• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Nokia 5800 XpressMusic 'i İnceleyelim.

Sponsorlu Bağlantılar

die4me

Üye
sanmıyorum

mtnknr

Üye
arkadaslar 5800 tema formatı nedır hangı formattakı temyaı calıstırır yardım edermısınız...

ibrahim kolay

Üye
yaklaşık 4 aydır 5800 kullanıcısıyım .. iphone herşeyiyle bu telefonu geçer...

Bosnalı86

Üye
ewt haklısın,iphone bu teli saçmalıkta geçer tabi,iphone bölümüne gir we bak uygulamalarına,1 tane günlük hayatta işine yarayacak bi uygulama war mı. yok bira,yok çakmak,yok patlamış mısır falan filan. 4 aydır kullanıyorum demişsin ama sen 5800'ı kullanmayı becerememişsin dostum. kullansaydın emin ol iphone'nin lafını bile etmezdin. Amacım iphone'u kötülemek deil,yanlış anlaşılmasın,benim şahsi görüşüm;hayatta iphone'a değişmem 5800'ı. iphone kullanıcıları 4 duwar arasında kısıtlı bi şekilde gezerken,5800 kullanıcıları gökyüzünde sınırsızca uçuyor :oke:

die4me

Üye
aynen katılıyorum :):):)

gliserol

Üye
acaba ne kadardır bilen warmııı !!!! ???

Revengeful

Emekli Yönetici
omnia veya iphone alın

joker83

Üye
arkadaşlar şu konuya bi açıklık getire bilirmiyiz hiç program yüklemeden telefonua oyun yüklediğimiz zaman oyuları oynayıp yüklediğimiz videoları seyrede biliyormuyuzz???:islik

XXKAPLAN

Üye
Bende bir hafta once aldim 520 TL den 490 TL ye dusunce hemen aldim N 73 kullaniyordum ama bu telefon onu 4 e katlar hala cozemedigim ozellikleri var cok hizli ve net muzik sesi var sarzi cok iyi cok begendim alacak olanlara taviye ederim.

--------------- Ekleme ---------------

13,03,2010 da turksel bayisinden 490 TL ye aldim bazi yerlerde 540 TL ye kadar var,

eqzac

eqzac

Üye
...

berrakkk

berrakkk

Üye
arkadaşlar bende nokıa 5800 kullanıyorum ve çok memnunum fiyatına göre çok iyi bir telefon iphone la nokia 5800 ı karşılaştırmak büyük hata bence:nono: çünkü fiyatları arasında dağlar kadar fark var

Aziz™

Aziz™

Üye
güzel telefon valla.ama i-phone nin uygulama bakımından çok altında kalıyor

pchayalet

pchayalet

Üye
arkadaşlar 5800 ben kullanıyorum sorun yaşayan varsa bilgi paylaşabilirim bana özel msj atsın...

yaklaşık bir senedir kullanıyorum 5800 cihazı süper dvx kalitesinde film izleme en çok hoşuma giden tarafıda yanlız smart movie yada yüksek kalitede mp4 formatına çevrilemeli....
ben çok sevdim bu cihazı....

padisah_58

padisah_58

Üye
ben yalaşık 3 aydır kullanıyorum daha yeni bluettoth arızası verdi bazan kendiliğinden kapanıp açılıyordu garantiye yolladım sağlam olarak gelmesini bekliyorum. n-gage oyunu isteyenle polarbit oyunlarını yüklesinle çok harika oyunlar pcde oynar gibi:) sorunsuz ve filmlerin tamamını izlemek isteyenler (4Easysoft Nokia Video Converter) ile videolaraı mp4 formatına çevirsinler.. skyfire s69 v.5 için yeni sürüm çıkardı imzaya gerk yok.. justinden ligtv bile izleniyor:))))..ben daha önceden sony e. p910 ve p990i kullanıcı olarak dokunmatiği sonykadar ii değil ama yine de güzel.. elyazısı tanıma özelliği de kutucuk içinde değil de tüm ekranda olsa daha güzel olurmu.. ayrıca gps i sınırsız ve ücretsiz kullanmak için nemesis programıyla 5800 navi kodunu telefona yazıp güncelleme yapın.. telefon 5800navigatoroluyor..... ben ce çok güzel bi telefon almak isteyenlere tavsiyemdir mavi yada siyah alın.. siyah daha karizma :))) ayrıca s60 v.5 versiyon harika.. wlan ve müzik özelliklerine diyecek yok müzüik için sony ericssonun w serisinin kulaklıklarıda güzel ses veriyor bilginze ...... bu arada i-phonenin kıytırık uygulamalı(çakmak-mum-zippo vs.) bunada uyarlanmış şekliyle var..5800 a dair herşeyi maxicep.com da bulabilirsiniz

thunder53

Üye
arkadaslar bnde yeni aldım bu telefonu çok güzel fakat bn bunda film izliyemedim nasıl izlendini bilen varsa lütfen bizlerle paylaşsın:hmmm

shadow warriors

Üye
hiç düşnme alırkn ben kullanıyorm çok memnunum

ÖmüR

Üye
Aldım ve Çok Memmunum...

4DogukanseL

Üye
bn bundan kullanıyorum cep Pcsi diye bilirim böle bişiy yok !

güsel degil diyen kullanamayandır bu telefonu arkadaşlar

Kaptan

Kaptan

Üye
bende yeni aldım telefonu 5800 Exp. Music... gayet güzel bir telefon , oldukça zengin içerikli . Benim çok hoşuma gitti tavsiye ederim :oke:

padisah_58

padisah_58

Üye
arkadaslar bnde yeni aldım bu telefonu çok güzel fakat bn bunda film izliyemedim nasıl izlendini bilen varsa lütfen bizlerle paylaşsın:hmmm

sorunsuz ve filmlerin tamamını izlemek isteyenler (4Easysoft Nokia Video Converter) ile videolaraı mp4 formatına çevirsinler..

Üst Alt