Nokia 5800 v60.0.003 Güncellemesi Çıktı [20.10.2011]

Sponsorlu Bağlantılar

izmitli1983

izmitli1983

Üye
    Konu Sahibi
acaba bu fw beta mi :) uygulama kaldırmıyo düzgün birşey yüklenmiyo nokia da yayınlanmadı daha düzeltme yaparlar herhalde diyorum

calikusu

calikusu

Üye
şimdi v52yken telefonu yedeklesek v60 a geçincede o yedeği geri yuklesek problem olurmu

omerynd

omerynd

Üye
yok olmaz kardeş merak etme

predator82

predator82

Üye
benim telefonda V52.güncellemesi vardı, V60 çıkınca telefonun internetinden hemen güncelledim, sonra teli Ovi proğramıyla pc ye yedekledim sonrada V60 güncellemesini kurdum, sonrada hard format attım şimdi telefonum V60 versiyonu olarak güncel fakat V52 gibi yine aynı sensörler daha hızlı, internet browserı daha hızlı wifi daha hızlı, başka bir değişiklik görmedim...

freddy__51

freddy__51

Üye
yaw v52.0.101 yükllü olanlar için bi çare yok mu yüklenmiyo çünkü

Quietus99

Üye
Arkadaşlar, öncelikle merhaba. Ben bu güncellemeyi yapmadan önce her zaman 0.facebook.com'a Avea Wap bağlantısı ile giriyordum. Ama şu an ne Avea internetten ne de Avea wap bağlantısı ile giremiyorum. Bağlantı kurulamıyor diyor ve gelen sayfada tarayıcı websitesine bağlanamıyor hatasını alıyorum. Bana yardım eder misiniz lütfen?

jackerz boyka

Üye
güncellemeyı bı turlu yapamadım *#0000# denıyorum baglantı hatası dıyo...yazılım güncellemsınden denıyorum yanında ünlem işareti çıkıyo işleniyor diyo sonra olmuyo.... çözümü bilen varsa lütfen yardımcı olsun

yusufcan22

Üye
telefon ovi suit ile bilgisara bağlı idi güncellemelere öylesine bi bakayım dedim ve yeni güncelleme var dedi hemen internete girdim baktım gerçekten v60 çıkmış suit sadece programları görmüş güncelleme yoktu telefondan baktım yine güncelleme yok dedi. biraz araştırma yaptım 52.0.101 yüklü olabileceğinden vs. bendede orjinal 52.0.007 dosyası vardı ona geri dönmeye karar verdim biraz tereddüt ettim 101 den 007 ye dönmek zarar verirmi acaba diye ama sonuçta ikiside 52.x.xxx diye flasladım ama tam bir hüsran telefon açılmadı tamamlanmadı telefon görülmedi hataları aldım. işin enterasan tarafı benim telefon 007 idi hoşuma giden rm-356 adında bir fw yükledim telefon birden 101 oldu nasıl oldu anlamadım. Allahtan zamanında baya bi fw indirmiştim bilgisayra baktım sunrisenin cor ve fsfx 101 dosyaları var ama v02 dosyası ise 007 telefon zaten açılmıyor denemekte fayda var dedim ve tekrar ölü telefonu flasladım ve mucizemi diyim artık telefın yeniden açıldı ve baktığımda telefon yeniden 52.0.007 olmuştu tabi önlem amaçlı telefonda güncelleme kaldırılmıştı. bende şansımı daha fazla zorlamamak için ve gelen özelliklerin slide kilit tarayıcı7.3 vs zaten kullandıım fw olduğu için v60 geçmekten vazgeçtim ve bir görüşe katılıyorum nokıa bunu hiçbir yerde yayınlamadı yani orjinal v60 dosyası yok piyasada buda telefona fw yüklemeyi imkansız kılacak sanırım o yüzden ben şimdilik v52 fw kullanmaya devam edicem :)

PureFood

PureFood

Üye
çıkmış mı sonunda :D cfw kullanın daha iyi valla :)

CYBERstix

CYBERstix

Üye
ben bir soru sorayım.güncelleme yapmadan önce telefonda 4 mb boş yer vardı.güncelleme yaptıktan sonra telefonda 17 mb boş yer oluştu. Soft formatdan bahsediyorlar tam olarak bilemiyorum ama bu gerekli mi soft format atmalı mıyım ve nasıl? tavsiyeleriniz bekliyorum.

hayati06

Üye
ya arkadaşlar pc suite de yazılım 52.. gösteriyor v60 ı göstermiyor nasıl bulabilirim ve nasıl indirip kurabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Tamam işte, Ovi Suite ile v52 yi terkar yüklet. Sonra telefondan güncellet.

Quietus99

Üye
0.facebook.com giremiyorum bu güncellemeden sonra yardım edecek yokmu

hamdi.erdas

Üye
slm arkadaslar ben 5800 alalı 3 ay kadar kısa bır sure oldu telefonmdan cok memnunum ama v52.007 guncellemesınuı yaptıktan sonra yenı9den gelen 60.0.003 telefon tyazılımını guncelleyemıyorum nedenı nedır aceba yapabılen arkadasların yardımlarını beklıyorm yarcımsı olursanız sevınırım...ACILLLL!!!!

----------Eklendi @ 23:15:09 ---------- Yazıldı @ 22:47:06 ----------

slm arkadaslar ben 5800 alalı 3 ay kadar kısa bır sure oldu telefonmdan cok memnunum ama v52.007 guncellemesınuı yaptıktan sonra yenı9den gelen 60.0.003 telefon tyazılımını guncelleyemıyorum nedenı nedır aceba yapabılen arkadasların yardımlarını beklıyorm yarcımsı olursanız sevınırım...ACILLLL!!!!

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
ya arkadaşlar pc suite de yazılım 52.. gösteriyor v60 ı göstermiyor nasıl bulabilirim ve nasıl indirip kurabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim
sen direkt wi-fi ile bağlan internete sonra uygulamalardan yaz.güncelleye gir telefon güncellemesi yazar altında önemli yazar seç yükle bu kadar ;)

sami41

Üye
ben 5800 kullanıyorum telefonu 2009'da aldım, versiyonu da V 31.0.101 :D sürüm cok eski ama güncelleme yapıp da sizin gibi başım ağrıyacağına böyle kalsın daha iyi ;)

mangdaşire

mangdaşire

Üye
ben 5800 kullanıyorum telefonu 2009'da aldım, versiyonu da V 31.0.101 :D sürüm cok eski ama güncelleme yapıp da sizin gibi başım ağrıyacağına böyle kalsın daha iyi ;)
v52.0.007 ye güncelle.v31.0.101 de hiçbirşey yok.v52 şu anda en iyisi.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap

Senin şuan başın ağırmıyor mu yani :ehe

abdulkaradeniz

abdulkaradeniz

Üye
web tarayıcısı ve tuş kilidi degismis başka bişe yok

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye

Senin şuan başın ağırmıyor mu yani :ehe

ya kardeş sen kesin biliyorsundur 5800 görev yöneticisi bulamıyorum ya sertifika süresi dolmuş ya başka bir hata veriyor sen biliyormusun? telefonu hacklemeye gerek kalmadan.

Üst Alt