Telefon Tavsiyesi Nokia 5800'mı - Samsung S5620 Monte'mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Nokia 5800'mı? Samsung Monte'mi?

• Kullanılan toplam oy
    43
  • Anket kapatılmış .
baranselona

baranselona

Üye
Arkadaşlar samsung s5620 monte kutudan çıkan cd içeriğini paylaşırsanız sevinirim

kardeş montenin kutusundan

1- batarya
2- kulaklık(kulakiçi ve 5800 ın yanında verilenden çok daha iyi ve kaliteli)
3-CD ler 2 tane
4-USB data kablosu
5-2 GB hafıza kartı
6-kullanım kılavuzu TR-İNG
7- samsung monte
8-garantisi varsa garanti belgesi

çıkıyor ... CD içeriği olarak kies CD si bide kiesi yüklemek için gereken programın olduğu CD var

diğer arkadaşlara zaten bişey anlatamıyorum biride gelmiş aracılık yapıyor millete fikirlerinizi söyleyin geçin diyor kendiside ayrılamıyor konudan anlayamadım

pRime.

pRime.

Üye
Brnsl arkadaşım gözünüzde büyütüyosunuz işte! Ayrıca ben o yorumları okumaya da gerek duymadım. Boş yorumlarla işim olmaz benim!
Montede 360x640 ekran var mı? Yok! (240x400) (Iphone3GS 320x480)
Montede GPS ve A-GPS var mı? Yok!
Monte nin işletim sistemine iyi diyorsun. O işletim sistemi 8mb ve üstü oyunlar oynatıyor mu? Yok!
Peki o süper telefonda ciddi anlamda uygulama desteği var mı? Yok! (Sakın var deme .sis uzantılı uygulamalar o dandik java uygulamaları mahveder! Sadece foruma bak.)
Montede FM Verici var mı? Cevap: Yok!
Montede çoklu işlem desteği var mı? Yok!
Monede 640x480 30fps video kaydı var mı? Yok!
Belki 5800da 680mhz işlemci yok ama Monteden çok daha hızlı olduğu kesin.
Symbianı beğenmiyorsunuz. Sizin o dandik java işletim sistemlerinizin ne gibi bir artısını gördünüz de bu kanıya vardınız! Kaç senedir N85 kullanıyorum hiç bir şikayetim olmadı symbiandan. Gayet de memnunum. Montenin 5800dan iki iyi yönü vardır: Biri ekranı diğeri de şıklığıdır. Başka hiçbir özellikte 5800a toz konduramaz. Ayrıca Monte kamerası iyi diyen arkadaşlar bi göz muayenesinden geçmelidir. İki telefonun çektiği aynı resmi bir bilgisayara atın bakalım. Carl Zeiss lensin ne demek olduğunu ozaman anlarsınız. :) Monte kullanıyorsunuz diye illa en iyisi de o olacak diye birşey yok. Ayrıca anlamak istemediğiniz birşey daha var 5800 akıllı telefon kategorisinde!Brnsl arkadaşım gözünüzde büyütüyosunuz işte! Ayrıca ben o yorumları okumaya da gerek duymadım. Boş yorumlarla işim olmaz benim!
Monte nin işletim sistemine iyi diyorsun. O işletim sistemi 8mb ve üstü oyunlar oynatıyor mu? Yok!
Peki o süper telefonda ciddi anlamda uygulama desteği var mı? Yok! (Sakın var deme .sis uzantılı uygulamalar o dandik java uygulamaları mahveder! Sadece foruma bak.)
Symbianı beğenmiyorsunuz. Sizin o dandik java işletim sistemlerinizin ne gibi bir artısını gördünüz de bu kanıya vardınız! Kaç senedir N85 kullanıyorum hiç bir şikayetim olmadı symbiandan. Gayet de memnunum. Montenin 5800dan iki iyi yönü vardır: Biri ekranı diğeri de şıklığıdır. Başka hiçbir özellikte 5800a toz konduramaz. Ayrıca Monte kamerası iyi diyen arkadaşlar bi göz muayenesinden geçmelidir. İki telefonun çektiği aynı resmi bir bilgisayara atın bakalım. Carl Zeiss lensin ne demek olduğunu ozaman anlarsınız. :) Monte kullanıyorsunuz diye illa en iyisi de o olacak diye birşey yok. Ayrıca anlamak istemediğiniz birşey daha var 5800 akıllı telefon kategorisinde!

johnm

johnm

Üye
monteyi bu kadar aşşalamış bi arkadaş alsın kullansın basmatikmi montemi :P

baranselona

baranselona

Üye
Brnsl arkadaşım gözünüzde büyütüyosunuz işte! Ayrıca ben o yorumları okumaya da gerek duymadım. Boş yorumlarla işim olmaz benim!
Symbianı beğenmiyorsunuz. Sizin o dandik java işletim sistemlerinizin ne gibi bir artısını gördünüz de bu kanıya vardınız! Kaç senedir N85 kullanıyorum hiç bir şikayetim olmadı symbiandan. Gayet de memnunum. Montenin 5800dan iki iyi yönü vardır: Biri ekranı diğeri de şıklığıdır. Başka hiçbir özellikte 5800a toz konduramaz. Ayrıca Monte kamerası iyi diyen arkadaşlar bi göz muayenesinden geçmelidir. İki telefonun çektiği aynı resmi bir bilgisayara atın bakalım. Carl Zeiss lensin ne demek olduğunu ozaman anlarsınız. :) Monte kullanıyorsunuz diye illa en iyisi de o olacak diye birşey yok. Ayrıca anlamak istemediğiniz birşey daha var 5800 akıllı telefon kategorisinde!Brnsl arkadaşım gözünüzde büyütüyosunuz işte! Ayrıca ben o yorumları okumaya da gerek duymadım. Boş yorumlarla işim olmaz benim!
Symbianı beğenmiyorsunuz. Sizin o dandik java işletim sistemlerinizin ne gibi bir artısını gördünüz de bu kanıya vardınız! Kaç senedir N85 kullanıyorum hiç bir şikayetim olmadı symbiandan. Gayet de memnunum. Montenin 5800dan iki iyi yönü vardır: Biri ekranı diğeri de şıklığıdır. Başka hiçbir özellikte 5800a toz konduramaz. Ayrıca Monte kamerası iyi diyen arkadaşlar bi göz muayenesinden geçmelidir. İki telefonun çektiği aynı resmi bir bilgisayara atın bakalım. Carl Zeiss lensin ne demek olduğunu ozaman anlarsınız. :) Monte kullanıyorsunuz diye illa en iyisi de o olacak diye birşey yok. Ayrıca anlamak istemediğiniz birşey daha var 5800 akıllı telefon kategorisinde!

mesajı neden 2 tane arka arkaya yazdınız çok görünsün diyemi:ehe

sizde monteyi kullanmadan konuşanlardansınız bu açık ve net ortada resmen yalan söylüyorsunuz:aha:

1-montede FM verici var tabiiki RDS de var ve fm den ses kaydını MP^olarak yapar

2-montede çoklu işlem tabiiki var task manager de var bilmeden etmeden sallamayın

3-5800 montenin yarısı kadar hızlı değil uydurma kullanda gör

4-merak etme iki telefondanda fotoğraf çekip atıyoruz bilgisayara görüyoruz siz ayakta uyyun sony kamerasında olan panaroma çekim bile var montede gülücük yakalama bile var

5-montede tabiiki GPS ve A-GPS var bilmeden etmeden yorum yapma araştırde öyle gel

6- 5800 akılı telefon katagorisindeymiş ona kalırsa 6600 da akıllı telefon kalitesinde .....

7- ciddi anlamda uygulama desteği derken zaten 5800 gibi boş gelmiyor telefon içinde onlarca uygulaması yüklü geliyor zaten PDF dosyalarını bile programa ihtiyaç duymadan açıyor:ehe

8-symbianın uygulamalarını hepimiz biliyoruz kullandık sizin gibi kullanmadan yorum yapıp insanları yanlış bilgilendirmiyoruz siz resmen nokia fanlığı yapıyosunuz ...

9-öceki yorumları okumam biliyorum demişsinizde daha motede GPS olduğunu bile bilmiyosunuz

10- montenin 5800 a göre artılarını daha önceki yazılarımdada yazmıştım zaten bi zahmet okusaydında öyle yorum yapsaydın okumadan yorum yapıyosunuz :nono:

11-carl zies in ne demek olduğunu biliyoruz peki sen panaroma-gülücük yakalama-metin-spor-manzara ne demek biliyomusun?? bilmezsin tabi acaba monteyi hiç eline aldın mı??:bann:

11-symbianı beğenmiyorsunuz demişsiniz nokia artık s^3 e geçti meego ya geçiyor wp7 ye geçiyor siz bana gelmiş symbian'ı konuşuyorsunuz symbian bizde kullandık biliyoruz telefona 2 günde bi reset atmak-virüs temizlemek için hafıza kartını temizlemek-telefona format atmak nedir iyi bilirim

5800 da 3d oyun bile oynanmıyor adam gibi kasmaktan.... symbianda çok oyun-program oolması iyi olması anlamına gelmez işe yarar her programın javasıda var zaten ayrıca FACEBOOK tan video izlenebiliyor youtube dailymotion vb.. videolar izlenebiliyor montede

12- montenin bataryası 3-4 günü rahat bulurken 5800 2 günü bile çıkaramıyor arkadaşlarımda

13- artık ne diyeyim daha montenin özelliklerini bile bilmeyen insanlarla neyi tartışıyorum hepiniz bilmeden yorum yapıyorsunuz

yapılan yorumlara bak:ehe

arthur09prime= montede GPS- a-GPS yok:kop: varrrr:nono:

*ReBeL_ALTaiR*= 5800 da 640 mhz işlemci hızı var :ah 5800 daki symbian n8 deki s^3 ile aynı:kop:

frankeştayn= monteye mp4 atılmaz:kop: atılır hemde hq olarak atılır:ah

:bann:kimlerle neyi tartışıyorum ki:bann: :ah

Starsley

Brsnl arkadaş senin bütün yorumlarını okudum ve hiç raslamadım hadi saysana bize montenin üstünlüklerini kapasitif ekran dışında bak arkadaş yukarda farkları birbir saydı 4 tane mi 5tanemi bak bakalım diyecek söze gerek yok senın gibi nokia ya yalancı dıyen biri hala cvb yazıyor.

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşım bak hala yalan söylüyosun buneya ben ne zaman s3 ile 5800 aynı kefeye koydum sen bana symbian kötù dediği için ben sana s3 gösterdim ne sallıyon ben 640 mhz hızında kelimesini uydurmadım yada çıkarmadım AMA SEN SIRF KELİME OLSUN DİYE BİRÇOK KİŞİNİN KULLANDIĞI TELEFONA HAKARET ETTİN VE NOKİA YA YALANCI DEDİN İNKAR ETME VE YUKARDA Kİ FARKLARA HALA KELİME OLSUN DIYE VAR VAR VAR DİYOSUN YALAN SÖYLÜYOSUN ARKADAŞIM HALA OLMAZ BÖYLE BİR ŞEY TAMAM ARKADAŞIM MONTE DAHA İYİ YANİ SEN BÖYLE BİLMEYE DEVAM ET HADİ GRŞ

Arkadaşım bak hala yalan söylüyosun buneya ben ne zaman s3 ile 5800 aynı kefeye koydum sen bana symbian kötù dediği için ben sana s3 gösterdim ne sallıyon ben 640 mhz hızında kelimesini uydurmadım yada çıkarmadım AMA SEN SIRF KELİME OLSUN DİYE BİRÇOK KİŞİNİN KULLANDIĞI TELEFONA HAKARET ETTİN VE NOKİA YA YALANCI DEDİN İNKAR ETME VE YUKARDA Kİ FARKLARA HALA KELİME OLSUN DIYE VAR VAR VAR DİYOSUN YALAN SÖYLÜYOSUN ARKADAŞIM HALA OLMAZ BÖYLE BİR ŞEY TAMAM ARKADAŞIM MONTE DAHA İYİ YANİ SEN BÖYLE BİLMEYE DEVAM ET HADİ GRŞ

baranselona

baranselona

Üye
monteyle çekilmiş bikaç foto

panaroma çekim

monte ile kapalı ortamda çekilmiş foto

aynı ortamda aynı anda aynı şekilde aynı yerden aynı işıkta çekilmiş ama gece modunda çekilmiş bir foto

montenin 5800 dan üstün özellikleri

1- tasarımı

2- batarya süresi

3- dokunmatik ekranı(basmatik değil)

4- telefonun işlem yapma hızı

5-resimler videolar arası geçiş

6-3 bağımsız ana ekran

7-eklenebilir widgetler

8-wifi modem bulma ve bağlanma hızı

8- 3.5 g ile nette gezebilme(5800 dada var)

9-kamera( gülücük yakalama - panaroma çekim- spor -manzara -gece modu vb.... onlarca mod)

10-sağlamlık (2 mtreden ekran üstü yere düşse ekranda çüzük bile oluşmuyor)

11-pdf dosyalarını programsız tanıyabilme

12- radyoda sorunsuz RDS

13- radyodan MP3 olarak ses kaydetme

14- fotoğraflarda coğrafi etiketleme sayesinde fotoğraf çekilen yerin adresini fotoğraf bilgilerine kaydetme

15-donmasız- takılmasız-kasmasız menülerde geçiş

16- internette kapasitif ekran ve tek parmak yakınlaşıp uzaklaşma rahatlığı

17-USB den şarz olabilme(5800 olamıyor:kop:)

18-5800 ınkinden çok çok daha kaliteli ön kamera

19-m. tanıma dinleyip adını bilmedgn müziği 10 sn dinletip adını herşeyini 4-5 sn de öğrenebiliyosun orjinal olduğu için sorunsuz 5800 a sonrada yüklenebiliyor ama dandik....

20-sıgarayı bırakma takvmi-dgum günü hatırlatıcısı gibi kısayollar

21- akıllı kilit açma sayesinde harfe program atayarak ekrana bir harf çizerek programın açılmasını sağlayabilme

vedaha birçok özellik saydım nasıl oluyorda göremiyosun al belki burda görürsün:kop:

işlemcisi en hızlı işlemci 640 mhz sen önce bi araştır sonra gel ok

bunu kim dedi arkadaşım:nono:

lütfen biraz gerçekçi ol bu arada 640 mhz gerçek symbian bir numara iştetim sistemi şuan n97 x6 n8 dede kullanılıyor

bunu kim dedi peki:nono:

bunları ben mi uydurdum inanmayan arkadaşlar 9. sayfaden itibaren bu yazıların tamamını okuyabilir:nono:

Starsley

Arkadaşım senın o saydığın şeyler hep kişisel görüşler :D bune biçim fark o daha iyi bu daha iyi çoğu 5800 da olan şeyler ama sen daha iyi diye ekleme yapmışın :D gülmekten ölücem şimdi ya :D kapasitif ekran ve panaroma çekim bunların dışinda hepsini destekliyo sen hep geçiş hızı şu hızı bu hızı bana olamayan desteklemeyen şeyler söyle trişka şeyler deil :D benim gùldürdün Allahta seni güldürsün :D 5800 dada var o kamera modları onuda söylim itiraz etme panaroma ve gülücük hariç :D bunebiçim fark yokki hep kişisel yorum :D

Bu arada farkındaysan ben symbian demişim s3 deil yalan söylediğin ortaya çıkmış böylece ve 640 mhz dedim ama ben uydurmadım bunuda söyledim zaten ama sen nokia ya yalancı diyip insanları tahrik edercesine hakaret ettin 5800 a buda ortada okuyan görür.

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
monte daha hoş duruyo bence 5800 özellik olarak üstte olabilir ama çok kalın bence 5110 gibi:kop::kop::kop:

baranselona

baranselona

Üye
Arkadaşım senın o saydığın şeyler hep kişisel görüşler :D bune biçim fark o daha iyi bu daha iyi çoğu 5800 da olan şeyler ama sen daha iyi diye ekleme yapmışın :D gülmekten ölücem şimdi ya :D kapasitif ekran ve panaroma çekim bunların dışinda hepsini destekliyo sen hep geçiş hızı şu hızı bu hızı bana olamayan desteklemeyen şeyler söyle trişka şeyler deil :D benim gùldürdün Allahta seni güldürsün :D 5800 dada var o kamera modları onuda söylim itiraz etme panaroma ve gülücük hariç :D bunebiçim fark yokki hep kişisel yorum :D

Bu arada farkındaysan ben symbian demişim s3 deil yalan söylediğin ortaya çıkmış böylece ve 640 mhz dedim ama ben uydurmadım bunuda söyledim zaten ama sen nokia ya yalancı diyip insanları tahrik edercesine hakaret ettin 5800 a buda ortada okuyan görür.

ne yani
pdf dosyalarını otomatik tanıyomu programsız??

radyodan mp3 ses kaydedbiliyomu??

RDS si adam gibi çalışıyo mu??

akıllı kilit açma var mı??

widget var mı??

3 tane ana ekranı var mı??

USB den şarz olabiliyo mu??

ön kamerası monte kadar kaliteli mi??

batarya dayanma süresi monteden dah mı iyi?? istersen aradaki farkı bi araştır madem benim yazığıma inanmıyon

internette tek parmak yakınlaştıcısı var mı??

işlem yapma hızları aynı mı??

coğrafi etiketleme var mı??

ha bunlar var diyosan gül:kop::kop: sana iyi gülmeler

neyse hadi iyi geceler iyi tartışmalar iyi forumlar......

Starsley

Bak hala desteklediği şeyleri yazıp yine kişisel yorum yapmışsın tamam arkadaşım tamam sen haklısın sen sus ben susim çünkü ban yicez yeter artık bıktım şu hakaretlerinden hala aynı şeyi yapıyosun tamam monte daha iyi sana iyi kullanmalar gereksizler yüzünden uyarı yada ban alamam hadi grş sana bol bol hakaret etmeler

pRime.

pRime.

Üye
mesajı neden 2 tane arka arkaya yazdınız çok görünsün diyemi:ehe

sizde monteyi kullanmadan konuşanlardansınız bu açık ve net ortada resmen yalan söylüyorsunuz:aha:

1-montede FM verici var tabiiki RDS de var ve fm den ses kaydını MP^olarak yapar

2-montede çoklu işlem tabiiki var task manager de var bilmeden etmeden sallamayın

3-5800 montenin yarısı kadar hızlı değil uydurma kullanda gör

4-merak etme iki telefondanda fotoğraf çekip atıyoruz bilgisayara görüyoruz siz ayakta uyyun sony kamerasında olan panaroma çekim bile var montede gülücük yakalama bile var

5-montede tabiiki GPS ve A-GPS var bilmeden etmeden yorum yapma araştırde öyle gel

6- 5800 akılı telefon katagorisindeymiş ona kalırsa 6600 da akıllı telefon kalitesinde .....

7- ciddi anlamda uygulama desteği derken zaten 5800 gibi boş gelmiyor telefon içinde onlarca uygulaması yüklü geliyor zaten PDF dosyalarını bile programa ihtiyaç duymadan açıyor:ehe

8-symbianın uygulamalarını hepimiz biliyoruz kullandık sizin gibi kullanmadan yorum yapıp insanları yanlış bilgilendirmiyoruz siz resmen nokia fanlığı yapıyosunuz ...

9-öceki yorumları okumam biliyorum demişsinizde daha motede GPS olduğunu bile bilmiyosunuz

10- montenin 5800 a göre artılarını daha önceki yazılarımdada yazmıştım zaten bi zahmet okusaydında öyle yorum yapsaydın okumadan yorum yapıyosunuz :nono:

11-carl zies in ne demek olduğunu biliyoruz peki sen panaroma-gülücük yakalama-metin-spor-manzara ne demek biliyomusun?? bilmezsin tabi acaba monteyi hiç eline aldın mı??:bann:

11-symbianı beğenmiyorsunuz demişsiniz nokia artık s^3 e geçti meego ya geçiyor wp7 ye geçiyor siz bana gelmiş symbian'ı konuşuyorsunuz symbian bizde kullandık biliyoruz telefona 2 günde bi reset atmak-virüs temizlemek için hafıza kartını temizlemek-telefona format atmak nedir iyi bilirim

5800 da 3d oyun bile oynanmıyor adam gibi kasmaktan.... symbianda çok oyun-program oolması iyi olması anlamına gelmez işe yarar her programın javasıda var zaten ayrıca FACEBOOK tan video izlenebiliyor youtube dailymotion vb.. videolar izlenebiliyor montede

12- montenin bataryası 3-4 günü rahat bulurken 5800 2 günü bile çıkaramıyor arkadaşlarımda

:ah

2 tane mesaj yazmadım dikkatli oku! Çift görüyorsun herhalde. :ehe:
1 FM VERİCİ montede yok!!!! FM RADYOdan söz etmiyorum FM VERİCİ!!! Bunu bilmiyorsun daha! :kop:
Bunu bir araştır da gel!

2 Daha hala symbian ı s^3ten farklı sanıyosun SYMBİAN^3 symbian tabanından üretilmiştir!! Bunu da bilmiyorsun! :kop: Yazık!!

Ben kimlerle tartışıyorum ALLAHIM :) :d :aha:

3 Şunlara göz at bakayım hangi telefon daha iyi, hangisinde a-gps var hangisnde yok (daha kendi kullandığın telefonun özelliklerini bilmiyorsun. Yazık! :kop: ) Bak bakalım :kop: : iyice bak doğrular yazıyor. :)
Ayrıca internet üzerinden sağlanan navigasyonla GPS çipinin sağladığı navigasyon aynı değil. :kop:
GOOGLE MAPSLE AGPS AYNI ŞEY DEĞİL!!!

4 symbiana üretilen uygulamaların %90ının javası yoktur. (boş bir yorumun daha) :kop:
ve hala az uygulama olduğunu iddia ediyorsan buraya bak kategori kategori ayırmışlar!! :kop:
Uygulamadan anlamıyor olsam telefonumda 147 uygulama oyun ve HACK olur muydu?

5 MONTEDEN ÇOK DAHA HIZLI 5800!
Kullandım da konuşuyorum!

Kimlerle tartışıyorum!!! YA RABBİM! :kop:

6 3d oyun gayet de oynatıyor: polarbit raging thunder, ironsight, wave blazer, armageddon squadron. Bu oyunlara bak bakalım kasıyor mu kasmıyor mu söyle. :kop: senin monten bu oyunları oynatabilecek mi acaba? Cevap: Tabiki HAYIR!!! :d :d :kop:

7 monte arka planda kaç uygulama açabiliyor ki çoklu işlem kanısına vardın. ayrıca onların çoklu işlem desteği kısmidir!! Monte akıllı telefon kategorisinde değildir

8 5800 sadece pdf değil bütün dükümanları açabiliyor!

9 okadar özellik montede olsa montenin şarjı 5saat dayanmaz emin ol! :oke: :kop:

10 telefona reset atmak virüs temizlemek senin telefon kullanırkenki dikkatsizliğin. benim nokialarımda hiç virüs temizleme ve format atma gibi bir sıkıntım olmadı. Merak etme reset format işinden ben de anlıyorum. :oke:

11 Ayrıca monteyi kullandım ve yine söylüyorum! 5800 ile karşılaştırılacak bir telefon değil ve 6600 bir zamanlar dünyanın en iyi telefonuyken samsung telefon bile üretmiyordu adam gbi!!! :aha:

12 yine söylüyorum 5800ın kamerası monteden daha iyi gülücük yakalamaya ihtiyacı yok!
Panaromik çekimi de panaroma uygulaması sayesinde yapabiliyor! Sen söyle bakalım monte 640x480 30fps video kaydı yapabiliyor mu? 360x640 ekranı var mı?

13 için rahat olsun 5800 youtube dailymotion sitelerinin videolarını açabiliyor! Açamadığını düşünmemişsindir umarım. :oke: :kop:

Daha sayayım mı? Yoksa boş yorumlarınla insanların kafasını karıştırmaya devam edecek misin?

Bir daha sakın benim yorumumu alıntılayıp doğru bilgiyi kirletme olur mu?
Biraz araştırma yap, 5800ı kullan ondan sonra seninle seviyeli bir tartışma yapalım.

Kimlerle tartıştığım ortada!

Kimin yalan söylediği ortada!

Lacrymosa

Üye
Soru: 5800'da nasıl bir ekran var?
Cevap: Abanmatik

Arkadaş o telefonda o ekran varken hiçbir telefonla kıyaslamam ben.

baranselona

baranselona

Üye
:)

b: yeni telefon aldım

a: hani

b:5800 işte

a bumu yeni 3 sene oldu çıkalı:kop:

a: ee başka ne özelliği var ne işe yarar bu telefon

b : akıllı telefon olum bu symbian bikere

a: kasmasından belli

montede GPS ve internet yardımlı GPS (a-GPS) yok diyen bi insanla daha neyi tartışıyim ki

http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/nokia-5800-xm-fm-transmitter-340557.html

bi cihazın çoklu işlem yapabilmesi için akıllı olmasına ne gerek var

yükle xxja4 yazılımını 50 tane program at arka plana hemde 3 boyutlu neden bahsediyon sen

tamam 5800 a program yüklemeden aç bakalım bi pdf dosyasını

iyi montede kora-high speed oyunlarını oyna ozaman 3d taxi oyna ozaman bi ton oyun var bide sana onları mı sayyim akıllı telefon diyosun daha NFS shifti bile oynayamıyosun kasmadan:ehe

5800 da ne özellik varda şarzı gidiyo symbiandan başka:ehe

ne yani gidip bi internet sitesinden bakarak mı kullandığım cihazın özelliğini öğrenecem...:nono:

monteyi kullandığın çok belli a-GPS yok diyo ya:kop: doğru bilgi:kop:

zaten symbianda olan uygulamalar dememişim symbianda olan önemli uygulamalar demişim

pRime.

pRime.

Üye
Inanılır gibi değil! :kop: adam google maps e GPS diyor ya!

O 3d oyunların da nası oynandığını biliyorz merak etme takıla takıla oyun öyle olur işte!

Anlamadığın birşey var 5800daki 3d (sis) oyunlar 8mb ve yukarısı montedeki oyunlar 2mb ve aşağısı! :kop: ayrıca symbian platformuyla java platformunu karşılaştırıp durma kendini komik duruma düşürme.

O verdiğim linklere de tekrar gir bakalım. Birşeyleri atladığın belli! :kop:

baranselona

baranselona

Üye
takıla takıla mı ?? oynadınmı ayarlarını monteye yada herhangi bir dokunmatik samsunga göre yapıpta???

ya anlamak istemiyomusun samsungun sitesine gir ve bak bu kadar zor mu anlamak a-gps var samsung montede ve madem bilmiyosun biliyomuş gibi yorum yapma bilmiyosun yanlış bilgi veriyosun sonrada bize yalancı diyosun bakta gör bakalım A-GPS i

pRime.

pRime.

Üye
Çıkalı 3 sene olmasına rağmen hala daha iyi bi telefon monteden :kop:

Üstteki mesajımı tekrar oku. Senin için eklemeler yaptım. :kop:

baranselona

baranselona

Üye
tabi kardeş tabi önce bi monteyi araştır kullan ondan sonra böyle konuş resmen yanlış bildiğin şeyleri insanlara yanlış
aktarmak için elinden geleni yapıyosun anlatıyoruz doğrusunu halaa inanmıyosun al sana sitesini veriyoruz samsungun diyoruz halaa savunuyosun kendini

pRime.

pRime.

Üye
Oooff oooff O google maps be kardeşim yaa!! Montede gps çipi yok diyorum. Allah Allah ya!! Agps var dediği şey GOOGLE MAPS!

Bundan sonra sana cevap yazmayacam! Üstte verdiğim gsmarena linklerine bak ve gör! Başka birşey demiyorum!

Üstteki mesajı iyi oku!

baranselona

baranselona

Üye
ya bi git halaa bana konuşma daha neyi tartışıyon
a-GPS= internet destekli uydu bulma ve montede var
GPS= GPS çipi ile uydu bulma oda montede var we-travel veya route66 yada mGmaps ile ücretsiz navigasyon yapabiliyosun

ayrıca 5800 da FM verici var demişsin bunu nerden öğrendin yoksa bunuda monteden üstün göstermeye çalışmak için mi uydurdun 5800 a sonradan çip takılıyor monteyede takıldığı gibi 3.5 mm jack olan her FM vericide olur yani

pRime.

pRime.

Üye
Allahım sana geliyorum!! :aha:
Adam daha fm vericinin ne olduğunu bilmiyor ya! :kop: 5800da olan birşeye de yok diyecek ya!!! :kop:
Kimlerle tartışıyorum YA RABBİM! :aha:

Üst Alt