Telefon Tavsiyesi Nokia 5800'mı - Samsung S5620 Monte'mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Nokia 5800'mı? Samsung Monte'mi?

• Kullanılan toplam oy
    43
  • Anket kapatılmış .
baranselona

baranselona

Üye
:kop: kendini avuttuğu şeye bak nokia iphone dan iyi hadi kendini kandırıyosun milleti niye kandırıyosun bide benden alıntı yaparak konuşmuş

-montede ekran karanlık mı???:hmmm
-GPS cihazında sesli navigasyon yok 5800 da var mı:kop: montede de route66 var seli navigasyon her şeyi yapar.. vede 5800 ile yanlış yola giren kaç arkadaşım var... bari inandırıcı at GPS cihazlarında sesli navigasyon yokmuş:kop:

-monteye oyun program atamazmışız:ehe ya gözünü seveyim google a 240x400 touch oyun yazınca bile neler neler çıkıyo görende 5800 da 3d oyun uynanabiliyo zanneder kasım kasım kasılıyo telefon nfs shif te görülüyo herşey:ehe

-5800 monteden az kasma yapar hı hatta 2 katı hı:kop::kop: ya yapma ya bukadarda küçülme hadi bi 5800 görmesek kullanmasak dediklerini yiyecez insanları ne diye yanlış bilgilendiriyon...

-monteye film atamazmısın :ehe:aha: valla ne kadar iyi atıyon hiç mp4 attın mı monteye 320x240 hq video izledin mi ee cihazı kötüleyecen ya olan özelliklerinide olmamazlıktan gelirsin:nono:

-samsungun cihazlarına hangi servis bakıyo biliyon muda atıyon tutuyon... götür bakalım da gör sanki nokia cihazları arızaları çözülemeyince istenbula gitmiyo:ehe samsunglarda büyük arızalar çözülemeyince istanbula gider cahil cahil yorumlar yapma

allah bilir sen aldığın cihazı 12 saat şarzdada tutuyosundur...

-hangi devirde kaldın sen ya monteye yeni yazılımla qwerty klavye geldi ayakta uyyon vallaa

-kafana göre savunmaya çalışıyosun 5800 ı bi monte al bide 5800 şarz et 2 telefonuda hiç hurcalama o zaman anlarsın ne dediğimi:ehe

-5800=donma=symbian=yetersiz işlemci hızı=menülerde kasma=bastırmatik rezistif ekran=3d oyunları kasarak çalıştırma=virüs=resetlenme=kasa oynaması ....... dh de 5800 mağdurları derneği diye sayfa bile var girde bi oku istersen

-5800 ve monteyi eline al ve wifi ara ne olacak bakalım şu iki cihazı karşılaştırmadan kafana göre yorumlar yapma montenin wifi si süper ama anlamak istemiyosun herheld..

-montenin piyasadaki satış fiyatı 439 tl dir insanları yanlış yönlendirme

-sen tabi şimdi wlan hızlarınıda karşılaştırmadan atmasyon yorumlarına devam etmişsin montenin wlan performansını gördün mü acaba??

-işte siz 5800 vb telefonlara öyle oviymiş vb.. indirip sonrada yanlış bişey olduğu zaman telefon donma kasma virüs işleriyle boğuşurken bize monteyle orjinal tam uyumlu herşey yüklü geliyr m.tanıma-dnya saati vb...

-montede FACEBOOK-YOUTUBE videolarını izleyebiliyoruz..

telefonun ekranıyla takozluğu birleştirmişsin ya ne diyim c5-03 te 5800 la aynı ekranı kullanıyo ama o telefon incecik kendini avutmak için böyle şeyler uydurabilirsin ama insanları kandırma

-sen gider serviste yazılım attırırsın monteye servise gitmene gerek yok zaten kendinde kurtarıyon telefonu mesela bugün kurtardım bi arkadaşınkini 5 dk dada yazılımı güncelledim.

-monteye hiç tutulmadı dedin ya bayağı iyi biiliyosun piyasayı anlaşılan

-5800 en iyi müzik telefonu seçilmiş miş nerde seçilmiş kim seçmiş nokiayla bi bağlantısı olan yer mi seçmiş hangi cihazlarla karşılaştırılarak seçilmiş forumdaki 5800 ses kısıklığı konuları ne diye açılmış ozaman :kop: ha yazılım yükle geçer öyle mi:kop:

yani ne diyeyim kullanmadığımız görmediğimiz incelemediğimiz bi telefon olsa 5800 dediklerinize inanacaz hadi kendini kandırıyon bizimde kanmamızı bekliyon sen anca kendin avutursun 5800 iphone dan iyiymiş:ehe:kop:
acaba hiç bi monte alıp 5800 la karşılaştırdın mı:ehe

hadi sana iyi atmalar atıon bari inandırıcı at 5800 montenin 2 katı hızlıymış :aha:

FenerbahceMKA

FenerbahceMKA

Üye
nokia iphoneden iyi demedim kullanışlı dedim
ayrıca bu araştırmaları harvard üniversitesi teknoloji kolu ; mobil cihaz inceleme formu olarak kategorilerde inceliyo ve herzaman nokia 1.

--------------- Ekleme ---------------

sanki extra facabook vs. uzantılar 5800 yok xDé

eskişehir cihad iletişim 350 tl 0 fiyat :D

-monteye film atamazmısın :ehe:aha: valla ne kadar iyi atıyon hiç mp4 attın mı monteye 320x240 hq video izledin mi ee cihazı kötüleyecen ya olan özelliklerinide olmamazlıktan gelirsin:nono:
demişsin ama mobiletişim diye türkiyenin önd gel mobil telefon sayfalarından biri var gir bak :D

sen git binde birlik hatalardan bul getir monteye su vs kaçtığında güneşe koy bakalım 5800 gibi 15-20 dakkada geri kullanılabilir hale geliyormu telefon :D

hem ben monte kötü bi telefon demiyorum ama bu görecedir 5800 ile karşılaştırılması çok nabes kaçıyor.... bitti daha ne dersen de ne okkuycam nede bişi yazıcam RASGELE...

baranselona

baranselona

Üye
:kop::kop: tamam kardeş sen halklısın zaten dikkat ettiysen konunda kapatılmış yani resmen tartışmak kavga çıkarmak için konu açmışsın onuda kapatmışlar vede montede mp4 320x240 videoları hq olarak izlersin uydurma şimdi kullandığım cihazı benden iyimi bilecen

eline bir uclu kalem al ve bi 5800 ın ekranına sür sonrada montenin ekranına sür sonra gelip bana konuş ha konuşmam diyosun tabi bu kadar uydurupta sonra uydurduklarını yüzüne vurunca gidersin

eskişehir bilmemne iletişim ohoo ozaman her gördüğün düşük fiyatı söyle nerden bilelim biz o cihazın garantili olduğunu ve senin lafına mı güvenecez gider teknosanın sitesine bakarım güvenilir kaynaklara

5800 la kıyaslanması abes mi kaççıyor 5800 dan iyi bir cihazı 5800 la karşılaştırmaları yüzünden insanları eleştiremezsin kim neyi isterse karşılaştırır senden mi öğrenecekler

vede kendin bile inanmadığın şeylere insanları inandırmaya çalışıyorsun resmen monteyi kötülemeye olan özellikleri yokmuş gibi göstererek 5800 ı önde göstermeye çalışmışsın ki zaten buda montenin 5800 dan iyi bir cihaz olduğunu gösterir

pRime.

pRime.

Üye
Dokunmatik hariç herşeyde 5800 alır.

Monte kullanan arkadaşlar gözünde çok büyütmüş.

baranselona

baranselona

Üye
Dokunmatik hariç herşeyde 5800 alır.

Monte kullanan arkadaşlar gözünde çok büyütmüş.

monte kullananlar gözünde çok mu büyütmüş:ehe yukardaki yazanları okumadın heralde :hmmm

adam
:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:kop::kop::kop::kop::ehe:ehe:kop::kop::ehe:kop::ehe
GPS cihazında sesli navigasyon yok 5800 da var demiş
5800 dünyanın en estetik telefonu saçildi demiş
nokia iphone dan daha kullanışlı demiş
5800 bilgisayar gibi demiş
monteden 2 kat hızlı demiş
takoz değil ekrandan öyle demiş
monteye mp4 atılamaz film izlenemez demiş
5800 monteden sağlam demiş
symbiandan iyi işletim sistemi yok demiş(s^3 - android-ios hiç duymamış heralde)
montenin ekranına parlaklığı az demiş
internet hızında monteden hızlı demiş(aynı telefonlarla bi siteye girmeye çalışsa anlayacak ama...)
monteye 300 lira fiyat biçmiş oysa piyasa satış fiyatı 439 tl ve üstü
5800 dünyanın en iyi m.telefonu demiş
5800 sorunsuz demiş
:kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop:
şimdi bukadar uydurmadan sonra gelipte monteyi büyük görüyosunuz demeniz hiç doğru değil çünkü adam 5800 da olmayan özellikleri varmış gibi montede olan özellikleride yokmuş gibi gösterek insanları yanlış yönlendiriyor

5800 la yapılıpta montede yapılmayan ne var ya 5800 gözünüzde okadar büyütüyosunuzki anlamıyorum bi insan cihazı kullanıyo diye bukadar mı yüksek görür 5800 ın rakibi yok zannediyosunuz oysaki 5800 ezip geçecek okadar model var ki... LG nin androidlileri samsungun bada lı ları bu 5800ı suya götürür susuz getirir

kasan-donan-resetlenen-virüslenen-ikide bir format atmayı gerektiren-takoz-basmatik-hatalı-uygulamalarda sertifika isteyen böyle uyduruk bi cihazı ilk çıktığında rakibi yok diye alabilirsiniz ama artık eskidi piyasada okadar rakibi var ve rakiplerinden çok geride kaldı halaa gözünüzde büyütüp duruyosunuz bu cihazı anlayamıyorum....

Starsley

Ya brns karişmim karişmim diyorum ama artık iyice sallamışsın 5800 da ömur boyu lisanslı sesli navigasyon var ve bunu istersen kendi sesine ayarlayabiliyosun arkadaş sana ispat ediyo 2010 un en şık telefonu diye kimin seçtiğinide diyor. Ama aynı şeyi yine yapıp yalan diyosun monte ekran çözünürlüğündeki videoları oynatamıyo bu monte kullanıcisının yorumu hatta batman arkadaş bile vardı o konuda ama 5800 da 640 x 480 çözünürlükte izleyebiliyosun bu zaten ortada arada 2 kat fark var montede 15fps video kaydı 5800 da 30fps :oke: arada 2 kat fark var montede resim video falan hariç telefonu yatay kullanamıyosun ve haraketli sensör oyunları oynayamıyosun bunların tam aksine 5800 da var bunlar yani arkadaşım Allah aşkına anla artık her şey ortada tamam monte şık güzel kapasitif ekran var ama özellik olarak 5800 daha iyi bu ortada yazdıklarımla ben şuan c7 kullanıyorum amacım 5800 korumak deil ama sende tarafsız olarak bak anlıcaksın ve bu arada kapasitif ekran sadece parmakla kullanabilmek anlamına gelir yani senin önceden dediğin gibi daha canlı ve daha iyi görüntü vermıyo bunu ancak amoled ekran yapar bunuda anla 256k renk tamamen taş deurinden kalma hele 400 x 240 mıne tam bi rezillik Allahtan yeni samsunglarda adamların aklı başına gelmiste iyi çözünürlük koymuşlar. Tartışma yersiz 5800 monteden daha iyi

baranselona

baranselona

Üye
:kop: kendini üstün göstermek için neler diyosun ya

1. bi samsung star ve bir monte alıp aynı ekran telefonların kapasitif ve rezistif olmalarının yarattığı farkı gördün mü ?? bu karşılaştırmayı diğer yorumlarında star ile montenin ekranlarının aynı olduğunu söyleyen biri içinde yazmıştım rezistif ekran 2 ekran üstüste olduğu için görüntü kalitesinide düşerecektir doğal olarak bunu anlamak bukadar zor mu hatta rezistif ekran çok çok kolay çizildiği için ekran kalitesi dahada düşüyor bunuda mı anlamak zor yani yada anlamamazlıktan geliniyor

montede 5800 dan daha iyi video seyredilir diye bişey söylemişmiyim ben?? adam yukarda monteye film atamazsın demiş ya arkadaşım ben atıyorum tanıdığım herkes atıyor izliyor ama bilmeyen bi adam sırf çamur at izi kalsın prensibiyle atıyor kafasına göre

zaten montedeki video çekimiyle 5800 arasındaki fark ortada ama fotoğraf konusunda monte kadar fonksyonel değil sadece otofokus var ama montede gülücük yakalama-panaroma çekim-manzara-spor -metnin vb.. fonksyonlarla dolu

5800 da navigasyon yok diyen yok ki zaten kendini haklı çıkarmak için sanki ben 5800 da navigasyon yok demişim gibi konuşma:nono: adam GPS cihazlarında yok 5800 da var diyo ya:kop: hadi 5800 la okadar yanlış yola giren arkadaşım olmasa yiyecem resmen 5800 daki GPS i GPS cihazlarından iyi göstermeye çalışıyor...

şu 5800 ı 2010 da dünyanın en estetik telefonu seçen yerin neresi olduğunu söyler misin linkini falan versen de olur yani bukadar mı tutucu olunur ya bana tarafsız ol demişsinizde kendinize hiç bakmıyosunuz kesin nokia ile bağlantısı olan bi yerin uydurduğu bişey resmen takozu en estetik telefon seçmişler ya????
ve yine söyleyeyim monte 5800 dan daha iyi bir cihaz gidip 430 mhz işlemci hızlı telefona symbian koyarsanız böyle dandik bi telefon olur işte.... dandik basmatik-takoz-saymbianlı-donan-kasan-resetlenen-virüs bulaşan-ağır çalışan-basmatik-ekranı kolay çizilen-bataryası az kulanımda 2 günü geçemeyen-adam gibi 3d oyun oynanamayan-hatalı bi telefon... bu devirde 5800 alınmaz okadar androidli cihaz varken.. ha şimdi gelir symbian androidden iyi dersiniz işte ozaman herkez anlar..:kop::kop:

Starsley

Zaten benim yazdığım o kadar farka ancak gülücük, boş, ve 5800 ın GEÇMİŞ problemlerini yazarak cvb vermişsin bu herşeyi açıklıyor. Ben yazdım yazıcağımı sen yine mılletle gereksiz tartışmalara girip yerinde saymaya devam et :oke:

baranselona

baranselona

Üye
yazıyı okuduysan yazdığın 3-4 şeye verdiğim cevapları anlarsın ha anlamak istenmiyorsa o ayrı ayrıca yazdığım sorunların hiçbiri geçmiş değildir kullanan o kadar arkadaşım bu sorunları yaşıyor ... eğer kötü bi cihazı iyiymiş gibi göstermek ilerlemekse tmm ben yerimde saymaya devam edeyim:ehe

Nokia MaxiCep

Nokia MaxiCep

Üye
Arkadaşlar yetmez mi? Tamam sana s5620 Monte iyi Sana da 5800iyi yeter... ama bencede 5800 fikrinizi söyleyin geçin istenende bu zaten brnsl arkadaşım farkettrmeden çok hakaret ediyosun...

baranselona

baranselona

Üye
eğer farkında olmadan birilerine hakaret ettiysem özür dilerim ama bu sizi ne kadar iilgilendirir adminler kimin hakaret edip kimin ne konuştuğunu görüyor ki zaten frankeştayn adlı üye ceza almış bu herşeyi açıklar...

Starsley

Benim amacım tartışmak deil geçmiş yorumlara bakarsak bu kişınin herkezle tartışıp çekiştiğini görürsün ben sadece araya girip 5800 ile monte arasındaki farkları söyledim ama arkadaş hala tartışma derdinde

Nokia MaxiCep

Nokia MaxiCep

Üye
yalnız millte istediin eleştiriyi yapıp kendine eleştiri kabul etmemen... bilmiyorum ilginç

Starsley

Ben kimseyi eleştirmedimki yorumları takip et arkadaş kabullenmek istemiyo ve bana eleştiri yapan yok ben 5800 kullanmıyorum sattım 4 ay kadar kullandım ve monteden neden daha iyi olduğunu açıkladım olay bu

baranselona

baranselona

Üye
:ehe geçmiş yorumlara bakarsak ohoo senin 5800 da 640 mhz işlemci hızı olduğunu savunduğunu bile hatırlıyorum vede senle tartışmaya bu yüzden başlamıştık değil mi seninde frankeştayn gibi yanlış bildiğin bişeyi insanlarada yanlış anlatman ve buna inanmalarını beklemen vede bunu kullandığım cihazda olan özellikleri yokmuş kullandığın cihazında olmayan özelliklerini varmış gibi göstererek yapman yüzünden yapmıştık ama sen frankeştayn gibi hakaret ederek değilde tartışarak yapıyordun frankeştayn direk hakaret ederek konuşuyordu hatta konu bile açmıştı tartışmak için önce konusu kapatıldı sonrada kendisi ceza aldı haksızdı çünkü tartışma olur zaten forum bunun için var bildiğimiz doğruları paylaşmak bilmediklerimizi öğrenmek...

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Onun konusunu ben şikayet etmiştim sağolsun adminler şikayet edince dakkasına yetişiyorlar. Çünkü sıktı artık adamın amacı da belli tartışma çıkartmaktı :) Zaten 5800 XM VS S5620 MONTE tartışmaları çok fazla bu forumda bi de gereksiz yere buraya yazdıklarını kopyalayıp ayrı konu açması mantıksızdı. Herkes 2 telefon hakkındaki görüşlerini buraya yazıyor zaten. Ha bi de unutmadan söyliyim iki telefon arasında yapmadığım test kalmadı Monte daha iyi :ehe Ha bu çok mu bişey kazandırır bana ? Tabi ki hayır burdaki bilgisi olmayan arkadaşlara yardım etmek amacındayım. Yanlış bilgi verenler çok fazla bu sitede malesef. Herkes kafasına göre yalan yanlış şeyler yazıyor telefonlar hakkında Monte video oynatamıyor bile diyen oldu daha ne diyim 2005 model Nokia 6630'umda bile programla da olsa divx filmler oynatıyordum 2010 model dokunmatik telefonda mı video oynatamıycam. Gerçekten mantıksız yorumlar dizboyu.

Starsley

Şunu söylim öncelikle 5800 640 mhz hızı olduğunu ben söyledim fakat bunu ben uydurmadım (çıkarmadım) ama sen nokia yı yalancılıkla suçlamıştın buda yorumlarda var :oke: ve kim kime yanlış bilgi veriyor buda ortada benim saydığım o farkların hepsi gerçek bu apaçık ortada sen sadece 5800 ın GEÇMİŞ sorunlarını, gülücekler, ve hiç bir dayanağı olmayan kişisel yorumlar yapıyosun. Frankestın beni ilgilendirmiyo hakaret ettiyse tabiki cezasını çeker ama bende bi örnek verırsem tracmania adlı samsung hastası bi üye bana küfrettiği için banlandı ve bi konu açıp özür diledi ve foruma bir daha girmeyeceğini açıkladı. Bende bi örnek verim dedim. Tabiki burası bir forum tartışma olcak ama insanları tahrik edicek yorumlar olamaz örnek gerekirse senin 5800 a takoz gibi ve daha çok buna benzer kelimelerin hatsafada bende böyle laflar söylerim zor bi şey deil ama ben istatislik bakımından 5800 daha iyi diyorum sen sadece 5800 kötüleyerek monte daha iyi diyosun aradaki fark dağlar kadar buda ortada bana sayamıyosun montenin 5800a karşı üstünlüklerini çünkü yok kapasitif ekran dışinda buda bi gerçek yani kimin yanlış bilgi verdiği APAÇIK ORTADA :oke:

baranselona

baranselona

Üye
heralde yazdığım yorumları okumuyosun önceki sayfalardaki yorumlarımı oku ondan sonr gelip montenin iyi özellklerini samıyosunde se 3-4 özellik sayıyorsun ben konunun başından beri onlarca özellik saymışım ha üşendim okumadım diyosan yada okudumda işime gelmedi diyosan orası ayrı.. kimin yanlış bilgi verdiği apaçık artada kardeş 640 mhz işlemci diyen sensin ben değil ve bugüne kadar burda yazdığım hiçbişey yanlış değil sor monteyi kullananlara gir foruma gezyani ne diyim 5800 hakkında söylediklerimin hiçbiride eski değil ne yani sen şimdi bana 5800 kullananların telefonlarının donmadığını - resetlenmediğini-ağır çalışmadığını-virüs bulaşmadığını mı söylüyosun:nono: kullanan arkadaşlarım neden öyle demiyor acaba ...

owert

Üye
Arkadaşlar samsung s5620 monte kutudan çıkan cd içeriğini paylaşırsanız sevinirim

Nokia MaxiCep

Nokia MaxiCep

Üye
Ben kimseyi eleştirmedimki yorumları takip et arkadaş kabullenmek istemiyo ve bana eleştiri yapan yok ben 5800 kullanmıyorum sattım 4 ay kadar kullandım ve monteden neden daha iyi olduğunu açıkladım olay bu
size demedim yanlış anlamayın ben sizi takdir de ediyorum çok deoğru tespitleriniz var bnrsl nickli kişiye yazmıştım onu

Şunu söylim öncelikle 5800 640 mhz hızı olduğunu ben söyledim fakat bunu ben uydurmadım (çıkarmadım) ama sen nokia yı yalancılıkla suçlamıştın buda yorumlarda var :oke: ve kim kime yanlış bilgi veriyor buda ortada benim saydığım o farkların hepsi gerçek bu apaçık ortada sen sadece 5800 ın GEÇMİŞ sorunlarını, gülücekler, ve hiç bir dayanağı olmayan kişisel yorumlar yapıyosun. Frankestın beni ilgilendirmiyo hakaret ettiyse tabiki cezasını çeker ama bende bi örnek verırsem tracmania adlı samsung hastası bi üye bana küfrettiği için banlandı ve bi konu açıp özür diledi ve foruma bir daha girmeyeceğini açıkladı. Bende bi örnek verim dedim. Tabiki burası bir forum tartışma olcak ama insanları tahrik edicek yorumlar olamaz örnek gerekirse senin 5800 a takoz gibi ve daha çok buna benzer kelimelerin hatsafada bende böyle laflar söylerim zor bi şey deil ama ben istatislik bakımından 5800 daha iyi diyorum sen sadece 5800 kötüleyerek monte daha iyi diyosun aradaki fark dağlar kadar buda ortada bana sayamıyosun montenin 5800a karşı üstünlüklerini çünkü yok kapasitif ekran dışinda buda bi gerçek yani kimin yanlış bilgi verdiği APAÇIK ORTADA :oke:
:evet::evet: Alkışlamak istiyorum ;)

arkadaşlar birde xxfrankeystanxx adlı üye ile biz eskişehirdede görüşüyoruz sürekli nokia shopmda çok özür dilememi istedi ve bu gün benden 5800 navigation edition (red) aldı söylememi istedi ben onun arcısıyım iyi forumlar

Üst Alt