Nokia 5800 V51.006 [ Yeni BUG & HATA ] 5800 v 51 Kullanıcıları Baksın !!

Sponsorlu Bağlantılar

amede2147

Üye
bende yeni yazılımı yükledim bende yok öyle sorun

domovoi

Üye
Arkadaşım hata senin temandan kaynaklanıyor. Ben de 5800 3 tane var 3üne de versiyon attım ama senin dediğin bir hata yok. nokianın temasını yap öyle dene bakalım.

erdem.gndz

Üye
çok mu önemli birşey bu anlamadım. bende yok mesela. orijinal tema kullanıyorum belki de ondandır

akimito

akimito

Üye
ben kendi kendime yüklemiştim vidfeoyu izledim telefona baktım...
bende bişey yok ..belki yüklemenle ilgilidir. ben buradan buldugum bir konudaki linkden indirip win7 64bit de jaf mı neydi onla flashladım yükledim..

V6 çıkacak merak etmeyin..
xp yi hatırlayın..

tetrahan

Üye
bende de yok

ozn429

ozn429

Üye
bndede bir sorun yk evden wiles dan bağlanıp yükledim..

levasinay

levasinay

Üye
ben de yok sanıyordum ama var tema efektlerini açın

murkal

Üye
aslında sorun önemsiz gibi görünsede çok önemli bir sorun. benim bildiğim kadarı ile bu çıkan 3. güncelleme olması lazım. aşşağı yukarı 1 yıldır kullanıyorum fakat hala beklentilerimi karşılayamadılar . üstelik mevcut özelliklerde kayboldu. ilk aldığımda kurulu versiyonda radyo taraması yaptığımda radyo frekansı yanında radyoların ismide çıkıyordu fakat şimdi kendimiz elimiz ile kaydediyoruz radyo isimlerini. internette hala video izleyemiyorum extra proğram yüklemeden.
aslında bu tür sorunları bir yerde sadece başlık ile toplayıp yetkili mercilere ulaştırmak daha faydalı olur.

Dtn

Üye
levasinay`ın dediği gibi tema efektleriyle alakalı.çok önemli bi sorun değil gibi görünüyor ama bi süre sonra çok can sıkıyor.heves etmiştim tema efektlerine :ehe geri kapattım bu yüzden :hmmm

elektrock

Üye
hata var diyen arkadaş temayı oyrjinal tema olan "sound waves" e getirirsen sorun olmadığını göreceksin. Ben 51 versiyonunda yaşadığım sorun sadece benim tel e has bir problemmidir anlamadım sizlerde de oluyomu ekranın sağ alt tarafında çıkan geri tuşu bazen işlevini yitiriyor özellikle de web tarayıcısında otomatik tam ekran moduna geçtiğinde tel dik konumdayken tam ekrandan çıkamıyorum önceki versiyonda böle bişe olmuyodu. Daha doğrusu çıkıyorum ama bayağı bi uğraşmak gerekiyo. Kalem varsa daha rahat tam ekrandan çıkılıyor. Parmak o alana çok geniş geliyor. Bende yatay çevirip öyle tam ekrandan çıkıyorum. Bu problemi yaşayan varmı arkadaşlar.

ibibiq

ibibiq

Üye
hata var görmeyenler yok diyor

okumus_43

okumus_43

Üye
Bende manuel güncelledim öyle bir hata yokk...

Dtn

Üye
hata var diyen arkadaş temayı oyrjinal tema olan "sound waves" e getirirsen sorun olmadığını göreceksin.
Bi de düzgün okunsa :hmmm
orjinal temada,tema efektleri açıkken oluyor.aç dene :oke:
arkadaşlar güncellemenin nasıl yapıldığıyla alakası yok sonuçta aynı güncelleme :oke:

LasTTango

LasTTango

Üye
Bu aksam bende v51 i yükledim. Bende de farklı bir sorun oldu.Telefon kendi kendine internete baglanıyor. Güncellemeden sonra hard format atmadım. Neden kaynaklanabilir. Hard format atmalimiyim.?

keremguder

keremguder

Üye
bendede yok öle bi hata ilkkez sende duydum ama tlfnu güncelledi v51 baya farketti tlfonda hızlandı ve hiç hata wermio en cok msj da sıkıntı yasıodum oda sona erdi iii versiyon en azından bende hata yok memnunum

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Bende daha demin v51.0.006 ya geçtim + senin sorununada baktım bende senin sorununun aynısı yok bendeki normal yani :) GünceLLedikten sonra bi hard format attın mı ? iyi geLir :D

Yaa bide bişey sorucam v51 ' ideki yeniLikLer faLan fiLan nedir ? nerden öğrenebiLirim forumda konusu varsa Linkini verirmsiniz ?

--------------- Ekleme ---------------

BeyLer bayanLar o beyaz bendede var önceden yoktu çünkü tema efektLeri kapaLıydı !!
O beyazLık tema efektLeri açık oLunca oLuyor biLginize :) İsterseniz bi deneyin :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bu aksam bende v51 i yükledim. Bende de farklı bir sorun oldu.Telefon kendi kendine internete baglanıyor. Güncellemeden sonra hard format atmadım. Neden kaynaklanabilir. Hard format atmalimiyim.?
Ben güncelledikten sonra hard format attım,senin dediğin sorunların hiçbiriside olmadı.gayet düzgün çalışıyor.

Rich4arD

Rich4arD

Üye
KesinLikLe günceLLemeden sonra hard format teLefona bi fabrika çıkışı sağLıyor yani .d

Paradise_87

Paradise_87

Üye
Arkadaşlar Telefonumu Bugun Güncellemeyi Düşünüyordum Fakat Bu yazı görünce kararsız kaldım siz ne dersiniz cevremde birkaç kişi daha var 5800 Xm kullanan onlar güncellemiş fakat böyle bi sorun yok diyorlar siz ne dersiniz ?

MeLaNKoliaTDK

MeLaNKoliaTDK

Üye
at gitsin o telefonu daha kullanılmaz hataya baksana ya bu telefon kullanılırmı daha çı çıçı ... 5800 ın artık hatasını arar oldu millet diger telefonlarıda bu kadar kurcalarsanız onlarında bi bu kadar sorunu vardır

Üst Alt