Telefon Tavsiyesi Nokia 5800'mı - Samsung S5620 Monte'mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Nokia 5800'mı? Samsung Monte'mi?

• Kullanılan toplam oy
    43
  • Anket kapatılmış .

pRime.

pRime.

Üye
5800ın monteden üstün yanlarını yazdım zaten.
Zaten monteden üstün olan bir telefonu neden üstün tutmaya çalışayım ki? :kop:

baranselona

baranselona

Üye
n 86 da var ama 5800 da yok fm verici

pRime.

pRime.

Üye
bana link göstererek biliyomuş numarası yapma! :kop: Bilmediğini önceki mesajlarında defalarca kanıtladın zaten :kop: 5800ı adam gibi kullanan adam zaten bu özelliği bilir.

--------------- Ekleme ---------------

var arkadaşım anlamıyor musun ya! n85te de var n86da da var 5800da da var n8 de de var!

baranselona

baranselona

Üye
:kop: tamam kardeş sen devam et böyle sen herşeyi bilirsin tamam:kop: resmen ne söylediğinide bilmiyosun aGPS yok dedin kanıtladım konuşuyosun- FM verici 5800 da var dedin olmadığını söyleyen onlarca kullanıcının yorumlarını gösterdim konuşuyosun ne diyeyim sana

Starsley

5800 da fm verici var. (Kullanıcı yorumu)

pRime.

pRime.

Üye
:kop: tamam arkadaşım sana iyi geceler :kop:
Yanlış anlama rebel sana değil sözüm.

baranselona

baranselona

Üye
:kop:peki onlarca kullanıcının yorumuna mı inanıcam yoksa size mi bana nokianın orjinal sitesinden kanıt sunabilir misiniz benim montede sunduğum gibi??

nokianın sitesindede 5800 da böyle bişey yok

yada buna benzer

pRime.

pRime.

Üye
hadi fm verici yok diyelim. Ben hatamı kabul ediyorum peki sen? Sen kabul ettin mi yazdığın onca hatalı şeyi? Sen şu ana kadar fm vericinin ne olduğunu bile bilmiyordun üstüne üstlük bir de montede var diyodun. Mesajların seni ele veriyor! :kop:
Bırak artık arkadaşım hep aynı şeyleri döndürüp dolaştırıp yüzümüze söylüyorsun agps de agps bak ben sana ne kadar çok şey söyledim uzun mesajlarımda monteden üstün onlara nedense cevap bile veremedin. Bana göre bu tartışma burada bitmiştir. Bu saatten sonra yazacağın hiçbirşeye cevap yazmayacağım. Cevap yazmaya değmez.

Starsley

Verdiğin linkler güvenilir deil çünkü Lcd yazıyo ekran , ovi haritalar yerine nokia yazıyo ve 3 ay navigasyon diyor YALAN artı müzik formatlarında amr yok YALAN bune biçim inceleme

Güvenilir bir link paylaş daha iyi olur

Güvenilir bir site paylaş daha iyi olur

baranselona

baranselona

Üye
:kop: tamam yazma sana zorla yaz diyen mi var her monte araması yaptığımda 5800-monte kıyaslaması çıkıyor insanlar biliyo zaten herşeyi kardeş senin yalanlarına kimse inanmaz FM vericiyi bilmiyomuşum orda ben fm radyo larak anladım ondan hem sen 5800 da olmayan bişeyi varmış gibi göster bana bi kanıt göstereme sonrada yırtmaya çalış :nono:söylediğin herşeyin cevabı verilmiş yukarda varsa cevabını alamadığın bişey adam gibi sor söyleyelim asıl benim sorduğum sorular kalmış dikkat edersen soru işaretli olan yer hani okuduysan eğer üşenmeyipte... senin gibiler yüzünden insanlar yanlış bilgileniyor sonrada gelip fm vericinin ne olduğunu bilmiyosun diyor hiç kullanmadığım bi özelliği hatırlamamam normal orda fm radyo olarak anlamışım ee ne oldu kanıtlayamadan bırakıp gitti yalanlarını:bann:

onu siz yapacaksınız nokianın sitesinde bile olmayan bi özelliği burda savunan sizsiniz olmayan bişeyi nasıl göstereyim ben sitede 5800 ile fm verici aynı yerde bile geçmiyor

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
amr = Telefonlardaki standart ses kaydı formatıdır. 6600 bile rahatlıkla amr açar.

Starsley

Biliyorum amr nin ne olduğunu kardeş sadece yazmalıydı her siteye güve olmaz

Bu arada ben sana nokia desem ne olucak yalan diyosun:D inanmıyosun:D zaten ben söyledim söylicemi hala siz li mizli konuşma kardeşim nokiayı yalanyalan ben deilm tamam uğraşma benle monte daha iyi de geç

Bu arada ben sana nokia desem ne olucak yalan diyosun:D inanmıyosun:D zaten ben söyledim söylicemi hala siz li mizli konuşma kardeşim nokiayı yalanyalan ben deilm tamam uğraşma benle monte daha iyi de geç

pRime.

pRime.

Üye

Sana demiyor ki bana diyor ben de gülüyorum ona sadece :kop: :kop: :kop: kendi kendine konuşsun dursun. :kop:

baranselona

baranselona

Üye

pRime.

pRime.

Üye

Biri 3 senelik bir telefon diğeri 10 aylık bir telefon.
Sorun bulmak kolay tabi.

5800 ne kadar sattı monte ne kadar sattı?
5800 neredeyse 3 senedir piyasada ve hala satıyor, monte acaba 2. Senesini doldurabilecek mi?...

Mükemmel bir telefonunuz var, güle güle kullanın. :kop:

baranselona

baranselona

Üye
:kop: 5 tane şikayet vede bu 5 tanesinden 1 yada 2 tanesi s5620 monte diğer iki montenin olmadığını nasıl kanıtlayacaksın çünkü diğerleride monte diye geçiyor çünkü samsung s5620 monte olarak hiçbir yerde yok s5620 olarak 1 şikayet var monte yazıncada 3 cihazı birden kapsıyor ve burdan sadece 1-2 yorumda s5620 olarak bildirilmiş

100 lerce şikayetin olduğu yukarda verdiğim linkten farklı bir arama daha yüzlerden baysediyorum 2-3 tane değil yüzler

nightwalker204

nightwalker204

Üye
monte nin navigasyon araayüzüü (java gps) düzeltilirse bence monte daha iyi.
hem daha şık olduğu aşikar

xdraqon-riderx

Üye
nokia 5800 ın üzerine 50 tl daha ekLerim samsung wave 723 aLırım

srn.1392

Üye
5800 bence monte hiç hoş bir tel değil

Üst Alt