• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Nokia 5800 XpressMusic 'i İnceleyelim.

Sponsorlu Bağlantılar

black_net

black_net

Üye
aynennnnnnnn

rasmuse

Üye
cok deli bir tlefonn.800tl bastım aldım..

erdikayagfb

Üye
arkadaslar ben aldım 10 gun oldu almak isteyen varsa satabilirm

emofacz

Üye
arkdaşlar ben bu telefonu amerikadan amcama aldırtcağım karar veremedim sizcce nasıl bir telefon fiyatıda uygun ben 295 dolara alacağım

--------------- Ekleme ---------------

arkadaş niye satıyorsun.? msn nin varsa [email protected] ekle konuşalım

kademxx

kademxx

Üye
bence en büyük eksigi N_GAGE nin yokluğu
telefonun fiyatı da oldukça düştü
699.00tl

neco3230

neco3230

Üye
vatan computerde şu an 500tl 5 taksit, kaçırmayın derim...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
evet arkadaşlar süper bir telefon ben kullandıkça zevk alıyorum..herkese canı gönülden tavsiye ediyorum..hiç düşünmeden alın..

burak uzun

Üye
ben bu telefonu aldım da filim izliyemiyorum nasıl izlicem

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
smartmovie gibi programlar yüklemelisin..

Progressivity

Progressivity

Üye
dokunamatik ekranının bu kadar güzel olacağını tahmin etmiyodum gerçekten harika bir telefon çok seviyorum telefonumu ayrıca film izlemek için filmleri mp4 formatına çevirmek lazım oda format factory die bir program var bunu kurup içine convert edeceğimiz filmi atarız orda çıkıyo zaten 5800ı seçip ona uygun bir şekilde dönüştürerek sonra rahat bir şekilde telefonda film izleyebilirsin

--------------- Ekleme ---------------

format factory'i pc ye kuruyoruz telefona değil pc de convertledikten sonra mp4 filmimizi telefona atıyoruz

cmlkrc

cmlkrc

Üye
iphone daha güzel benim fikrim daha hızlı

serif55

serif55

Üye
bi arkadaşım aldı bende gözüme kestirmiştim bu telefonu test ettim ama

1. dokunmatiği o kadarda iyi deil(bazen 2 bazen 3 kere dokunmak zorunda kalıyorum seçim yaparken)
2. hareket sensörü çok net çalışmıyor(özellikle karanlıkta neredeyse hiç işlemiyor)
3. sesi bir müzik telefonuna göre pek cezbedici değil(5700 xm kullanmış biri olarak söylüyorum)
4. hala ngage modülü eklenmedi(oyun hastası olduğum için mutlaka olmalı)
5. %75 i dolu 16gb kart takınca kasılmalar meydana geldi(madem kaldırabilir diolar neden kassınki?!)

benim düşüncelerim bu arkadaşlar telefonu kötülemek gibi bi amacım yok biri atlayıp teli kötülüo öyle böyle demesin,kullandığın telefon sorunludur belki derseniz daha 10 gün olmadı arkadaşım alalı sorun da olamaz...
yinede almak isteyen arkadaşlar varsa kendi kanaatlerine göre hareket etsinler tabiki ;)

carlp

Üye
her yünüyle güzel bir telefon..2 aydır kullanıyorum hiçbir sorun çıkarmadı çok şükür..nazar değmesin..

maxikerim

maxikerim

Üye
arkadaşım bende format factory i kurdum ama film çevirirken sadece 5 dk gibi kısa bir bölümünü çeviriyor filmin tamamını çevirmiyor ne yapabilirim tam çevirimi içn yardımcı olursan sevinirim şimdiden teşekkürler.

Progressivity

Progressivity

Üye
ayarlarını kurcala iyice vardır bi bit yeniği

serif55

serif55

Üye
arkadaşım bende format factory i kurdum ama film çevirirken sadece 5 dk gibi kısa bir bölümünü çeviriyor filmin tamamını çevirmiyor ne yapabilirim tam çevirimi içn yardımcı olursan sevinirim şimdiden teşekkürler.

internetten olarak aratıp indirirsen bi sorunun kalmaz dostum ;)

fesayes

Üye
Kesnlkle öle we suanda fiyatı cok uykun 530 ile 560 arasına her yerden alabiliyosunuz

erman_1234

Üye
Şu an 5800 kulanıyorumm herşeyden memnunum am video sorunu var sadece

Progressivity

Progressivity

Üye
video sorunu derken biraz daha açıklayıcı olursan yardımcı olabiliriz bende hiç bir video sorunu yok

ugri28

Üye
S.a bende almak istiyorum bu tel.dan ve kullanan arkadaşlardan (+) ve (-) yönlerini öğrenmek istiorum teşekkürler...

Üst Alt