• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Nokia 5800 XpressMusic 'i İnceleyelim.

Sponsorlu Bağlantılar

mangdaşire

mangdaşire

Üye
eskiden güzel telefondu da artık alınmaz.savaşı iphone kazandı ve diger rakiplerine karşı da kazanıyor.iphonenin donanımı kötü olabilir belki ama yazılımı güzel.belki samsung wave iphone rakip olabilir.çünkü donanımı çok iyi ve yazılım konusunda kötü denilemeyecek bir yazılımı var.bada os daha da gelişirse iphone rakip olabilir.

• Beğen
Tepkiler: Julı

burak.fethi

Üye
ayarlarını kurcala iyice vardır bi bit yeniği

slm bende 5800 almayı düşünüyorum ama bu cıhazın ıcınde map war bıldıqınız qibi bu map ucretlımı ? ben buna yonelık araştırmalar yaptım we 5800 için garmin navigasyon prgmsını buldum sızce hanqısını kullaıyım bnce ucretlıyse garmını kullanacaqım şimdiden tşkler...

Ocean258

Ocean258

Üye
symbiandan vazgecerlerse satısları duzelır bence onun dısında hıc bı telefonu alınmaz nokianın..

• Beğen
Tepkiler: Julı

ümidooo

Üye
Nokia Xpress Music 5800, 3.2 inç ekrana ve 640x360 çözünürlüğe sahip.

111x52x14.5 mm ebatlarında olan ve sadece 104 gram ağırlığında olan Nokia Xpress Music 5800, Symbian'ın 5. sürümüyle beraber kullanıcıya sunuluyor. 140 MB dahili hafızası bulunan ürünün diğer özellikleri ise şöyle:

- 16 milyon renk TFT LCD
- 16:9 görüntü modu
- 3.2 megapiksel otomatik odaklı Carl Zeiss optik lens
- Çift LED flash
- GPS desteği
- GSM/GPRS/EGDE/WCDMA/HSDPA/WLAN kablosuz bağlantı ve Bluetooth teknolojisi
- TV çıkışı

Telefon çok kullanışlı ve görüntü olarak ta asil ve ele oturan bir tasarımı var cok memnunm bundan 2 hafta önce dan sipariş verdim de 2 ğün içinde şu duruma dikkat edin kvk genpa netceell garantili ve kutusunda faturasyla oldğuna dikkat edin ve arkdaslar grey ürünlerden ve emitasyon yan sanayi lerden uzak durun şimdiden hayırlı olsun

xxcepkoxx

xxcepkoxx

Üye
bende 5800 kullanıcısıyım ama her şeye rağmen iPhone

yavuz_cry

Üye
Süperrr!!!:alkis

Nokiatiryakisi

Üye
slm bende 5800 almayı düşünüyorum ama bu cıhazın ıcınde map war bıldıqınız qibi bu map ucretlımı ? ben buna yonelık araştırmalar yaptım we 5800 için garmin navigasyon prgmsını buldum sızce hanqısını kullaıyım bnce ucretlıyse garmını kullanacaqım şimdiden tşkler...
map ücretli ama sonradan bir güncelleştirme geliyor bunu indirip kurunca ücretsiz oluyor....

uyeci15

Üye
2008 de başlayan mesajlarda nokia 5800 ın kıyaslandırılmayaccak üstünlüğü 2012 mayıs ayında bitmiştir ve nnokia batacak adamlar 41megapixsel kameralı telefona 500mb ram koyuyolar olacak işmi bu

mavi-yeşil

Üye
Iphone 4s bence gereksiz fiyati 800 lira civarina inse alinabilir belki nedenmi elinizde nokia5800xm gibi akilli bi cihaz varsa sinirsiz internet paketinizde varsa birakin iphonu bilgisayara bile ihtiyaç duymaz insan bu gün dolmuşta youtubdan kaçirdiğim diziyi izledim ayrica bi site buldum istediğim parçayi bedava indiriyorum bir film izleme sitesinden hd kalitesinde filmler indirip izliyorum gerçekten 500 liraya bu kalite mucize gibi anlayana tabi iphone sirf hava bence 2000 tl para çok fazla yazik söyleyin bana iphonla yukarida saydiklarimdan hariç başka ne yapabilirsizki fotoğrafmi bence bu yeterli değil fotoğraf fotoğraf makinasiyla çekilir...saygilar...

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
2008 de başlayan mesajlarda nokia 5800 ın kıyaslandırılmayaccak üstünlüğü 2012 mayıs ayında bitmiştir ve nnokia batacak adamlar 41megapixsel kameralı telefona 500mb ram koyuyolar olacak işmi bu

Enee la olum sen ne anlatıyon ya la gırkbir mp olunca 512 mb ram yetmeyeceh mi :D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Iphone 4s bence gereksiz fiyati 800 lira civarina inse alinabilir belki nedenmi elinizde nokia5800xm gibi akilli bi cihaz varsa sinirsiz internet paketinizde varsa birakin iphonu bilgisayara bile ihtiyaç duymaz insan bu gün dolmuşta youtubdan kaçirdiğim diziyi izledim ayrica bi site buldum istediğim parçayi bedava indiriyorum bir film izleme sitesinden hd kalitesinde filmler indirip izliyorum gerçekten 500 liraya bu kalite mucize gibi anlayana tabi iphone sirf hava bence 2000 tl para çok fazla yazik söyleyin bana iphonla yukarida saydiklarimdan hariç başka ne yapabilirsizki fotoğrafmi bence bu yeterli değil fotoğraf fotoğraf makinasiyla çekilir...saygilar...

HD video izleyebiliyor musun?
Internet hızın bilgisayarla yarışabiliyor mu?
Konsol kalitesinde oyun oynayabiliyor musun?
HD video çekebiliyor musun?

Ve daha nice soru var. Işte bu yüzden iPhone veya üst segment kullanıyoruz. Bunların hiçbiri 5800'da yok.

Marko Pasa

Üye
4s in uretim tarihine bak bide 5800in. ve 4s ile karsilastirma gibi bi yanlis yaptigin icin kendinden utan...

• Beğen
Tepkiler: b80

Üst Alt