Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia 5800 XpressMusic 'i İnceleyelim.
Sponsorlu Bağlantılar
kattar
Üye
bu telefonu bende aldım süper bi telefon çok sayıda uygulama var ve müzik dinlemek için mükemmel bir telefon i-phone bu savaşı kaybeder
karakartallı
Üye
süper telefon nokıa yaptımı iyisini yapar
moon_42
Üye
tek kelimeyle müthiş telefon..
ofts
Üye
Arkadaslar telefonu2 el aldım nokia 5800 xpresmusic bende harita sorunsuz calisiyor ama mesela bi yere tiklayip navigasyon yap deyince sür diyorum rotayi ciziyor ama sonra cevrimici magazaya baglanti gerek diyo hayır deyince navaigasyondan cıkıyo ayrıca sürme sonu diye tarih var 01-04-2009 diye harita programındanmı kaynaklanıyo yardım edermisiniz arkadaşlar
realites
Üye
BU AY SONU ALIYORUM 5800 XM BAKMAK İSTEYENLER BU ADRESE
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sasuke123456789
Üye
5800 XM kullanıyorum . işlemci, ram falan düşük ama yine de güzel telefon . Windows Mobile kurabilirmiyim bilgisi olan ? bazı forumlarda işlemci düşük desteklemez diye okudum ama .
djomerrr
Üye
Arkadaşlar tel gerçekten mükemmel özellikle video kaydı 640x380 16/9 oranında ve neredeyse cameralar kadar akıcı bir video kaydına sahip ıphone bunun yanında hiç bişe bence üstelik xpress music olması ayrı bir avantaj şarj süreside oldukça iyi her türlü programı çalıştırıyo ancak bana cpu hızı biraz düşük gibi geldi
goril4114
Üye
arkadaşlar ben telefon almak ıstıyorum
5130 mu x3 mü alyım bılemıorum.... siz söylermısınız
blackkartal1903
Üye
kullanıyorum memnunum...
--------------- Ekleme ---------------
ben kullanıyorum.aldığımda bile bukadar özelliğinin olduğunu bilmiyordum.
turgut_3444
Üye
ben 4 gb doldurdum bi şi yok muhteşem çalışıyo
Typer-003
Üye
Telefonu kullanıyorum ve çok memnunum bu fiyata böyle telefon süper...
Ö_M_E_R
Üye
ilk yorumları okudumda herkes i-phone a saldırmış bende 5800 kullanıyorum i-phone da kullandım kıyaslama yaparsam i-phone daha ii derim çünkü donkunmatik olarak i-phone daha ii i-phone HD bir telefon oyunlarda bence i-phone daha çok zevk verir
bu yüzden 1000 liranın üstünde bi telefonla 5800 ı kıyaslamak olmamış
bu demek diildirki 5800 kötü 450 liraya anca bu kadar olur bence...
Davulbaz
Üye
500 liraya bu telefonun muadili yok ki kardeşim
narkozz66
Üye
arkadaşlar ben şu an kullanıyorum harika bir alet tek sıkıntısı internete girdiğim de şarzı az gidiyo almak istyeyen arkadaşlara tafsiye ederim selametle
ararat_
Üye
var da var var oğlu var yok denebilecek bişey yok hakketten
maddock
Üye
Bence de mükemmel bir telefon, win95 kurdum, amigayı kurdum, commodore 64 ve diğer oyun makinalarının emülatörlerinide, sadece win95 biraz yavaş çalışıyor. Tek cümleyle NE İSTERSEN O OLUYOR.
I PHONE mu? TIRT
eko_ekrem
Üye
ne oldu beyler 5800 kotuluyodunuz i- phone die sayıklıodunuz
arkadaşlar ben şu an kullanıyorum harika bir alet tek sıkıntısı internete girdiğim de şarzı az gidiyo almak istyeyen arkadaşlara tafsiye ederim selametle