Telefon Tavsiyesi Nokia 5800 Xpressmusic'mi Samsung S5620 Monte'mi...

Sponsorlu Bağlantılar

yazar1996

Üye
5800

toprakege

Üye
ARKADASIM SEN BU YAZAN ARKADASA SAKIN BAKMA MONTENIN EKRANI DAHA BUYUK BI KERE 5800DAN TELEFNU GORMEDEN KONSUUYO GALIBA DAYIM TELEFONCU BENIM 5800 MONTEYI YANYA KOYDUM MONTENIN EKRAN DAHA BUYUK 1,CİSİ BU.2,CİSİ NOKİA 5800 İŞLETİŞM SİSTEMİ VAR AMA AGIR ARKADASIM TELEFONUN DOKUNMATIGI KOTU 2 KERE DOKUNMAN LAZIM.MONTENIN ISLETIM SISTEMI VAR BU 3,ÇÜSÜ BU YORU YAZAN ARKADAS HIC TELEFONLRI ELINE BILE ALMAMIS.MONTEDE ANDROİD İŞLETİM SİSTEMİ VAR VE GERCEKTEN COK HIZLI DOKUNMATIGIDE COK HASSAS VE GUZEL.NOKIA 5800 KAMERASI GUZEL CEKMIYO VIDEOLARI DONUK DONUK CEKIYO AMA MONTEDE BOYLE BI SORUN YOK MONTENIN KAMERASI DAHA IYI FOTOGRAFLARI GUZWEL CEKIYO VIDEOSU GAYET BASARILI..SESİ GERCEKTEN COK GUZEL MP4 PLAYERLAR GIBI CIKIYOR CIDDEN YEMIN EDERIM COK GUZEL 5800DA CIZIRTI CIKABILIYO ISTERSEN ARASTIR.DHA SONRA MONTEDE TEMA VAR HERSEY YUKLEYEBILIRISN.BEDAVAYA WİFİ SAYESİNDE.BEN BUNLARI YAZARKEN HEM ARKADASA CEVAP YAZMAK ISTEDIM YANLIS YORUMUYLA ILGILI HEMDE SENI AYDINLATMAK ISTEDIM.8GB HAFIZA KARTINA GELINCE MONTENIN ZATEN NORMAL HAFIZASI 200MB 2GBDA KUTUDA VAR.8GB ZATEN GEREK YOK.5800 ALIRKENDE BELESE GELIYO ZATEN BOS KOY KESINLIKLE VE SIDDETLE SAMSUNG S5620 MONTE DIYORUM INAN BANA..CİDDEN..5800 ASLA ALMA COK SIKAYET GELIO :heyo:

arkadaşım beğenmediğin 8gb hafıza kartı dışarıda 90tl :) ve 8gb hafıza olmasa 3 4 program resim müzik derken telde yer kalmıyor..5800 cızırtı falan çıkartmıyor 8aydır kullanıyorum taş gibi telefon harika sesi var :) herkesin zevki ayrı ama olan özellikleride yok gibi söylemek yada bozuk gibi yanlış..çift tıklama yavaşlıktan değil özellik..o zaman pc de de çift tıklama yavaş :D ben teli 470tl ye aldım bedava navigasyon dvd internet vs istediğim herşeyi yapıyorum bu fiyata üstelik telefon 1.500tl lik iphone ile kıyaslanıyor kıyaslanması bile bu fiyata bu tel için çok iyi birşey..1kere bile servise götürmedim..video ve resmine laf zaten söylenmez harika çekiyor donuk falan da değil gayet çok güzel uçan sineğin bile sesini duyarsın..

Üst Alt