Telefon Tavsiyesi Nokia 5800'mı - Samsung S5620 Monte'mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Nokia 5800'mı? Samsung Monte'mi?

• Kullanılan toplam oy
    43
  • Anket kapatılmış .
nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800'mı - Samsung S5620 Monte'mi ?
Arkadaşlar sorum gayet açık.. Bu iki telefon arasında kaldım. Fiyatları ve özellikleri nerdeyse aynı.
5800'ın eksikleri; büyük bir telefon ve 2008 tarihli çıkışı var eski :D
Monte'nin eksiklikleri; 5800 a göre çözünürlüğü ve renk derinliği düşük. mesaj yazmada klavye yok normal tuşlarla yazıyoruz ve batarya miliamperi düşük. Ama bu telefonun görünüşü daha çok hoşuma gidiyor.

Karşılaştırmaya birde siz bakın ona göre yorum yapın.

Sizce hangisini alayım çok kararsız kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim iyi günler dilerim..

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar açıklama da yaparsanız sevinirim.
Ve sizce hangisinin arayüzü daha güzel?

Lacrymosa

Üye
Monte'nin işletim bilgisinde Standart yazıyor. Windows Mobile bekliyordum... Yani yükleyebileceğiniz programlar sınırlı olacak. Ekran büyüklüğü ve renk kalitesi bakımından 5800 çok daha iyi.

5800 derim.

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
Benim icin program pek önemli değil bir müzik çalar birde internet tarayıcısı ve telefonun arayüzü..

enjo3

Üye
boşver görünüşünü 5800 daha iyi

greedis good

Üye
Monteee daha iyi

hilmi1985_06

Üye
bencede kesinlikle 5800 daha iyi monte iyi diyen arkadaş iyi olan özelliğini söylesinde tartışalım konuyu

emr-erock

emr-erock

Üye
Arkadaşım bnde 5800 KuanıoRum ve hiç Bir EkSisini GöremeDim Buzamana kadaR...ayrıca SamSunG Monte nin en büyük ekSikliği Samsung OlMasıdır Diebilirim SaNa...2 Tane SamSunG KullADınDım buzamna Kadar İkisiDe Aynı Şekilde BozulDu..6 Aydan Çok Daya NamıorLar Öeyleki GaranTisine GötüRüp Yaptırdığın Zamanda da 1 ay içinde gene aynı ArIza ile karşıLaşıYorSun...

Necmati

Necmati

Üye
özellik ve güzellik olarak tabikide 5800 hemde yetenek olrak :D

baya1994

baya1994

Üye
bencede 5800 ama şimdi x6 çıktı 900 civarında her şey aynı ma sadece 5mp kamera ve dokunmatik biraz iyi kötü tarafı ince ve uzun çok gereksiz bence 5800

Progressivity

Progressivity

Üye
herşey aynı dediğin X6 da kapasitif dokunmatik ekran var bu bile önemli bir faktör tabi anlayana neyse montenin fiyat haricinde 5800dan üstün bi yanı yok seçim gayet ortada ama yine de zevk meselesi tabi :)

futbol123

futbol123

Üye
5800 tabiki nokiadan şaşma

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar 5800 ı sadece büyük olmasından dolayı istemiyorum ama o da güzel sanki ://

kdbilek

Üye
Arkadaş dağlar kadar fark var bir kere nokia 5800 ü elinize alın sonra bir de samsung u ordan başlıyor daha sonra gerek destek ister kullanım bence çok fark var :))

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
.Telefon olarak Monte ama Tarayıcı ve internet bakımından 5800...

blooguard

Üye
ikisinide alma

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
.Ne alsın pekİ?

mesud-k

Üye
5800 dan vazgeçme derim..

anne1234

anne1234

Üye
kesinlikle 5800 daha kapsamlı daha iyi ama monte 5800 'dan daha ince ve daha hafif bu kadar ..! yani sonra garmin programını 5800 'a sorunsuz yükleniyor ama monte'ye yüklenmiyor elbette daha tartışılacak çok şeyi 5800 express music olduğu için ses kalitesi monteyi solluyor ...! veeee en önemlisi fiyat monte 50 lira daha fazla iken 5800 ( 50 lira ) daha ucuza satılıyor telefoncularda böyle araştırmalarıma göre ...! ha 500 liranız varsa biraz da ciks bir telefon diyorsanız bence 5800 tek geçerim ama ikisi arasında benim görüşüm bu karar sizin para sizin zevk sizin elbette :hmmm .... ! (by.anestezi)

nbp75

nbp75

Üye
ben 5800 ı tercih ederim.çünkü s5620 den daha fazla özelliğe sahip.s5620 alacağına üstüne biraz daha para koy nokia 5800 al :oke:

Kingmortall

Kingmortall

Üye
bence 5800 bi özellik yönünden artısı var 5800 carl zeiss tessar lensli kamerası bu yönden iyi

Üst Alt