• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Nokia 5800 XpressMusic 'i İnceleyelim.

Sponsorlu Bağlantılar

furkanbolat

Üye
2-3 gün içinde 5800 alabilirim..Ama kafam çok karışık.Arkadaşlar kamerası falan iyi değil dedi.N73 kullanıcısıyım 5800 da 3.2 Megapixel diye alıyorum..Yardımcı olur musunuz ?? Kullanan arkadaşlar varsa iyi ve kötü yanlarını yazsınlar lütfen

onuraslan

onuraslan

Üye
GÜZEL telefonn

serious03

Üye
iphone 1 buçuk milyar bu cep sadece 500 lira. 2 hafta oldu alalı mükemmel bir telefon

fat_k

Üye
arkadaşlar bende bugün aldım telefonu elinize alınca iş de bu telefon yaa dedirtiyor benden kesinlikle ve ısrarla tavsiye sizlere:oke:

soylu2002

Üye
slm ben 58ooexpresmusic kullanıyorum acaba bu telefonla film izleyebilirmiyim şimdiden teşekkr ederim

firari__24

firari__24

Üye
makine nefis bir şey

--------------- Ekleme ---------------

tabii izlersin yalnız 3gp uzantılı izlersin bu program ile çevirebilirsin 3gp ye

ZXC2214

Üye
ben 5 aydır kullanıyorum cook memnunum süper bi telefon:)

Hayrullah 31 69

Üye
tam 4 aydır kullanıyorum 2.seri olanından aldım süper bir telefon herkese öneririm:oke:

mermer_21

Üye
arkadslar 5800 klavyeli mi?

sametsamets

sametsamets

Üye
bu telefonu YGS den hemen sonra sınav hediyesi olarak aldırdım.
tek kelime ile harika bir telefon.
fakat her telefonda oldugu gıbı eksıklerı var;
wifi bağlantısı çok iyi fakat flash video oynatıcı olmasına rağmen videoları oynatamıyor.. =(
bunun bir çözümü varsa söyleyebilir misiniz? eğer videolarıda oynatabılseydı hiçbir eksıgı kalmazdı..

djmurat25

Üye
arkadaşlar wirelles ile internete bağlandığımız zaman video izleyebiliyormuyuz biri yardımcı olabilirmi ??

casper0070

Üye
güzel telefon ama bazen takılıyor pc gibi kasıyo anlamadım acaba sorunmu var alalı daha bir hafta oldu

eyup_lu

Üye
bende cuma aldım ancak tv yi bulamıyorm yardım ederseniz sevinirim

chtak06

Üye
anlatılanlara gore gayet guzel 1 cıhaz hatta mukemmel benım mrk ettıgm vıdeoları ınternetten dırekt ızletebılıyor mu cevabınız ıcın tskkr

cemilov

Üye
aLDIĞIM İÇİN PİŞMAN DEĞİLİM.3 HFTA OLDU ALALI. TAKILMALAR VARDI HARD FORMAT ATTIM GEÇTİ SES KALİTESŞ ETKİLEYİCİ.GENİŞ UYGULAMA??=!^%+!%'+&%(+)(<>£#<>£$>£½£½{[[]½]

maxirıdvan

Üye
İphone u destekliyenlere bir sözüm var İphone 4 ile tanışın ne kadar saçma bir telefon olduğunu görün çünkü İphone 4 sol el aldığınızda wifi sinyalı düşüyor nokiada bu sol el de tutma olayına Ölüm tutuşu diyor.
Haber Chip'in resmi sitesinden link:
Hala İphone diyormusunuz! :D Nokia bence herzaman favori Unutmadan İphonecular bunda 4 sene Önce Nokia veya Samsung Kullanıyordunuz. :D

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar Genel bi tanıtım da ben yapayım.Wifi ile İnternette sorunsuzca dolaşabiliyoruz.Skyfire programını kurun İnternetten illegal filmde izlersiniz dizilerinizide izlersiniz.Mp3 de İndirirsiniz.Kullanımı çok basit.Msn programları her şey kuruluyor.Facebook'a da girip video izlersiniz.İphone veya İpad gibi değildir.Flash destekler :D İpad ve İphone hacklenerek flash kullanılıyor.

eko_ekrem

eko_ekrem

Üye
nokıanın en quzel teli :D

RAMBOO

Üye
arkadaslar bende 5800 almayi dusunuyorum ama fiyati suan ne kadar ve herturlu oyun oynanabiliyor mu örnek fifa yardimci olursaniz sevinirim

Davulbaz

Davulbaz

Üye
vereceğin paranın karşılığını fazlası ile verebilecek olan telefon

Üst Alt