soruna karşılık şu cevabı vereyım : dünyada 2 çeşit insan vardır
1- 5800 kullananalar
2- 5800 gibi bir telefondan mahrum kalanlar... gerisini sen düşün![]()

Nokia'dan sasma kardes sorun cıkanlarada bakma sen adam akıllı kullandıkdan snra hic bi sorun cıkmaaz ben 6 aydır kullanıyorum telefon canavar gibi walla... '' I Love You 5800XpressMusic ''biraz hata var gibi düzelteyim:
1-5800 kullanmayanlar
2-5800 kurbanları olanlar
bu daha doğru.

Monter neymis ya ilk defa duydumNokia'dan sasma kardes sorun cıkanlarada bakma sen adam akıllı kullandıkdan snra hic bi sorun cıkmaaz ben 6 aydır kullanıyorum telefon canavar gibi walla... '' I Love You 5800XpressMusic ''
--------------- Ekleme ---------------
arkadasım sen pek anlamıyorsun telefondan galiba bu fiyata bu telefon bu özellik hic bi telefonda yok !!
bide hayatta 2 cesit insan vardır ;
1-5800 kullananlar
2-5800 kullanmasını bilmeyen zavallılar !!![]()
ozman neden telefoncular direk samsunglara bak diyor. neden nokia önermiyor çünkü onlrada arızadan dolayı gelenler çok 5800ın tek +sı işletim sistemi bitti başka ne var ? yakın montede android olacak ne yapacaksınız ?
orjinal 5800ın benim kullandığım rm kodu 505 tir hadi kolay gelsin.birde şunu unutma telefon piyasasının lideri kimozman neden telefoncular direk samsunglara bak diyor. neden nokia önermiyor çünkü onlrada arızadan dolayı gelenler çok 5800ın tek +sı işletim sistemi bitti başka ne var ? yakın montede android olacak ne yapacaksınız ?
--------------- Ekleme ---------------
birde şunu unutma 5800 neden ucuz biliyormusun telefonda yıdız-kare-0000-kare yap rm-356 yazar 356 amerikanın kodudur sizin kullandığınız telefonlar 2.elorjinal 5800ın benim kullandığım rm kodu 505 tir hadi kolay gelsin.
NOKİAbirde şunu unutma telefon piyasasının lideri kimNOKİA
1seneye kalmaz görücem ben sizine kaybediyor müşterimi onu kazanır merak etme symbian 3 gelsin nokia eski formuna geri kavuşacak ozaman bende seni görücemsuan kim pazar payı kaybediyor nokia! kim kazanıyor samsung! satış rakamlarını iyi incele derim1seneye kalmaz görücem ben sizi

ne kaybediyor müşterimi onu kazanır merak etme symbian 3 gelsin nokia eski formuna geri kavuşacak ozaman bende seni görücem![]()
nokia asla düşmez symbian 3 1 2 sene içinde geçeriz bende çıksın zaten alıcam symbian 3 işletim sistemli telefonsymbian 3 gelene kadar daha badadaki shift oyunu symbian 3te bile zor symbian 3 asphalt 5 idare etsin daha ! nokia symbiandan kurtulmadan düzelmez !