Telefon Tavsiyesi Nokia 5800 Xpressmusic'mi Samsung S5620 Monte'mi...

Sponsorlu Bağlantılar

aliens

aliens

Üye
o fark dokunmatiklerinin kapasitif veya resistif olmasından kaynaklanıyor. dokunmasını bilmek lazım :ehe

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
5800 Çok iyi bi telefon ama kullanmayı bilene (!) ses harika görüntü kalitesi iyi film aç izle kısacası 5800 HARİKA

Barbo2

Barbo2

Üye
samsungmu asllllllaaaaaaaaaaaaa ya hiç bişey demicem sadece ses kalitesi yeter 5800ın arkadasın biri kötülemiş 5800ı eline alıp kullanmamış belli ekranı nhd olmasına rağmen hd video oynatan yeryüzündeki tek telefon 5800 dayısı telefoncu arkadaşa duyrulur daha çok özelligi var telin anlatmaya kalkarsam 2012 ye anca biter anlatmam

Kingmortall

Kingmortall

Üye
al mobil tv ni şampıyonlar ligi maçını 3.2 inç ekranda izle kardeşim ne kdar güzel oluyo :ehe

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
soruna karşılık şu cevabı vereyım : dünyada 2 çeşit insan vardır

1- 5800 kullananalar
2- 5800 gibi bir telefondan mahrum kalanlar... gerisini sen düşün :)

Barbo2

Barbo2

Üye
yaaa evet mobil tv ayrı bi keyif 5800da evde tv seyretmiyom

MyDownLoaD

MyDownLoaD

Üye
soruna karşılık şu cevabı vereyım : dünyada 2 çeşit insan vardır

1- 5800 kullananalar
2- 5800 gibi bir telefondan mahrum kalanlar... gerisini sen düşün :)

biraz hata var gibi düzelteyim:

1-5800 kullanmayanlar
2-5800 kurbanları olanlar :)

bu daha doğru.

• Beğen
Tepkiler: Faraza42 ve onurgunay35
SavinMe

SavinMe

Üye
Monter neymis ya ilk defa duydum :ehe Nokia'dan sasma kardes sorun cıkanlarada bakma sen adam akıllı kullandıkdan snra hic bi sorun cıkmaaz ben 6 aydır kullanıyorum telefon canavar gibi walla... '' I Love You 5800XpressMusic ''

--------------- Ekleme ---------------

biraz hata var gibi düzelteyim:

1-5800 kullanmayanlar
2-5800 kurbanları olanlar :)

bu daha doğru.
:nono:

arkadasım sen pek anlamıyorsun telefondan galiba bu fiyata bu telefon bu özellik hic bi telefonda yok !!

bide hayatta 2 cesit insan vardır ;

1-5800 kullananlar
2-5800 kullanmasını bilmeyen zavallılar !!:megafon:

MyDownLoaD

MyDownLoaD

Üye
Monter neymis ya ilk defa duydum :ehe Nokia'dan sasma kardes sorun cıkanlarada bakma sen adam akıllı kullandıkdan snra hic bi sorun cıkmaaz ben 6 aydır kullanıyorum telefon canavar gibi walla... '' I Love You 5800XpressMusic ''

:nono:

arkadasım sen pek anlamıyorsun telefondan galiba bu fiyata bu telefon bu özellik hic bi telefonda yok !!

bide hayatta 2 cesit insan vardır ;

1-5800 kullananlar
2-5800 kullanmasını bilmeyen zavallılar !!:megafon:

ozman neden telefoncular direk samsunglara bak diyor. neden nokia önermiyor çünkü onlrada arızadan dolayı gelenler çok 5800ın tek +sı işletim sistemi bitti başka ne var ? yakın montede android olacak ne yapacaksınız ?

ozman neden telefoncular direk samsunglara bak diyor. neden nokia önermiyor çünkü onlrada arızadan dolayı gelenler çok 5800ın tek +sı işletim sistemi bitti başka ne var ? yakın montede android olacak ne yapacaksınız ?

birde şunu unutma 5800 neden ucuz biliyormusun telefonda yıdız-kare-0000-kare yap rm-356 yazar 356 amerikanın kodudur sizin kullandığınız telefonlar 2.el :) orjinal 5800ın benim kullandığım rm kodu 505 tir hadi kolay gelsin.

Kingmortall

Kingmortall

Üye

birde şunu unutma 5800 neden ucuz biliyormusun telefonda yıdız-kare-0000-kare yap rm-356 yazar 356 amerikanın kodudur sizin kullandığınız telefonlar 2.el :) orjinal 5800ın benim kullandığım rm kodu 505 tir hadi kolay gelsin.
birde şunu unutma telefon piyasasının lideri kim :oke: NOKİA

konyarapp

Üye
5800tabiki.nokia farkı ;)

MyDownLoaD

MyDownLoaD

Üye
birde şunu unutma telefon piyasasının lideri kim :oke: NOKİA

suan kim pazar payı kaybediyor nokia! kim kazanıyor samsung! satış rakamlarını iyi incele derim :) 1seneye kalmaz görücem ben sizi

ormenomm

Üye
monte bugün elime geçti. wlan mükemmel. asus dizustu bilgisayarımın çekmediği yerde wireless modemimi görüyor. antenlerini karşılaştırırken bile yanında özellik olarak ezilen samsung performansta farkı koymuş bu 1.

ikinci olarak 5800 ı satan bilgeyim. 5800 basınçla çalışıyor monte ise elinizin sıcaklığıyla bu 2.

sabahtan beri kullanıyorum benim için gerekli 0lan butun uygulamalar telefonda mevcut geldi. bunun için 5800 a program yukleme gibi dertlerim olmustu onlardan kurtuldum bu 3.

sen de diyorsan ki telefon elime yakışsın gerisi önemli değil. dokunmatiğin zevkine varayım. piyasa olmamış bir telefon kullanayım ve aynı zamanda keyif alayım. monte al derim kardeşim.

ekrandır programdır falan bunlar hikaye. programları bir kez yukluyorsun sonra ayda bir belki açıyorsun o da kendini tatmin etmek için. programdan faydalandığın en çok yılda bir kez oluyor.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
suan kim pazar payı kaybediyor nokia! kim kazanıyor samsung! satış rakamlarını iyi incele derim :) 1seneye kalmaz görücem ben sizi
ne kaybediyor müşterimi onu kazanır merak etme symbian 3 gelsin nokia eski formuna geri kavuşacak ozaman bende seni görücem :sopa:

MyDownLoaD

MyDownLoaD

Üye
ne kaybediyor müşterimi onu kazanır merak etme symbian 3 gelsin nokia eski formuna geri kavuşacak ozaman bende seni görücem :sopa:

symbian 3 gelene kadar daha badadaki shift oyunu symbian 3te bile zor symbian 3 asphalt 5 idare etsin daha ! nokia symbiandan kurtulmadan düzelmez !

Kingmortall

Kingmortall

Üye
symbian 3 gelene kadar daha badadaki shift oyunu symbian 3te bile zor symbian 3 asphalt 5 idare etsin daha ! nokia symbiandan kurtulmadan düzelmez !
nokia asla düşmez symbian 3 1 2 sene içinde geçeriz bende çıksın zaten alıcam symbian 3 işletim sistemli telefon

coshqunn

coshqunn

Üye
ben monteden önce 5800 kullandım nokianın hayal kırıklıgı verıdıgı bırsey bence sorunsuz kullanım ıstersen monte onerıyorum kardesım.

İstedıgın Doyayı Mesajları Şifrelememe Falan Montede Dahil ayrıyeten 5800 da Sadece Flash Var Ama Oda fotograf Makınesı Gıbı Veya N95 Gibi Resmı Ahım Sahım Etkılemıyor Saten Montede Gulucuk Yakalama Falan Var Cektıgın Resmı Bılgısayara Aktarınca Montenın Daha Iyı Oldugunu Goruceksınız.Birde Unutmamamak Gerek 5800 Da Ikı Acıdan Bakıyorsun Resıme Montede 4 Kare Saga Sola Uste Alta Her Sekılde Resımlerı Telefonu Yatay Cevırırerek Bakıyorsun Falan.Son Dip Not da ; Nokia Kaba Bı Telefon Montenın Beyazı Var Bende İnce Zarif Ve Şık.

Master of Jedi

Master of Jedi

Üye
Monte alman akıl sağlığın ve zaman harcamaman açısından daha mantıklı olur!

kohlidi53

Üye
Dikkat edersen montenin kalemi yok sadece parmakla çalışıyor. ben bir haftadır kullanıyorum çok memnunum. Eğer 5800 alırsan elinde kibrit çöpüyle telefonla boğuşursun. İki tane uygulama/oyun için o strese değmez derim.

Dtn

Üye
5800`ın dokunmatiği kötü diyenlerin derdi ne anlamıyorum.basınçla çalışıyor evet,bunu bilerek dokunursanız ne kadar hassas olduğunu farkedersiniz.öyle ipeksi dokunuşlarla telefondan tepki almayı bekleyip sonra da telefona sövenler var ya :nono:
5800 kesinlikle tavsiyemdir arkadaşım,bir tanıdığımda var monte,çok bir esprisi yok telefonun.ekran kapasitif,bu güzel ama 5800`a verdiğin paraya kesinlikle daha fazla değecektir :oke:

Üst Alt