arkadaşlar konuya msj yazmıştım ama silinmis msjım.
bu sorunla karşılaşanlar yazılımı kendi kendilerine güğncelleyenler karşılaşıyor
cihazınızı nokia care servis noktasına götürün ve sorun çözülsün
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Uploaded with
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu resim bnm kendi servis bünyesinde güncellediğim 5800'a ait
Yok ki öyle bir hata !!! Hele 51.0.006 sürümü demişsin bir de... Bırak o hatayı radyoda donma RDS gibi sorunlar bile kalmadı benim cihazımda Valla yeni versiyon çıksa bile bu kadar kararlısını bulmuşken sanırım yüklemem
Evet Bu Arkadaşın Dediği Doğru Tema Efektini Kapattığın Zaman Gidiyor Fakat Bir Simge Bu Kadar Büyük Hadise Yaratmamalı Sonuçta Telefon Çalışyormu Sorunsuz Babalar Gibi O Önemli Olan
Slm arkadaşlar, bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
5800ı alalı daha bir ay olmadı. V51 güncellemesi çıktı wi-fi den yaptım. Hardformat da yapmadım. *#0000# dan baktığımda yeni güncelleme bulamadı, ama hala yeni yazılım güncellemelerinde görüyorum.
-Dün yaptım bu işlemi ve gece şarja taktım. Şu anda tek çubuk kaldı. Hiçbir şey açık olmadığı halde şarj inanılmaz hızla gidiyo.
-Ekran sürekli dönüp duruyor, sensör kafayı yedi.
-Ama internet konusunda baya memnunum onda sorunum yok.
Uzun lafın kısası sensör ve özellikle de şarj sorununu nasıl halledebilirim? İlla format mı atmam gerek?
(Not: Kulaklık ve ses düzeyinden de şikayetçiydim ama biraz sert davranınca kulaklık tam giriyormuş Şimdi süper ses çıkıyo ) )
merhabalar,telefonuma yeni yazılımı yüklemek istiyorum,ama bir türlü olmuyor nedendir anlamadım yazılımınız zaten güncel diyor,nokia servisine gittim ama kimseleri bulamadım,2 haftadır gidiyorum,kimseler yok bu hafta da eğitime gitmişler yeni yazılımda neler var bilen varmı bu arada
ARKADAŞLAR BEN SORUNU ÇÖZDÜM GİBİ YANİ BUG OLAYI, TEMA EFEKTİ AÇILINCA O HATA ÇIKIYO AMA TEMA EFEKTİ KAPALIYKEN ÖYLE BİR SORUN YOK. YORUMLARI OKUMADIM. EĞER BULDUYSANIZ AF OLA. saygılar...