Telefon Tavsiyesi Nokia 5800 Xpressmusic'mi Samsung S5620 Monte'mi...

Sponsorlu Bağlantılar

koray0505

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 Xpressmusic'mi Samsung S5620 Monte'mi...
Ben Bu 2 Tercih Arasında Kaldım Samsung Monte'nin Benzersiz Güzelliğne Karşın Kalın Ama Çok Kullanışlı Nokia 5800

• Beğen
Tepkiler: Zafer Arslan

kuvars10

Üye
Özelliklerine geldiğin zaman nokia katlar geçer.Neden mi?
Monte'de 262.000 renk ekran var,5800'da 16 milyon renk.
5800 Ekranı daha büyük.
Monte'de işletim sistemi yok,5800'da var.
5800'da üstün ses kalitesi var.

Montede işletim sistemi olmadığı için program yükleyemezsin fakat 5800'da istediğin kadar yüklersin.
8gb hafıza kartınıda unutmamak gerek 5800'da.

Monteye vereceğin para bence boşadır,5800'dan şaşma.Herşeyden öte Nokia kalitesi...

futbol123

futbol123

Üye
5800 tabiki nokiadan şaşma

ersoterso

Üye
Ben Bu 2 Tercih Arasında Kaldım Samsung Monte'nin Benzersiz Güzelliğne Karşın Kalın Ama Çok Kullanışlı Nokia 5800
Arkadaşım bende her iki telefon da var. Ama 5800 derim ben.. İstediğin uygulamayı yükleyebilirsin.. Başka bir deyişle ipler senin elinde..
Bu arada forumdaki ustalara teşekkürler...

SilentOne

SilentOne

Üye
5800al

dmork

Üye
5800 al derm kardesm sn derece ıyı telefon mavi alırsan ve versiyonu da 50,,,,,, olanı yklersen snn ıcın vazgecilmez bi telefon olur
5800'dan şaşma ;)

kural54

kural54

Üye
Kesinlikle hiç düşünmeden NOKİA 5800 XpressMusic al derim aralarında kıyaslanamayacak kadar çok fark var...Bizzat bir telefon bayisi olarak tavsiyemi dinle !!!

• Beğen
Tepkiler: cCc Maxcı cCc

uhuw23

Üye
Özelliklerine geldiğin zaman nokia katlar geçer.Neden mi?
Monte'de 262.000 renk ekran var,5800'da 16 milyon renk.
5800 Ekranı daha büyük.
Monte'de işletim sistemi yok,5800'da var.
5800'da üstün ses kalitesi var.

Montede işletim sistemi olmadığı için program yükleyemezsin fakat 5800'da istediğin kadar yüklersin.
8gb hafıza kartınıda unutmamak gerek 5800'da.

Monteye vereceğin para bence boşadır,5800'dan şaşma.Herşeyden öte Nokia kalitesi...
ARKADASIM SEN BU YAZAN ARKADASA SAKIN BAKMA MONTENIN EKRANI DAHA BUYUK BI KERE 5800DAN TELEFNU GORMEDEN KONSUUYO GALIBA DAYIM TELEFONCU BENIM 5800 MONTEYI YANYA KOYDUM MONTENIN EKRAN DAHA BUYUK 1,CİSİ BU.2,CİSİ NOKİA 5800 İŞLETİŞM SİSTEMİ VAR AMA AGIR ARKADASIM TELEFONUN DOKUNMATIGI KOTU 2 KERE DOKUNMAN LAZIM.MONTENIN ISLETIM SISTEMI VAR BU 3,ÇÜSÜ BU YORU YAZAN ARKADAS HIC TELEFONLRI ELINE BILE ALMAMIS.MONTEDE ANDROİD İŞLETİM SİSTEMİ VAR VE GERCEKTEN COK HIZLI DOKUNMATIGIDE COK HASSAS VE GUZEL.NOKIA 5800 KAMERASI GUZEL CEKMIYO VIDEOLARI DONUK DONUK CEKIYO AMA MONTEDE BOYLE BI SORUN YOK MONTENIN KAMERASI DAHA IYI FOTOGRAFLARI GUZWEL CEKIYO VIDEOSU GAYET BASARILI..SESİ GERCEKTEN COK GUZEL MP4 PLAYERLAR GIBI CIKIYOR CIDDEN YEMIN EDERIM COK GUZEL 5800DA CIZIRTI CIKABILIYO ISTERSEN ARASTIR.DHA SONRA MONTEDE TEMA VAR HERSEY YUKLEYEBILIRISN.BEDAVAYA WİFİ SAYESİNDE.BEN BUNLARI YAZARKEN HEM ARKADASA CEVAP YAZMAK ISTEDIM YANLIS YORUMUYLA ILGILI HEMDE SENI AYDINLATMAK ISTEDIM.8GB HAFIZA KARTINA GELINCE MONTENIN ZATEN NORMAL HAFIZASI 200MB 2GBDA KUTUDA VAR.8GB ZATEN GEREK YOK.5800 ALIRKENDE BELESE GELIYO ZATEN BOS KOY KESINLIKLE VE SIDDETLE SAMSUNG S5620 MONTE DIYORUM INAN BANA..CİDDEN..5800 ASLA ALMA COK SIKAYET GELIO :heyo:

5ulh

5ulh

Üye
cift tiklama tel in ozelligi:) her ekranda cift tiklanmiyor

ilkhe

Üye
söz konusu bile değil kardeşim tabiki 5800 ben kullanıyorum ve yazılım güncelledim son derece harika bir cihaz eski oyunlarda bile sorun vermiyor.

kuvars10

Üye
ARKADASIM SEN BU YAZAN ARKADASA SAKIN BAKMA MONTENIN EKRANI DAHA BUYUK BI KERE 5800DAN TELEFNU GORMEDEN KONSUUYO GALIBA DAYIM TELEFONCU BENIM 5800 MONTEYI YANYA KOYDUM MONTENIN EKRAN DAHA BUYUK 1,CİSİ BU.2,CİSİ NOKİA 5800 İŞLETİŞM SİSTEMİ VAR AMA AGIR ARKADASIM TELEFONUN DOKUNMATIGI KOTU 2 KERE DOKUNMAN LAZIM.MONTENIN ISLETIM SISTEMI VAR BU 3,ÇÜSÜ BU YORU YAZAN ARKADAS HIC TELEFONLRI ELINE BILE ALMAMIS.MONTEDE ANDROİD İŞLETİM SİSTEMİ VAR VE GERCEKTEN COK HIZLI DOKUNMATIGIDE COK HASSAS VE GUZEL.NOKIA 5800 KAMERASI GUZEL CEKMIYO VIDEOLARI DONUK DONUK CEKIYO AMA MONTEDE BOYLE BI SORUN YOK MONTENIN KAMERASI DAHA IYI FOTOGRAFLARI GUZWEL CEKIYO VIDEOSU GAYET BASARILI..SESİ GERCEKTEN COK GUZEL MP4 PLAYERLAR GIBI CIKIYOR CIDDEN YEMIN EDERIM COK GUZEL 5800DA CIZIRTI CIKABILIYO ISTERSEN ARASTIR.DHA SONRA MONTEDE TEMA VAR HERSEY YUKLEYEBILIRISN.BEDAVAYA WİFİ SAYESİNDE.BEN BUNLARI YAZARKEN HEM ARKADASA CEVAP YAZMAK ISTEDIM YANLIS YORUMUYLA ILGILI HEMDE SENI AYDINLATMAK ISTEDIM.8GB HAFIZA KARTINA GELINCE MONTENIN ZATEN NORMAL HAFIZASI 200MB 2GBDA KUTUDA VAR.8GB ZATEN GEREK YOK.5800 ALIRKENDE BELESE GELIYO ZATEN BOS KOY KESINLIKLE VE SIDDETLE SAMSUNG S5620 MONTE DIYORUM INAN BANA..CİDDEN..5800 ASLA ALMA COK SIKAYET GELIO :heyo:

Sana onun ekranı küçük diyen mi oldu.Güzel oku önce.Sen iki telefonu kime anlattığını sanıyorsun.Bilmeden yorum yapacak halim yok.Ben tüm özellikleri yukarıda anlattım gerisi arkadaşa kalmış kararı o verir.Sende gel monteni öv ama adam gibi konuşarak!!!
Sana 2 gb yetip artıyordur ama 8 gb daha üstün mü üstün,o zaman konuşmayacaksın arkadaşa yetmeyebilir 8 gb.Herkes senin gibi dar değildir.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
bencede 5800... eşime aldım güzel bir cihaz,en azından verdiğim 450 tl nin karşılığını fazlasıyla veriyor.

umit99

Üye
bende bu iki tel arasında kalmıstım. Samsung ince ama 10 yıldır Nokia kullanıyorum.Samsung alırsam pişman olacağım gibi bir his var bende.Sanırım Nokia'dan vazgeçemiyeceğim..

bybilal

bybilal

Üye
5800

JayJayyy

Üye
nokia5800

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
5800 ı al ve kurtul

aliens

aliens

Üye
istediğimi kurayım, kurcalayayım dersen 5800, fakat ben anlamam program vs. dersen :) samsung al.

bu arada belirtmeden geçemeyeceğim samsungların yeni modellerinde de çok gördüm eski modellerinde de vardı: Mikrofon ses kalitesi vasat. kendi görüşüm. samsung kullanan karşı tarafı anlamakta zorluk çektiğim zamanları iyi bilirim:ehe

Kingmortall

Kingmortall

Üye
kesinlikle 5800 monte falan hikaye tek kral nokia

MyDownLoaD

MyDownLoaD

Üye
dokunmatikte kral samsung nokia 5800 dokunmatik bile değil basmatik !

Kingmortall

Kingmortall

Üye
dokunmatikte kral samsung nokia 5800 dokunmatik bile değil basmatik !
450 civarında sen bana 3.2 kameralı wlan lı gps li ses kalitesi 5800 kadar iyi kablosuz 3.5 g teknoloji li samsung göstersene

Üst Alt