pRime.
Üye
Serdar Symbianlarda sorun bir cihazda degil, cogundaFark var.
hayır değil Hakan.

Serdar Symbianlarda sorun bir cihazda degil, cogundaFark var.

n9 a belle kuruluyormu bir arkadaşım getirttirmiş kuruluyor diyor dalgamı geçiyor bu
hayır değil Hakan.![]()
n9 a belle kuruluyormu bir arkadaşım getirttirmiş kuruluyor diyor dalgamı geçiyor bu
20 tlsine iddaaya girecektik girmedim
Kurulmuyor, belle'in arayüzünü meego'ya benzetmiş olabilir mi arkadaşın? Çünkü uygulamalara girildiğinde seçenekler geri tuşu gibi bazı yerler meegoya benziyor.

Arkadaşlar ben telefonu aldım nokia 701 yani.![]()
Bu şekilde gülmek isterdim ama malesef 2. haftadan sonra surat ifadem :bu oldu. Memnun değilim. Nedenlerim önceden nokia 5800 EM kullanıyordum sarjım en azından 2 gün gidiyordu. Yavaş mıydı evet 701 e gore elbette yavastı. neyse gps sadece haritalar üzerinden çalışıyor. koordinat en boylam yukseklik alamadım. 5800 gibi değil. Ekran parlak. Hiç kurcalamazsanız 1 gün ucuucuna yeter sarj ama azcik elleşin kesin yarı yolda kalırsınız. Hafif zarif ama telefon kitleniyor. Günde en az 2 defa reesetliyor kendini mobil veri olayı var bunda kapatırsan ne ala ama bazen kapalı olsa bile bağlanıyor. Bakıyorum hiç bir şey açık diil. Arkadaşlar virüs dicek veya ayarlar dicek ama diil bilgisayar teknisyeniyim ayrıca kaç yıldır nokia kullanıyorum ayarlardan değil. Bu telefon sanki arkamdan iş ceviriyor bütün güncellemeler kapalı ve aktif değil onuda geçtim mobil veri kapalı o kapalıyken istesenizde bağlanamazsınız ama telefon kendi çapında bağlanıyor. neye niçin bağlandığı da belli değil. Ses tatmin edici diil sabah zor uyandırıyor. Ahhh 5800
fırlatırdı yataktan
dokunmatik yeterince hasas. Dokunmatik termal yani ısıya duyarlı iyi olmuş kanatimce 1ghz işlemci ve diğer teknik ekipmanlarıyla cok daha fazla bektim vardı doğrusu.
İzlenimlerini yazmaya devam edersen sevinirim. Ben karar verdim ama daha almadım da
)20 tlsine iddaaya girecektik girmedim![]()
,Arkadaşlar ben telefonu aldım nokia 701 yani.![]()
Bu şekilde gülmek isterdim ama malesef 2. haftadan sonra surat ifadem :bu oldu. Memnun değilim. Nedenlerim önceden nokia 5800 EM kullanıyordum sarjım en azından 2 gün gidiyordu. Yavaş mıydı evet 701 e gore elbette yavastı. neyse gps sadece haritalar üzerinden çalışıyor. koordinat en boylam yukseklik alamadım. 5800 gibi değil. Ekran parlak. Hiç kurcalamazsanız 1 gün ucuucuna yeter sarj ama azcik elleşin kesin yarı yolda kalırsınız. Hafif zarif ama telefon kitleniyor. Günde en az 2 defa reesetliyor kendini mobil veri olayı var bunda kapatırsan ne ala ama bazen kapalı olsa bile bağlanıyor. Bakıyorum hiç bir şey açık diil. Arkadaşlar virüs dicek veya ayarlar dicek ama diil bilgisayar teknisyeniyim ayrıca kaç yıldır nokia kullanıyorum ayarlardan değil. Bu telefon sanki arkamdan iş ceviriyor bütün güncellemeler kapalı ve aktif değil onuda geçtim mobil veri kapalı o kapalıyken istesenizde bağlanamazsınız ama telefon kendi çapında bağlanıyor. neye niçin bağlandığı da belli değil. Ses tatmin edici diil sabah zor uyandırıyor. Ahhh 5800
fırlatırdı yataktan
dokunmatik yeterince hasas. Dokunmatik termal yani ısıya duyarlı iyi olmuş kanatimce 1ghz işlemci ve diğer teknik ekipmanlarıyla cok daha fazla bektim vardı doğrusu.
,
teknik bir sorundur herhalde cihaz arızalıda çıkmıs olabilir yani böyle değilse bütün hevesim kaçtı diyebilirm :S
Bence cihazi hic beklemeden yenisiyle degistirmeye calisin. Nokia onceki telefonlarindan ders almamis belli..
yahu bu nokia dan ne istiyosunuz.siz android cihazlara klavye mouse bağlayabiliyormusunuz?nokia napsın daha...belle ile yapacağını yaptı.daha da yapıyor..ne bekliyorsunuz hiç donmayan cihazmı?Allah aşkına yapmayın,bunlar insan eliyle yapılan cihazlar.elbette kitlenir,donar,bozulur,kırılır...
Evet
(Xperia Neo, Xperia Neo V , Galaxy S2... ilk aklima gelen usb otg destekli cihazlar)
peki hiiiiç donmayan bi cihaz varmı
ikisininde Wireless versiyonu aynı. Yani 802.11 b/g

Zorlayınca yoktur sanırım ama günde 2 defa reset atmıyorlar en azından.

nasıl ölçüyon onu?ben c6-01 de hiç reset yaşamadım.S^3ken aldım.şuan anna yok öyle birşey.bi kere ram 53 mbye düşürmüştüm o zaman biraz kasılıyodu.ama başka hiçbi zaman en ufak kasma görmedim..kullanana göre değişiyordur![]()
nasıl ölçüyon onu?
başka bunun için yapılmış program varmı?x-plore ile. D sürücüsü ram oluyor