• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Nokia 5800 XpressMusic 'i İnceleyelim.

Sponsorlu Bağlantılar

_gambit_

_gambit_

Üye
telefonun + yönleri
klasik nokia işte :D
hoporlör iyi kullaklık alman lazım ama
ekranı harika mini hd
hızlı
dokunmatik işte bildiğin iphone kadar iyi olmasada iyidir
- yönleri
youtube facebook gibi sitelerden video izleyemiyosun flash acmıyo
Çözümü=skyfire web browser kurucaksın o zaman herşeyi acıyo
dokunmatikliği biraz kötü ama alısınca cok kolay geliyo ben alıstım iphonedan güzel kullanıyorum suan
wmv calıstırır diyo ama calıstırmıyo bazı wmvleri calıstırıyo onun için program indirceksin

yutuk03

Üye
oluru beyler iponede film izleyebiliyorsun nette ama bunda yk::(

katanaster

Üye
NOKIA 5800 XpressMusic de arkadaslar Navigasyon kurulumu bırde bunu belırlı suremı kullanabılıyoruz ucretlımı yoksa nokıanın ıcınde bır harıtamı bu duruma bır yardımcı olursanız sevınırım ıı gunler...

viper_engerek

Üye
almak kolay be arkadaslar 54 lira 10 ay ödüyorssun tamam gule gule kullanıyorsun hayırlı olsun...

diesel182

diesel182

Üye
i phone cok daha kaba arkadaslar!!!

elektrocaggg

Üye
iphone yi kullanda sonra yorum yaz

katanaster

Üye
cın malı ıphon tıplerı ozelııkle cok kaba yea yoksa normal orjılerı cok guzel :) ben 5800 xpressmusıc aldım gayet guzel telefon cok kalıtelı her ozelıgıde calısıyor :):)

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar bu 5800 xpressmusıc usb ıle pc baglayınca sarjdan yıyormu.. ben her baglayısımda en az 2 baklasını ındırıyor bu neden oluyor bılenınız varmı???

markos1

Üye
Ben aldım bu telefonu :D harika bişey

Progressivity

Progressivity

Üye
cın malı ıphon tıplerı ozelııkle cok kaba yea yoksa normal orjılerı cok guzel :) ben 5800 xpressmusıc aldım gayet guzel telefon cok kalıtelı her ozelıgıde calısıyor :):)

arkadaslar bu 5800 xpressmusıc usb ıle pc baglayınca sarjdan yıyormu.. ben her baglayısımda en az 2 baklasını ındırıyor bu neden oluyor bılenınız varmı???

nokia haricindeki telefonlar usbye takınca şarj olurken nokia telefonları ne hikmetse şarjdan yer usb ye takınca doğrudur yani

yucelik

Üye
yav internetten flaslhlı seyleri izleyemiorm,bazen webden atıyor,ve bzıprgramlar calısmıor yardm ltfen

klayt13

Üye
Bende telefondan gayet memnunum :D:D ama ovi biraz daha geliştirilebilir :D

Sarped

Üye
telefonu alalı 1ay kadar oldu 7 gb doldu telefonda kasılma yok 16 gb düşünüyorum kasma oldu demiş 1üyemiz doğaldır bence okadar veriyi okuması;) ve otomobiller dahil cpu lar oem parçalar dahil telefonlarda şansa alınabilen olabiliyor yni kasa Honda Civic te sadece 2kişi de görülen hatalar gibi;)10 gün önce alıp sorun yaşayabilirz ama herşeyden önce şunu söylemeliyim beni tek üzen noktası N Gage modülü oldu zaten onunda çaresi gelir diğer açıdan aplamada aldım 2gün önce her gören her eline alan hayran kalıyor telefona bence iphone a veya başka 1tele okadar para vermeyin alın bunu tepe tepe kullanın he 1ufak ayrıntı daha oynayamama rağmen Omnia için çıkan ferrari GT oyunu CSİ:miami oyunu filan telefonda yüklü halen kasma yapmıyor:Dkastırmak için telefonu kafa üstü düşürmek lazım sanırım:D

dmork

Üye
aldım aldımmmm :D:DD:

tolgastm

Üye
2 aydır kullanıyorum şiddetle tavsiye attim herkese gidip n97 ye para vermiş arkdaslarım bin pişman halbuki 5800 n97 nin yanında daha bir iyi bana göre ses bakımından harika kalvyesi var diye n97 dşünenler yanılmasin samsung un dokunmatik telefonlarına da ornek verirsem 5 kurus etmezler :D 5800 derim baska da bişy demem canavar gibi calsıtıyor msn olsun garmin harita olsun musicler diger programlar süper bişiy

denismert

Üye
N Gage modülünde ne sorunu var? almaya düşüniyorumda fiyata ve özelliklere göre en mantıklı bu telefon gözükiyor

musluuu

Üye
bence harka bir telefon bende bügün aldım çok dehşet bir telefon:kop:

evren01

evren01

Üye
eyw sgl

ayran63

ayran63

Üye
Arkadaşlar o kadar araştırdım ki 5800 gibisi yok bende hemen şimdi gidip alacam ayrıca bilgi veren arkadaşlar çok saolun , olmayan arkadaşlara tavsiye ederim ...)) saygılar

Ayrıca bu bilgiyide sizinle paylaşmak istedim bizim bld başkanının telefonu i phoneydi alalı 5 ay oldu telefon şu an tamirde yani bozuldu alacak olan arkadaşların dikkatine..

bloodmoney0

Üye
cok güzel bir paylasım olmus eline emeğine saglık

Üst Alt