Nokia 5800 V51.006 [ Yeni BUG & HATA ] 5800 v 51 Kullanıcıları Baksın !!

Sponsorlu Bağlantılar

kazoo_44

kazoo_44

Üye
arkadaşlar günc ellemeden sonra no tuşu çalımıyor benim sizdee de var mı aynı sorn.

Paradise_87

Paradise_87

Üye
:) Telefon Güncellemesini Az Önce Yaptık Hatta İki Telefona uyguladım ikisindede Herhangi bir sorun yok normal sanırsam yazılımsal bir sorun yanlız ben 50. Sürüm İle 51. Sürüm Arasındaki Farkı henüz daha sezgileyemedim. Güncellemenizi tavsiye ederim Her zaman için yeni olan güzeldir

kazoo_44

kazoo_44

Üye
ben güncelledim ancak v50 de böyle bir sorun yoktu iki sorunum var çok canımı sıkıyor.

1. v51 yükledim. No tuşu çalışmıyor.
2. Herhangi bir menüye girdiğimde üç beş saniye içinde ev ekranına atıyor hep.
3. Arama yapıyorum yarıda kesiliyor kendiliğnden kapanıyor.

bunlar çok canımı sıkıyor. yardım lazım.

Paradise_87

Paradise_87

Üye
Arkadaşım No Tuşundan kastın ne sayısal (arama) tuşlarımı benim yuşlar gayet normal menüler arasında gezerken ne kadar beklersem bekleyim geri dönüş yok yaklasık güncellemeden sonra 15 dk. yakın sohbet ettim herhangi bir problem yok

Noks

Noks

Üye
at gitsin o telefonu daha kullanılmaz hataya baksana ya bu telefon kullanılırmı daha çı çıçı ... 5800 ın artık hatasını arar oldu millet diger telefonlarıda bu kadar kurcalarsanız onlarında bi bu kadar sorunu vardır

tamamen katılıyorum artık nokia x3 kullanıyorum 5800 dan daha ii ses desen daha ii kuluaklık sesine dicek yok ztn ohhh

elagozlu6718

Üye
herkeste yok kardes kusura bakma ama demin v51 e geçtim ama öle bisi yok orjinal temasıylada batım yine yok sende var ozamn o

Paradise_87

Paradise_87

Üye
Sanırsam wireless üzerimdem yaptıgın için hat dosyları inidirirken hat kopuklugu oluşmuşsa dosyalar eksik inmiş olabilir sen tekrar pc. suit ile güncelleme yap bence %80 düzelme olur

ibibiq

ibibiq

Üye
yüzde 80 mi :hmmm

Paradise_87

Paradise_87

Üye
evet

Ama Pc. Suit & ovi Güncellemelerini yapman gerekli

--------------- Ekleme ---------------

5800'ın yeni sürümünü V51.006'yı Yükledim,

Fakat Farkettimki Bir Bug var ve çok canımı sıktı benim.
V51.006 da Menü seçeneklerine Tıkladığımızda

( Açık uygulamaları göster )
Seçeneğinin simgesi Beyaz bi çevçeve içinde

Videosunu ve Resiminide Ekledim..
Sizden Ricam Lütfen Nokia destek hattına Yada Nokianın birimlerinden birine Şikayet etmeniz.

V60 çıkmayacak Diyorlar V51 Son versiyonmuş Ama SON VERSİYON BÖLE OLAMAZ ! hatalı bi yazılım ile son versiyon yapmamalı Nokia bu yüzden bildirmeliyiz.

Eminim 5800 v51.006 versiyonu Yüklü olan 5800 Kullanıcılarındada böyledir.
Nasıl farketmemişler bilmiyorum Ama bu versiyonda Bug var !

Buyrun Buradan,
Şikayette Bulunbililir Nokia Destek hattına Anlatabilirsiniz;

ARKADAŞLAR BU SORUN 5800 V51.006 KULLANAN HERKEZDE VARDIR ! NOKİA CARE ye gittim Bişey değişmedi Yazılımda hata var Büyük ihtimal bir sonraki versiyonda düzelir dediler. BENDE YOK DİYENLERE ŞUNU DİORUM Görebilmeniz için Telefonun Orjinal teması aktif olmalı ve TEMA EFEKTLERi açık olmalı. ve Versiyoon V51.006 olmalı ! saygılar :)

İlk Önce Alıntı yaptıgım İçin ÖZür Diliyorum

Bu hattayı Mavi Olanlarda var ama Kırmızılarda Bi Sorun yok Gri İle ise henüz daha bilgim yok oda telefonun yazılımsal sorunu ile kaynaklı sanırsam

balistik07

balistik07

Üye
bendede normal yeni yazılımı yükledikten sonra hard format attınız mı acaba o yüzden olabilir dikkatinize.!
______

JayJayyy

Üye
hard la düzelmiyor yazılımsal efektleri kapatınca olmuyor.

simaros

simaros

Üye
birtek sende var arkadaşım

engell

Üye
bende yeni sürümü yükledim fakat dokunmatik tuşlardan 7,5 ve 8 basmıyor mesaj yazarken sorun yaşıyorum hard format da attım ama düzelmiyor ne yapabilirim arkadaşlar yardım lütfennn!! :(

telefonum mavi 5800

paradox_025

Üye
Bende de aynı sorun vardı GÖRÜNTÜ EFEKTİ ni kapattım düzeldi. İsterseniz bir deneyin :)

engell

Üye
görüntü efektine nerden giriyoruz acaba?

görüntü efekti dedğiniz sanırım tema efekti ancak o da zaten kapalı :S

HackerCelik

HackerCelik

Üye
bende yeni sürümü yükledim fakat dokunmatik tuşlardan 7,5 ve 8 basmıyor mesaj yazarken sorun yaşıyorum hard format da attım ama düzelmiyor ne yapabilirim arkadaşlar yardım lütfennn!! :(

telefonum mavi 5800

Telefonun kalibrasyonunu yap kesin düzelir şu yolu takio et:
Menü > ayarlar > telefon > dokunma girişi > en sondaki seçenek(h)

emre817

Üye
bu sorun 5230 güncelleştirmesindede var

LİON_1

Üye
walla kardeş bende de öle bisorun yok bende yeni yükledim versiyonu ama çalışıo sorunsuz

Mert_Gül

Mert_Gül

Üye
usta onu degilde senin telde yazilar sekilli onu nasi yaptin .)

kader33

Üye
bende yok kardes ama benm cok yeniden baslatir oldu

Üst Alt