alana kadar illa android deniyorsa bence 50 tl daha konulup Xperia Neo V gibi güçlü bir telefon alınmalıdır

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Neo olabilirde özellillerini bilmiyorum

pRime.

pRime.

Üye

Oyun için ace mi!? :zuhaha: Adreno 200? Oyun? Gerçekten mi? :zuhaha:

----------Eklendi @ 22:51:41 ---------- Yazıldı @ 22:50:27 ----------

Galaxy Ace'in çözünürlüğü de düşük ama bilmiyorum 600-650 tl arası fiyatı olsa ben de tavsiye ederim zaten herkese ama 760-800 tl arası piyasası onu alana kadar illa android deniyorsa bence 50 tl daha konulup Xperia Neo V gibi güçlü bir telefon alınmalıdır

Aynen, android diye tutturanlara ideal telefon xperia neo v.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Android var sonuçta adamlara haftada kaç oyun geliyo bize yazdan beri oyun gelmedi asıl fandroidçilerin bize gülmesi gerek

• Beğen
Tepkiler: fatih_347
pRime.

pRime.

Üye
Android var sonuçta adamlara haftada kaç oyun geliyo bize yazdan beri oyun gelmedi asıl fandroidçilerin bize gülmesi gerek

O gelenlerin kaçını oynayabileceksin acaba o dandik ace ile? :kop:

----------Eklendi @ 23:01:40 ---------- Yazıldı @ 22:58:51 ----------

Aklı olan gider android olarak xperia neo v alır. Telefona gerçekten diyecek söz yok. Hiç değilse elinde kalma derdi yok, android 4 güncellemesini alacak.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Dandik diyosunda işlemcisi senin telden daha güçlü az fark olsada neyse konu dağılmasın

Lenneth

Üye

O gelenlerin kaçını oynayabileceksin acaba o dandik ace ile? :kop:

----------Eklendi @ 23:01:40 ---------- Yazıldı @ 22:58:51 ----------

Aklı olan gider android olarak xperia neo v alır. Telefona gerçekten diyecek söz yok. Hiç değilse elinde kalma derdi yok, android 4 güncellemesini alacak.

Valla sen bile kötüleyecek söz bulamadıysan Serdar o telefon alınır :)

Üst Alt