Telefon Tavsiyesi Nokia 5800 Xpressmusic'mi Samsung S5620 Monte'mi...

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Kendi boş konuşmalarına gülmen normaldir,söylediğin şeylerin hepsini 5800'da da yaparsın,sonuçta herşey program yüklemeye bakar.Herşeyden önce telefon kullanmasını bilmeye bakar!!

Bu telefonu kullanıyorum diye söylemiyorum ama eğer ki 5800'ım olmasaydı,bu fiyat aralığında telefon alacak olsam gider yine nokia 5800 alırdım.Monte boş iş bana göre,tasarımmış,tasarım mı o!Tasarımdan anlamayana tasarım gelir monte,bu normaldir!

5800'da tasarım olarak iyi değil,fakat benim içinde tasarım önemli değil...
Hiç bişey bilmediğin apaçık ortada o kadar bilgisizce konuşuyorsun ki sadece gülüyorum. Ben bugüne kadar hep Nokia kullandım. Monte ilk Samsung telefonumdu. Ben de 2 telefon arasında kalmıştım ama Monte daha iyi geldi, 5800 da bana göre boş telefon, ben iki telefonu da karşılaştırdım biliyorum sen Monte'yi görmemişsin bile. Senin gibi böyle dünden yetme telefon uzmanı kesilen tiplerden de çok sıkıldım anladığınız yok telefondan boş boş konuşuyorsunuz. Monte'nin tasarımını da laf eden tek kişi sensin tebrik ederim sen 5800'ını kullanmaya devam et ;)

FenerbahceMKA

FenerbahceMKA

Üye
5800 Monteyi döve döve öldürür :ehe:ehe:ehe :d::d::d: :kop::kop::kop:

baranselona

baranselona

Üye
bakın beyler anlamayanlar için:megafon:
*5800 çıkalı 3 sene olacak nerdeyse miladını doldurdu dolduracak ama monte 2010 çıkışlı bi telefon
* 5800 herkeste var
*5800 kalın ve estetikten yoksun bi telefon oysa montenin tasarımı çok kaliteli
*5800 ı eline alınca gacır gucur sesleri duyabilirsin ama montede öyle bi dert yok taş gibi bi telefon
*5800 ın ekranı uzun ince bişey ama monteninki öyle değil tam orantılı birbiriyle ve montenin ekranı geniş
*montete HD videoları izleyebilirsin ve çok kaliteli bi şekilde izlersin 5800 da da izlersin ama ekran uzun ince olduğu için ehh işte
*monte office dosyalarını ve adobe reader dosyalarını programa ihtiyaç duymadan açar
*montede de 5800 da da gps var monteye route 66 yüklersen ücretsiz kullanabilirsin 5800 ınki zaten ücretsiz yüklü gelir
*montede sesörler gelişmiştir (telefonu ters çevirince sessize alır-internette istediğin tarafa döner -resimlerde sağa-sola-ters-düz nereye çevirirsen çevir resim oraya döner ve yan tutum azıcık eğim verince resimler kayar
*5800 işletim sistemi symbian olduğu için ağırdır monte samsung OS işletim sistemini kullandığı için çok seridir
*montenin ana ekranını istediğin gibi düzenleyebilirsin zaten 3 tane ana ekranı var ve buraya widgetleri koyabilirsin
*montenin menüsünü istediğin gibi düzenlersin
*5800 sybian ve java uyumlu oyunları çalıştırır
*monte java oyunları çalıştırır ve internette binlerce java oyun-program bulabilirsin
*5800 dokunmatiğiyle monteninki karşılaştırılamaz bile monte ezer geçer )bastırmadan dokunuyosun montede)
*montenin kulaklık sesi 5800 ınkinden fazla bile olur
*samsung montenin hoparlörü çok gelişmiştir diğer samsunglarla karşılaştırılamaz bile (laptopla aynı seste ve çok kaliteli bi sesi var)
*5800 ın bi çok hatası var (v51 le düzeltildi deseler de) ısınma-radyo gibi arızalar hala mevcut
*ikiside 16 gb hafıza kartı kaldırabiliyolar 5800 ın yanında 8gb montenin yanına 2 gb hafıza kartı veriyolar
* samsung montenin KAMERASI nda bi çok işlev vardır panaromik çekim(360 derece resim çekebilirsin) -gülücük yakalama modu-spor modu-manzara modu vb...
*5800 fotoğraf makinesi o kadar gelişmiş değildir
*samsung montede müzik tanıma diye bi program var(mesela radyoda çok beğendiğin bi müzik var ve adını bilmiyorun 10 sn lik dinletiyosun telefona sana adını-sanatçısını falan gösteriyo ve indirebiliyosun telefonuna.
*5800 da ise bu gibi programları int.arayıp bulacan da kuracan da.. çalışıp çalışmayacağıda kesin değil.
*samsung monteye virüs vb.. bişey bulaşmaz ama 5800 symbian olduğu için bulaşma olasılığı yüksek
*ekran rengi ve çözünürlük konusunda 5800 kağıt üstünde üstün gibi görünsede monteyi eline alıp HD resim - HD video izleyince bunların sadece kağıt üzerinde olduğunu anlıyacaksın(montenin ekran parlaklığını arttırıpta video seyredince sanki LCD bi televizyonda izliyomuşun gibi olur sanki ekran daha büyükmüş gibi... ve bi çok video formatını destekler MP4 vb.... izlersin hemde hiç takılma vb şeyler olmadan
montede arkaplanda 2-3 program açıkken müzik çalardan müzik dinleyip internete bile girdim hiç kasma vb bişey yok şimdi bu 5800cılara şaşırtıcı bile gelmiştir çünkü 5800 2-3 program açtıktan sonra telefon kasıyor hadi bırak kasmayı ısınmaya bile başlıyor oysaki montede ısınma diye bi dert te yok...:evet:

*bu fiyata sıfır - DOKUNMATİK hissini tam anlamıyla yaşayabileceğin - her işini görebileceğin(maillerin direk telefona mesaj olarak gelen-oyun vs yükleyip eğlenceli zaman geçireceğin)-seni yazılımla ek programla vb şeylerle uğraştırmıycak-kaliteli bi görünüme sahip-hergün acaba burasında şurasında hata çıkar mı diye düşündürmüyecek bi telefonum olsun diyosan kessinlikle samsung S5620 monte 5800 ı ezer geçer:naughty:

5800 Monteyi döve döve öldürür :ehe:ehe:ehe :d::d::d: :kop::kop::kop:
:nono: :bann:
5800 3 yaşına girecek bee monte ise daha 8-9 aylık bile değil nerdeyse
5800 montenin yanında dede gibi kalıyor ve neredeyse hiçbir konuda öyle monteyi ezemez 5800 da bulunan bütün özellikler montede de vardır ki yukarıyı zahmet edip okursan montenin üstünlüklerini anlarsın:ehe
şimdi gelipte q klavye yok-işletim sistemi yok falan demeyin monte SAMSUNG OS işletim sistemini kullanır(nasıl blackberry telefonu blackberryOS -iphone telefonu iphone OS işletim sistemini kullanıyosa) 5800 da işletim sistemi bildiğin symbian, symbian telefon bizde kullandık, symbian telefon ve symbian dan çektiğimi başka hiçbişeyden çekmedim(virüs desen ona kendine reset atma desen onda) telefonu satmaya çalıştım HİÇBİR telefoncu almadı(neymiş virüslüymüş) ve bidahada sybiana elimi bile sürmedim :D
q klavye desen montenin klavyesinde daha rahat yazılıyo derim ben ekran rezistif olduğu için parmak hareketlerini hemen algılıyor ve çok seri yazıyosun tuşlarda büyük zaten.... ekranda geniş:d:

kuvars10

Üye
Hiç bişey bilmediğin apaçık ortada o kadar bilgisizce konuşuyorsun ki sadece gülüyorum. Ben bugüne kadar hep Nokia kullandım. Monte ilk Samsung telefonumdu. Ben de 2 telefon arasında kalmıştım ama Monte daha iyi geldi, 5800 da bana göre boş telefon, ben iki telefonu da karşılaştırdım biliyorum sen Monte'yi görmemişsin bile. Senin gibi böyle dünden yetme telefon uzmanı kesilen tiplerden de çok sıkıldım anladığınız yok telefondan boş boş konuşuyorsunuz. Monte'nin tasarımını da laf eden tek kişi sensin tebrik ederim sen 5800'ını kullanmaya devam et ;)

Doğru konuş öncelikle,sen benim zevkimi benden iyi mi bileceksin mübarek zaat!!!Dünden yetme dediğin karşındaki insan kaç yaşında biliyor musunda ileri geri konuşuyorsun?

Monteyi görmeden burada konuşacak halimiz yok evelallah kardeş,onun için boş laga lugalar yapmayasın.Tasarım dedim mi benim için en güzel tasarımlar HTC marka cep telefonlarındadır.

Gelde canavar gibi 5800'ımı gör,senin öve öve bitiremediğin montenin yapamadığı ne var,oturda söyle!

Aynı laf dönüp duruyor ortada.Özelliklerin çoğu aynı,neyin kavgası bu,isteyen istediğini alır kullanır,hoşuna giden cebine uyan hangisiyse onu alır.Buda konuya genel cevabımdır.

FenerbahceMKA

FenerbahceMKA

Üye
bakın beyler anlamayanlar için:megafon:
*5800 çıkalı 3 sene olacak nerdeyse miladını doldurdu dolduracak ama monte 2010 çıkışlı bi telefon
* 5800 herkeste var
*5800 kalın ve estetikten yoksun bi telefon oysa montenin tasarımı çok kaliteli
*5800 ı eline alınca gacır gucur sesleri duyabilirsin ama montede öyle bi dert yok taş gibi bi telefon
*5800 ın ekranı uzun ince bişey ama monteninki öyle değil tam orantılı birbiriyle ve montenin ekranı geniş
*montete HD videoları izleyebilirsin ve çok kaliteli bi şekilde izlersin 5800 da da izlersin ama ekran uzun ince olduğu için ehh işte
*monte office dosyalarını ve adobe reader dosyalarını programa ihtiyaç duymadan açar
*montede de 5800 da da gps var monteye route 66 yüklersen ücretsiz kullanabilirsin 5800 ınki zaten ücretsiz yüklü gelir
*montede sesörler gelişmiştir (telefonu ters çevirince sessize alır-internette istediğin tarafa döner -resimlerde sağa-sola-ters-düz nereye çevirirsen çevir resim oraya döner ve yan tutum azıcık eğim verince resimler kayar
*5800 işletim sistemi symbian olduğu için ağırdır monte samsung OS işletim sistemini kullandığı için çok seridir
*montenin ana ekranını istediğin gibi düzenleyebilirsin zaten 3 tane ana ekranı var ve buraya widgetleri koyabilirsin
*montenin menüsünü istediğin gibi düzenlersin
*5800 sybian ve java uyumlu oyunları çalıştırır
*monte java oyunları çalıştırır ve internette binlerce java oyun-program bulabilirsin
*5800 dokunmatiğiyle monteninki karşılaştırılamaz bile monte ezer geçer )bastırmadan dokunuyosun montede)
*montenin kulaklık sesi 5800 ınkinden fazla bile olur
*samsung montenin hoparlörü çok gelişmiştir diğer samsunglarla karşılaştırılamaz bile (laptopla aynı seste ve çok kaliteli bi sesi var)
*5800 ın bi çok hatası var (v51 le düzeltildi deseler de) ısınma-radyo gibi arızalar hala mevcut
*ikiside 16 gb hafıza kartı kaldırabiliyolar 5800 ın yanında 8gb montenin yanına 2 gb hafıza kartı veriyolar
* samsung montenin KAMERASI nda bi çok işlev vardır panaromik çekim(360 derece resim çekebilirsin) -gülücük yakalama modu-spor modu-manzara modu vb...
*5800 fotoğraf makinesi o kadar gelişmiş değildir
*samsung montede müzik tanıma diye bi program var(mesela radyoda çok beğendiğin bi müzik var ve adını bilmiyorun 10 sn lik dinletiyosun telefona sana adını-sanatçısını falan gösteriyo ve indirebiliyosun telefonuna.
*5800 da ise bu gibi programları int.arayıp bulacan da kuracan da.. çalışıp çalışmayacağıda kesin değil.
*samsung monteye virüs vb.. bişey bulaşmaz ama 5800 symbian olduğu için bulaşma olasılığı yüksek
*ekran rengi ve çözünürlük konusunda 5800 kağıt üstünde üstün gibi görünsede monteyi eline alıp HD resim - HD video izleyince bunların sadece kağıt üzerinde olduğunu anlıyacaksın(montenin ekran parlaklığını arttırıpta video seyredince sanki LCD bi televizyonda izliyomuşun gibi olur sanki ekran daha büyükmüş gibi... ve bi çok video formatını destekler MP4 vb.... izlersin hemde hiç takılma vb şeyler olmadan
montede arkaplanda 2-3 program açıkken müzik çalardan müzik dinleyip internete bile girdim hiç kasma vb bişey yok şimdi bu 5800cılara şaşırtıcı bile gelmiştir çünkü 5800 2-3 program açtıktan sonra telefon kasıyor hadi bırak kasmayı ısınmaya bile başlıyor oysaki montede ısınma diye bi dert te yok...:evet:

*bu fiyata sıfır - DOKUNMATİK hissini tam anlamıyla yaşayabileceğin - her işini görebileceğin(maillerin direk telefona mesaj olarak gelen-oyun vs yükleyip eğlenceli zaman geçireceğin)-seni yazılımla ek programla vb şeylerle uğraştırmıycak-kaliteli bi görünüme sahip-hergün acaba burasında şurasında hata çıkar mı diye düşündürmüyecek bi telefonum olsun diyosan kessinlikle samsung S5620 monte 5800 ı ezer geçer:naughty:

:nono: :bann:
5800 3 yaşına girecek bee monte ise daha 8-9 aylık bile değil nerdeyse
5800 montenin yanında dede gibi kalıyor ve neredeyse hiçbir konuda öyle monteyi ezemez 5800 da bulunan bütün özellikler montede de vardır ki yukarıyı zahmet edip okursan montenin üstünlüklerini anlarsın:ehe
şimdi gelipte q klavye yok-işletim sistemi yok falan demeyin monte SAMSUNG OS işletim sistemini kullanır(nasıl blackberry telefonu blackberryOS -iphone telefonu iphone OS işletim sistemini kullanıyosa) 5800 da işletim sistemi bildiğin symbian, symbian telefon bizde kullandık, symbian telefon ve symbian dan çektiğimi başka hiçbişeyden çekmedim(virüs desen ona kendine reset atma desen onda) telefonu satmaya çalıştım HİÇBİR telefoncu almadı(neymiş virüslüymüş) ve bidahada sybiana elimi bile sürmedim :D
q klavye desen montenin klavyesinde daha rahat yazılıyo derim ben ekran rezistif olduğu için parmak hareketlerini hemen algılıyor ve çok seri yazıyosun tuşlarda büyük zaten.... ekranda geniş:d:
1.si senin benimle bu şekilde konuşmaya hakın yok
2.si telefonun yaşının ne önemi v n96 çıkalı neredeyse 4 yıldan fazla oldu ama şu anda n97 ve I Phone serisinden başka hiç bi telefon n96nın eline su dökemez.
3.sü ekran farkları şimdi aç hesap makineni 16.000.000 renkten 262.144 renqi çıkart bakalım farkı görebilcen mi?
4.sü o snn telefonunda olan bi şeymiş yoksa samsung os syambiyan nın yanından geçemez tamam mı sen samsunga rahatça ne oyun yüklersin nede başka dosya syambiyanın önde olma sebebide bu zaten...
5.si 5800 ın yere düstüğünde ekranına zarar gelme olasılığı neredeyse ^0^ çünkü ekranın etrafı 3,2mm boyunca bir çelikle çevrilmiş hatta elinize alıp baktığınızda görürsünüz ekran biraz içerdedir zaten nokia telefonunu sağlam yaptığı için telefonları biraz kaba oluyor ancak samsung buna hiç bakmıyor güzel dizayn ama bi telefonunu en fazla 3 yıl kullana bilirsin ancak nokia yı al telefonada iyi bak 10 yıl kullan ya Nokia 8800 Carbon 4. katta balkondan düştü kaydı elimden çizik yoktu telefonda ...
6.sı Zaten 5800 ile Monte nin ses kalitesi tartışılmaz...

baranselona

baranselona

Üye
1.si senin benimle bu şekilde konuşmaya hakın yok
2.si telefonun yaşının ne önemi v n96 çıkalı neredeyse 4 yıldan fazla oldu ama şu anda n97 ve I Phone serisinden başka hiç bi telefon n96nın eline su dökemez.
3.sü ekran farkları şimdi aç hesap makineni 16.000.000 renkten 262.144 renqi çıkart bakalım farkı görebilcen mi?
4.sü o snn telefonunda olan bi şeymiş yoksa samsung os syambiyan nın yanından geçemez tamam mı sen samsunga rahatça ne oyun yüklersin nede başka dosya syambiyanın önde olma sebebide bu zaten...
5.si 5800 ın yere düstüğünde ekranına zarar gelme olasılığı neredeyse ^0^ çünkü ekranın etrafı 3,2mm boyunca bir çelikle çevrilmiş hatta elinize alıp baktığınızda görürsünüz ekran biraz içerdedir zaten nokia telefonunu sağlam yaptığı için telefonları biraz kaba oluyor ancak samsung buna hiç bakmıyor güzel dizayn ama bi telefonunu en fazla 3 yıl kullana bilirsin ancak nokia yı al telefonada iyi bak 10 yıl kullan ya Nokia 8800 Carbon 4. katta balkondan düştü kaydı elimden çizik yoktu telefonda ...
6.sı Zaten 5800 ile Monte nin ses kalitesi tartışılmaz...

1. si ben gayet güzel bi şekilde konuştum yazımda sana küfür,hakaret gibi şeyler söylemedim:bigstar:
2. si telefonun yaşının çok önemi var raflarda paslanır telefonun aksamları o kadar zaman:evet: n96 2008 de çıktı diye biliyorum. n96 da olupta bu telefonlarda olmayan özellik yok ki ayrıca n96 ilk çıktığında ne kadar dı şimdi ne kadar 450 ye sıfırını bulabilirsin.ayrıca sürgüsüde dandik o telefonun kendi kendine kayıp duruyodu aşağı doğru-ekran kendi kendine donuyodu-kapanıyodu :ehe
3. sü iki telefonuda eline al ve ekranların arasındaki renk farkını gör(kağıt üstünden yorum yapmak doğru değil bence) parlaklığa bak montenin internetine gir ve gez bide 5800ınkine girip gez
4.sü monteye istediğim programı oyunu yüklüyorum şu anda(winrar-piyano-ebuddy-opera-bolt-asphalt4-dokunmatik masa tenisi-ridge racer drift-gitar çalma-wimbeldon dokunmatik tenis oyunu yüklü:naughty: istediğimi yüklüyorum ve çok hızlı bi telefon olduğu için en ufak bi kasma bile olmadı.
5.5800 yere düştüğünde her an bi yeri açılabilir hiç sağlam bi görüntüsü yok zaten.. samsung telefonlarını 3-4 senedir kullanan arkadaşlarım var montenin ekranı ÇİZİLMEZ ekrandır ve plastik olduğu için kolayda kırılmaz.samsungun telefonlarıda çok sağlamdır(sürgülüler hariç nokianında sürgülü telefonları dandik oluyo zaten) benim arkadaşın CORBY vardı 2 metreden ekranını üzerine düştü ve telefonun ekranında en ufak bi çizik bile yoktu.telefondada en ufak bi arıza olmadı.
6. monteyle 5800 ı yanyana koy dinle müziği ses kalitesini gör-kulaklık sesi olarak 5800 dan daha iyi zaten ses kalitesi olsun DNSe olsun yükseklik olsun...:bigstar:

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Doğru konuş öncelikle,sen benim zevkimi benden iyi mi bileceksin mübarek zaat!!!Dünden yetme dediğin karşındaki insan kaç yaşında biliyor musunda ileri geri konuşuyorsun?

Monteyi görmeden burada konuşacak halimiz yok evelallah kardeş,onun için boş laga lugalar yapmayasın.Tasarım dedim mi benim için en güzel tasarımlar HTC marka cep telefonlarındadır.

Gelde canavar gibi 5800'ımı gör,senin öve öve bitiremediğin montenin yapamadığı ne var,oturda söyle!

Aynı laf dönüp duruyor ortada.Özelliklerin çoğu aynı,neyin kavgası bu,isteyen istediğini alır kullanır,hoşuna giden cebine uyan hangisiyse onu alır.Buda konuya genel cevabımdır.
Önce sen başlattın tartışmayı benim için hava hoş, üslubunu önce bozan sensin, umrumda değil 5800'la takıl görüşlerini yaz ama benim yazdığıma alıntı yaparsan yazdığın herşey başta bana geliyor bende savunmamı yaptım, ayrıca son cümleni başta söyleseydin mesele kalmayacaktı ben sadece Monte'nin yanlış bilinen ya da hiç bilinmeyen özelliklerini ortaya koydum ;)

fark_lı_13

fark_lı_13

Üye
Kesinlikle 5800

srdrdrml

Üye
bende 2 aydır monte var ve hiç memnun kalmadım hiç uygulama yüklüyemiyorsun şuan 5800 aldım ve çok memnunum herkeze tavsiye ederim

baranselona

baranselona

Üye
google da samsung monte şikayetname yazın ilk satırda 5800 şikayetnamesi yazıyor... enteresan

--------------- Ekleme ---------------

vallaha bende 2 aydan fazla samsung S5620 MONTE kullanıyorum dediğim gibi şuan winrar-piyano-ebuddy-opera-bolt-asphalt4-dokunmatik masa tenisi-ridge racer drift-gitar çalma-wimbeldon dokunmatik tenis oyunu yüklü
ve bilgisayarımda da 1000 den fazla monte uyumlu dokunmatik oyun-program dolu...:ehe

ayrıca tabiiki 5800 ın program ve oyunları fazla olacak 3 senedir piyasada ve bi çok kullanıcısı var
monte daha yeni bi telefon olmasından dolayı daha ne programlar çıkar ve yeni bi telefon olmasına rağmen bi çok oyun program mevcuttur internette...

sharmrock

sharmrock

Üye
nokia 5800 benim kuzenimde var ekranı gerçekten kötü ayrıca 5800 da samsung monte de olam çoğu özellik yok

450 civarında sen bana 3.2 kameralı wlan lı gps li ses kalitesi 5800 kadar iyi kablosuz 3.5 g teknoloji li samsung göstersene

zaten bunların hepsi monte de vat ayrıca monte 3.6 hspda

cool_cool

Üye
arkadaşlar boşa tartışmayın bir elinize monte bir elinize 5800 alın farkı görün montenin estetiğinden eser yok 5800'da resmen televiyyon kumandası gibi. benim goldmaster uydu alıcısının kumandası 5800dan daha ince ve küçük. o telefonu cebinize sokup nasıl gezeceksiniz ya insaf. ayrıca biliyorsunuz bu telefonları almakta 1. neden dokunmatik ekranlı olmaları dokunmatik ekranda hassasiyet farkı var madem dokunmatik ne diye bastırmam gereksin ekrana, monte daha iyidir. benim elimde nokia 5510 var 10 yıldır duruyor türkiyede parçası bile yoktu bozulduğunda tam 10 yıl oldu başka birşey demem nokia hakkında.

MyDownLoaD

MyDownLoaD

Üye
450 civarında sen bana 3.2 kameralı wlan lı gps li ses kalitesi 5800 kadar iyi kablosuz 3.5 g teknoloji li samsung göstersene

htc touch a bak istersen kabul edilebilir gerçek monteyide 5800ıda ezer sonuçta o bir w.mobile 5800ı geriye sat bakalım kaç tl verecekler git birde monteyi sat kaç para verecekler ? 5800 artık herkesin elinde kalıyor kaç kişi o telefonu 300 tlye geri satabildi ??

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
telefonu almadan bir gün önce telefoncuya gidip 2.el telefon fiyatlarına baktım bi tane 5800 vardı mavi çok temiz 1 yıllıktı fiyatını sordum 360 TL sence 5800 para etmiyor mu hala?

MyDownLoaD

MyDownLoaD

Üye
o 360 tl olan telefonu alan varmı diye baksana ??

baranselona

baranselona

Üye
5800'ı 360 tl ye mi satıyolar bayağı kazık bi yermiş senin gittiğin yer ozman... nerde baksam 300-330 arası fiyat biçiliyor fazlasınada rastlamadım....zaten edeceği de o

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
yorumunu gördükten sonra hemen oraya gittim telefon satılmıştı:ehe

forever262626

forever262626

Üye
5800 uzak dur bence cok abartıyolar 5800 da

1. Sınırlı 3. parti yazılım desteği
  2. Kullanıcı arayüzü henüz tam oturmamış
  3. Dokunmatik ekran hassasiyeti sınıfının en iyisi değil
  4. Kolay arama yok
  5. Düşük resim kalitesi
  6. GPS'te konum işaretleme özelliği yok
  7. Dokunmatik web tarayıcı pek etkileyici değil
  8. Sesli yol tarifi lisansı yok
  9. Office belge düzenleyici yok
  10. miniUSB ile şarj edilemiyor

karlidag42

Üye
ben monte kullanıyorum, doğrusu son zamanlara kadar montenin özelliklerini tam olarak kullanamadığım için sürekli 5800 almadığıma pişmandım. şimdi siz değerli arkadaşlar sayesinde telefonumu daha kapsamlı kullanmaya başladım. çok teşekkür ederim. benim bu iki telefon arasındaki dikkatimi çeken en önemli farklı yönlerini sizinle paylaşmak isterim.
nokia herzaman daha kullanışı kolay telefonlar çıkarttı. 5800 da bunlardan birisi
monte de bu kullanışa yakın.
bence en önemli özelliği yazılım sorunu. nokia wifi olan herhangi bir yerde, ovi mağazasından onlarca ücretsiz program ve oyunu kullanıcıya kolayca sunarken samsung bu konuda çook geride.
bence en önemli fark budur. diğer özellikleri pek farklı diyemem. ikiside kullanışlı ve güzel telefonlar.

hasancelik1

Üye
bence her türlü monte almalısın..Dokunmatik ve hız olarak 5800 ı yer bitirir ben kullanıyorum ve gayet memnumum 5800 da dokanmatiği tırnakladır ancak monte de ise parmakladır..daha fazla süre sağlam kullanırsın

aynen öyle katılıyorum

Üst Alt