Nokia 5800 V51.006 [ Yeni BUG & HATA ] 5800 v 51 Kullanıcıları Baksın !!

Sponsorlu Bağlantılar

wldyslw

wldyslw

Üye
valla bende de var ama öyle bir sorun ile karşılaşmadım. yok yani bende normal ve V51 yazılımı yüklü

Gecekondu006

Üye
Valla Sevgili Kardeşim Nasıl Güncelleme Yaptın Bİlmiyorum Ama Ben Biraz Önce *#0000#'dan güncelledim gercekten Senin Anlattıgın Dagil Hiç bi problem yok ayrıyetten cihazın gercekten hızı gözle görülür sekilde arttı ve seside öyle bence ugraşmayın arkadaşlar Nns yada Nokia Software Updater Direk Elinizi Kullanarak Güncelleyin ;)

estomb

Üye
arkadaşım kusura bakma ama küçücük bişeye bu kadar takılmana ve büyütmene anlam veremedim. o resmini koydugun görüntü tamamen temayla alakalı. küçük beyaz çerçevenin telefon görüşmesine yada mesaj atmasına bi engeli var mı? hayır yok... lükse kaçtık madem, kullanıyoruz diyosan eger yükledigin programlara da bi zararı yok :) bende 5800 xm kullanıyorum tek şikayetim var resim düzenleme çalışmıyo. nedenini nokia şirketi dahi bulamadı :D bence senin problem diye sundugun şey o kadarda önemli bişey deil :) :)

SilentOne

SilentOne

Üye
bn teleni nokia care e vericem onlar orda guncellesi bir sorun cıkarsa telde onlar sorumlu olır:D

saerox1

saerox1

Üye
bence bu sorun kullandığın font yüzünden olabilir bendede böyle bi sorun yok

Progressivity

Progressivity

Üye
fontla alakası yok bende de var tema efektleri yüzünden böyle oluyor ama çokta önemli değil!

iskaca

iskaca

Üye
bende de var ama o kadardan ne olur :D

burak_54437

Üye
bende daha yeni güncelleştirme aldım fakat bug yok gayet sorunsuz bi şekildede çallışıyor.

Emre-45

Emre-45

Üye
o kadar önemli bir hata değil diye düşünüyorum

furkan142

furkan142

Üye
ya kaç gündür kullanıorm v51 i bu konuyu okuyana kadar öyle bi sprın oldugunu fark etmemiştim bile..

ERHANERTUL

ERHANERTUL

Üye
Merhaba arkadaşlar, dün telefonun kendi üzerindeki yazılım guncelleme seceneği ile WiFi kullanarak guncelleme yaptım. Bi sorun yok zannediyordum ama sonradan farkettim ki kendi çektiğim videoları bile oynatamıyorum. Aynı sorunu yaşayan var mı acaba?

jayjay16

jayjay16

Üye
bende de yok sorun kardeş..

27ibrahim

Üye
Arkadaşlar herkese selam öncelikle
ben nokia 5800 yeni aldım fakat henüz telefona çok yabancıyım bu sürüm yükseltme işin nasıl yapacağım...
*#0000# den deniyorum güncelleme bulamıyor

birde bu nsu ve product kodu ne demek bilmiyorumda :hmmm

yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

levasinay

levasinay

Üye
bende de yok o bug

Black_Paw

Üye
bende niye öyle bir şey olmadı :D

oguztopuz

Üye
yaw bu V51.006 da extra ne var arkadaslar? ben guncelledim ama bi fark goremedim... Ayrica o bug dediginiz sey bende de yok ustelik kendim guncellemistim...

Oglcn554

Oglcn554

Üye
evet bu sorun bendede yok demiştim ama yoktu zaten bugün menüdeyken seçenekler dedim bi baktım öle sonra bidaha girdim düzelmiş :d

receph

receph

Üye
bende kendim yükledim ve ardından hard format attım hiçbir sıkıntı yok

siino

siino

Üye
bendede oyle bı sorun yok ama tavsıyem guncellemelerı nokia servısınden atmanızz

rasit_aksu

Üye
bunu neresi hata dır anlayamadım?

Üst Alt