Nokia 5800 V51.006 [ Yeni BUG & HATA ] 5800 v 51 Kullanıcıları Baksın !!

Sponsorlu Bağlantılar

ozanazy

ozanazy

Üye
Arkadaşım sen Orj. Fw kurmamışsın ki yazı tipin farklı ordan belli oluyor. Yani bu CFW'yi yazan arkadaşın hatası orj sürümü kur bu sorunla karşılaşmazsın.

tlgcn38

tlgcn38

Üye
orj.le alakası yok bendede orj bendede öyle beyaz kutuda

eBRiHanceR

Üye
arkadaşlar yeni yazılımla birlikde telefonun şarjı çok çabuk bitiyo. sizlerdede böylemi ?

furkan142

furkan142

Üye
Abartılıcak bi sorun deil :S

Edgy_54

Üye
bende evde manuel olara yükledim bende de o sorun yok temanızdan kaynaklanıyor olabilr mi?

padisah_58

padisah_58

Üye
arkadaşlar yeni yazılımla birlikde telefonun şarjı çok çabuk bitiyo. sizlerdede böylemi ?

aksine şarj durumu daha iyi oldu 2 gün giden pil 3 günğ geçiyor yeni sürümle.. sen tekrar bi güncelle olmazsa pilin ömrü bitiyordur..

KaRNeC_81

Üye
arkadaşlar son V'u yüklerken bende problem oluyor yazılım güncelle diyorum sunucu bulunamıyor diyor V51.006 yükleyemedim bi yardımcı olurmusunuz

werarce

werarce

Üye
ben yüklemedim bile v51 i daha hiç sorun olmadı :d:

emrullahsizer

emrullahsizer

Üye
arkadaşlar ben de kendim güncelledim ama bende de sorun çıkmadı

cemilcelik

Üye
aerwerwewe

DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
yani okadarda hatta hiç önemi yok ben v51 yaptım format attım süper oldu şarjı uzun gidio en önemlisi video oynatrırken takılma yok wepteyken dışarı atma yokk bence süper oldu :D

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
pcden jaf yardımı ile yükledim öyle 1 sorun yok :hmmm

gunesin.oglu

gunesin.oglu

Üye
Aynı sorun bende de var. Küçük gibi gözükse bile sonuçta bi eksiklik elbette koskoca nokia nin mühendisleri bu işi sağlam yaşamamışlar demektir bu. Şikayeti gönderen arkadaşlara teşekkürler.

atahan0014

Üye
belki sembol de güncellenmiştir :D:D:D

gunesin.oglu

gunesin.oglu

Üye
Güncellenmis tabi yarı yarıya güncellemışler :) nokianin parası yetmems kimine var kimine yok :) :)

SilentOne

SilentOne

Üye
tema efklerini kaptın geçiomuş olmadı yazılımı tekrar yükle

Progressivity

Progressivity

Üye
çokta abartılacak birşey değil arkadaşlar bu asla bir bug olamaz ama inş nokia da fw açısından noktayı koymamıştır daha fazla yenilik bekliyoruz milyonlarca 5800 kullanıcısı olarak :) birde bu 5800'ın gece çekimlerini bir türlü düzeltemediler ya bi ayarsızlık var net çekim yapılmıyor gece 2mp sony ericsson marka telefonumla bile geceleri daha net fotograflar çekiyorumm ve tabi diğerr herkesin gelmesini istediği bi takım özellikler gelmeli

mrcorbaci

Üye
Bende evde kendim yükledim dediğin hata yok, eskisi gibi çıkıyor.

27ibrahim

Üye
yeni sürümü nasıl yükleyeceğiz
*#0000# yolu denedim güncelleme bulamadı
ben 5800 yeni aldımda yabancısıyım biraz

yardımcı olursanız sevinirim tşkler

ismetoz

Üye
tema efklerini kaptın geçiomuş olmadı yazılımı tekrar yükle
aynen efekteleri kapat normal açınca oyle görüünüyor ama bug falan olduğunu inanmıyorum o kadar vesveslenecek bir konu değil bence

Üst Alt