Telefon Tavsiyesi Nokia 5800'mı - Samsung S5620 Monte'mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Nokia 5800'mı? Samsung Monte'mi?

• Kullanılan toplam oy
    43
  • Anket kapatılmış .
hoss

hoss

Üye
monte al kafan rahat olsun , dondumu kastimi diye panik yapmazssin hic olmazsa

franzliszt

franzliszt

Üye
sağlam bir cihaz al 5800 bu konuda iyi hemde müzik telefonu

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Nedir bu insanlardaki bilgisizlik anlamam ki tabikide tekde 5800 ya :oke::oke::yuru

DeathFront

DeathFront

Üye
5800 derim

Del Rey

Del Rey

Üye
monte al kafan rahat olsun , dondumu kastimi diye panik yapmazssin hic olmazsa

Onun nedeni hiçbirşeye sahip olamaması :d::d::d:

Nokia 5800 Symbian bir akıllı telefondur. Her ne kadar güzel rafik kalitesi olmasa da 3D'de, Monte den çok daha hızldıır ve daha fazla polygon üretir. Sesnör oyunları oynayabilirsin. Örneğin araba yarışı uygulamasında telefonu direksiyon olarak kullanabilirsin. Maxicep'te en büyük yardım alanı 5800 için olan kısılardır. S60v5.

Bunun dışında bir sürü web tarayıcısı bulabilirsin: Opera Mobile / Mini; Bolt Browser, UC Browser, Skyfire bunlardan yalnızca birkaçı.

Bir çok kaliteli ofis uygulaması vardır: Adobe Reader ve Picsel Smart Office bunlardan yalnızca birkaçı.

Birçok yardım sitesi vardır. İngilizce larak PHNT veya All About Symbian ve daha fazlası; Türkçe olarak Maxicep veya Symbian-tr vb. bulunuyor.

Nokia Ovi Servisleri işine yarar, 5800 desteği kesilmediyse telefon güncellenebilir. Montede böyle bir şans bulunmuyor :d:

Montede 3D bir haritalar uygulaması bulmak çok zor. Nokia Ovi Maps bile 3D ve tam türkçe (sesli) navigasyonda işine yarar. Ayrıca 5800 aksesuarları: Navigasyon Araba içi tutucu, Dock, Bluetooth stereo kulaklıklar gibileri çok güzeldir.

5800 almalısın.

baranselona

baranselona

Üye
Onun nedeni hiçbirşeye sahip olamaması :d::d::d:

Nokia 5800 Symbian bir akıllı telefondur. Her ne kadar güzel rafik kalitesi olmasa da 3D'de, Monte den çok daha hızldıır ve daha fazla polygon üretir. Sesnör oyunları oynayabilirsin. Örneğin araba yarışı uygulamasında telefonu direksiyon olarak kullanabilirsin. Maxicep'te en büyük yardım alanı 5800 için olan kısılardır. S60v5.

Bunun dışında bir sürü web tarayıcısı bulabilirsin: Opera Mobile / Mini; Bolt Browser, UC Browser, Skyfire bunlardan yalnızca birkaçı.

Bir çok kaliteli ofis uygulaması vardır: Adobe Reader ve Picsel Smart Office bunlardan yalnızca birkaçı.

Birçok yardım sitesi vardır. İngilizce larak PHNT veya All About Symbian ve daha fazlası; Türkçe olarak Maxicep veya Symbian-tr vb. bulunuyor.

Nokia Ovi Servisleri işine yarar, 5800 desteği kesilmediyse telefon güncellenebilir. Montede böyle bir şans bulunmuyor :d:

Montede 3D bir haritalar uygulaması bulmak çok zor. Nokia Ovi Maps bile 3D ve tam türkçe (sesli) navigasyonda işine yarar. Ayrıca 5800 aksesuarları: Navigasyon Araba içi tutucu, Dock, Bluetooth stereo kulaklıklar gibileri çok güzeldir.

5800 almalısın.

1- nokianın bile artık çok geri teknoloji-ağır bir işletim sistemi olarak gördüğü symbian(s^3 wp7 meego ya geçti artık nokia... vede basmatik ekranlı-434 mhz işlemci hızı olan-kalın 5800...

2-3d de monteden hızlı olduğunuda nerden çıkardınız 3d de hızlı derken ?? size en büyü kanıt nfs shiftte nekadar aşırı kasıldığı telefonun.. monteye göre avantajı kaliteli oyun diyosunuz ama gördüğünüz gibi herşey ortada o oyunları kaldıramıyor telefon..
[video=youtube;7vFRjP-rhLA]http://www.youtube.com/watch?v=7vFRjP-rhLA[/video]

3-opera - bolt-UC hepsi için java ve dokunmatik versyon vardır skyfire ı saymıyorum o artık androide çalışıyor zaten...

4- ofis uygulamalarınn çoğu zaten dokunmatik ve java monteye uyumludur ayrıca monteye hiç program atmasan bile pdf word gibi office dosyalarını otomatik olarak tanır ve açar...

5- samsung s5620 monte içinde yüzlerce yardım alacağın yer vardır en basidinden dark forest..

6-5800 güncelleniyor mu hala :) 2 senedir v60 bekliyorlardı... vede yine yanlış bildiğiniz bir olay monteyede güncellemeler geliyor doğal olarak en basidinden JTJL2 güncellemesi ile qwerty klavye-google maps 3.2 vb... birçok yeni özellik eklenerek geldi.. lütfen atmadan önce araştıralım..

7- monteye route66-we-travel-mgmaps vb.. birçok GPS programı atabilirsiniz... bluetooth kulaklık sırf monte için özel olarak üretilmişi var--

8- montenin şarzı normal kullanımda 4-5 günü bulabilirken 5800 3 günü geçemez...

9- montenin ekranı kapasitif dir 5800 rezistif(basmatik) 5800 montenin yanına bile yaklaşamaz.

10-monte usb den şarz olabilirken 5800 usb den şarz bile olamıyor...

böyle böyle gider lütfen araştırmadığınız cihazlar hakkında böyle yorumlar yapmayın vede bilmeyen insanları yanlış yönlendirmeyin:nono:

pRime.

pRime.

Üye
tamam monte en iyi telefon. :oke:

user_2010

Üye
yahu bikere samsungun cep telefonları nokiayla karşılarştırılamaz derece güzel symbian bir kere çok koötü ve yavaş daha monteyi kullanmadan atlama tamam mı ben 5800 de kullandım montede:megafon::megafon::megafon:tamam mı he bu arada like this monte :megafon::megafon:

Xx_HoGaN_xX

Xx_HoGaN_xX

Üye
Monte al derim müzik konusunda daha başarılı DNSe mevcut telefonda.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Evet zaten Monte'nin kapasitif ekranı yeter 5800'ı geçmeye.
Ama artık bu konu kapatılsa çok güzel olacak aylaaar aylar önce açılmıştı sürekli hortluyor. Zaten artık fiyatlar iyice düştü bu 2 telefonun fiyatlarına komik rakamlar eklenerek yerine daha iyileri alınabilir.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
gt-s5260 star II değil miydi?:hmmm

user_2010

Üye
samsung monteyi kullanmayanlar YORUM YAPMASIN lütfen.Telefona flash atıp da bozulduysa tele suç atmayın.Nokia sorunları da 4000 e yakın.Ve en fazla şikayetlerde top3 de nokia 1. tamam mı inanmıyanlar araştırabilir kimse suç atmasın telefona yalan yere suç atmasınlar ve ne kadar fiyatı düşerse düşsün samsung monte 3g ve dokunmatik telefonun fiyatı ÇOK düşük tmm mı :yuru:yuru ve de samsungları kötülemeyin:megafon::megafon::megafon::megafon:

----------Eklendi @ 20:56:57 ---------- Yazıldı @ 20:14:41 ----------

GT-s5260 = samsung star II

GT-s5620 = samsung monte

:good:

Üst Alt