ben yalaşık 3 aydır kullanıyorum daha yeni bluettoth arızası verdi bazan kendiliğinden kapanıp açılıyordu garantiye yolladım sağlam olarak gelmesini bekliyorum. n-gage oyunu isteyenle polarbit oyunlarını yüklesinle çok harika oyunlar pcde oynar gibi

sorunsuz ve filmlerin tamamını izlemek isteyenler (4Easysoft Nokia Video Converter) ile videolaraı mp4 formatına çevirsinler.. skyfire s69 v.5 için yeni sürüm çıkardı imzaya gerk yok.. justinden ligtv bile izleniyor

)))..ben daha önceden sony e. p910 ve p990i kullanıcı olarak dokunmatiği sonykadar ii değil ama yine de güzel.. elyazısı tanıma özelliği de kutucuk içinde değil de tüm ekranda olsa daha güzel olurmu.. ayrıca gps i sınırsız ve ücretsiz kullanmak için nemesis programıyla 5800 navi kodunu telefona yazıp güncelleme yapın.. telefon 5800navigatoroluyor..... ben ce çok güzel bi telefon almak isteyenlere tavsiyemdir mavi yada siyah alın.. siyah daha karizma

)) ayrıca s60 v.5 versiyon harika.. wlan ve müzik özelliklerine diyecek yok müzüik için sony ericssonun w serisinin kulaklıklarıda güzel ses veriyor bilginze ...... bu arada i-phonenin kıytırık uygulamalı(çakmak-mum-zippo vs.) bunada uyarlanmış şekliyle var..5800 a dair herşeyi maxicep.com da bulabilirsiniz