mesajı neden 2 tane arka arkaya yazdınız çok görünsün diyemi
sizde monteyi kullanmadan konuşanlardansınız bu açık ve net ortada resmen yalan söylüyorsunuz
1-montede FM verici var tabiiki RDS de var ve fm den ses kaydını MP^olarak yapar
2-montede çoklu işlem tabiiki var task manager de var bilmeden etmeden sallamayın
3-5800 montenin yarısı kadar hızlı değil uydurma kullanda gör
4-merak etme iki telefondanda fotoğraf çekip atıyoruz bilgisayara görüyoruz siz ayakta uyyun sony kamerasında olan panaroma çekim bile var montede gülücük yakalama bile var
5-montede tabiiki
GPS ve A-GPS var bilmeden etmeden yorum yapma araştırde öyle gel
6- 5800 akılı telefon katagorisindeymiş ona kalırsa 6600 da akıllı telefon kalitesinde .....
7- ciddi anlamda uygulama desteği derken zaten 5800 gibi boş gelmiyor telefon içinde onlarca uygulaması yüklü geliyor zaten PDF dosyalarını bile programa ihtiyaç duymadan açıyor
8-symbianın uygulamalarını hepimiz biliyoruz kullandık sizin gibi kullanmadan yorum yapıp insanları yanlış bilgilendirmiyoruz siz resmen nokia fanlığı yapıyosunuz ...
9-öceki yorumları okumam biliyorum demişsinizde daha motede GPS olduğunu bile bilmiyosunuz
10- montenin 5800 a göre artılarını daha önceki yazılarımdada yazmıştım zaten bi zahmet okusaydında öyle yorum yapsaydın okumadan yorum yapıyosunuz
11-carl zies in ne demek olduğunu biliyoruz peki sen panaroma-gülücük yakalama-metin-spor-manzara ne demek biliyomusun?? bilmezsin tabi acaba monteyi hiç eline aldın mı??
11-symbianı beğenmiyorsunuz demişsiniz nokia artık s^3 e geçti meego ya geçiyor wp7 ye geçiyor siz bana gelmiş symbian'ı konuşuyorsunuz symbian bizde kullandık biliyoruz telefona 2 günde bi reset atmak-virüs temizlemek için hafıza kartını temizlemek-telefona format atmak nedir iyi bilirim
5800 da 3d oyun bile oynanmıyor adam gibi kasmaktan.... symbianda çok oyun-program oolması iyi olması anlamına gelmez işe yarar her programın javasıda var zaten ayrıca FACEBOOK tan video izlenebiliyor youtube dailymotion vb.. videolar izlenebiliyor montede
12- montenin bataryası 3-4 günü rahat bulurken 5800 2 günü bile çıkaramıyor arkadaşlarımda