Nokia 5800 V51.006 [ Yeni BUG & HATA ] 5800 v 51 Kullanıcıları Baksın !!

Sponsorlu Bağlantılar

HackerCelik

HackerCelik

Üye
peki sendede aynı sorun varmı yoksa hic yaşamadınmı? ya aslında bi gün ugraşırken telefondan boyutunu küçülttm sonra bişeyler yaptım resim epey aşagı kaymıştı sonra sildim ama net olarak ne yaptığımı hatırlamıyorum kaç keredirde boyutunu küçültüyorum aynı görüntü var olmuyor yine =)!!!

--------------- Ekleme ---------------

ya ben v51 yüklemeye çalışırken bilgisayarsa bir türlü yeni güncelleştirmeyi bulmuyor ve cep telefonu servis sağlıyıcısı operatörü veya taşıyıcınızın en son nokia cihazı yazılımını onaylamamış olabiliceğini ltfn unutmayın yazıyor ne yapabilirim ??? acill yardımm pc suite nokia soft ware uptadeyi ykledim yaptım

Evet aynı olay bendede var resme zoom yapıp duvar kağıdı yapıyo
Güncelleme olayında ise telefonun hangi renk?

karasi49

Üye
v51 son sürüm yükledim...hafif karanlık ortamlarda ve akşam kullanımlarda sorun yok fakat gündüz güneşli ortamda arama yaptığımda, aramayı sonlandıramıyorum dokunmatik çalışmıyor. diğer kapama tuşuna basmak zorunda kalıyorum daha önceki versiyonda v50 de böyle değildi sadece telefonu kulağıma yaklaştırdığımda dokunmatik ekran devre dışı kalıyordu. ama şimdi her halükarda dokunmatiği görüşme esnasında kullanamıyorum tuşlar kilitleniyor tuhaf şeyler oluyor anlayacağınız... bilgisi olan varsa cevap bekliyorum teşekkür ederim...

furufuru

furufuru

Üye
bir kez de ben söyleyeyim :D tema efektlerini kapatınca geçiyor.. ayrıca bir sorun değil tema efektlerinin açık olduğunu gösteren bir bildirim :)

karasi49

Üye
tema efektleri açık değil bu sorunu çözmek için bir çok ayarla uğraştım ama olmadı v51 yazılımı yükledikten sonra oldu... efektleri açıncada düzelmedi aksine telefon dahada hantallaştı... bildiğin başka birşey varsa paylaşırsan sevinirim...

furufuru

furufuru

Üye
bak şimdi ben efekti açtım dediğinin aynısı çıktı sonra efekti kapadım kayboldu... servise götür.. ancak bu ne gibi bir sorun anlamadım... zaten bekle 15 güne yeni yazılım çıkacak...

ByTwoE

ByTwoE

Üye
Arkadaşlar benm NSU da tekrar yükse şeçeneği gelmiyor. neden olabilir yada herkez demi böyle?

MetHew

MetHew

Üye
Kardeş ben tema efektlerini açınca o dediğin oluyor ama kapalıyken bir sorun yok kapalı dene olmadı artık destek al

SavinMe

SavinMe

Üye
o bug deil resimdeki arkadasım menü-ayarlar-kişisel - tema- tema efekti kapat düzelir :oke:

aytekinblack

aytekinblack

Üye
ben kendim güncelledim ama o hata yok ben de

golbatlı

Üye
arkadaşlar bende aynı son sürümü yükledim ama bende hiç bir sorun yok gayet güzel

dalgaci37

dalgaci37

Üye
tmmdır topramm bende yolladım bir tane olmaz boylede ama kemerasıda ayrı bir dert

desperado_z

Üye
Arkadaşlar V51 güncellemesi yaptığımdan beri gelen aramalarda V50 de yer alan iphone daki gibi cevapla sustur gibi ev ekranındaki özellikler çalışmıyor hard format attım olmadı..
V51 in üzerine manuel kursam tekrardan düzelme şansı nedir...

ertur

ertur

Üye
bende bu sürüme güncelledim öyle bir sorun yok

ucakalanya

Üye
bendede yok öle bi hata

burakk-kara

burakk-kara

Üye
Arkadaşlar Ben Bu Güncelleme Olayına Sıcak Bakmıyordum ?Güncellemeden sonra oluşan duyduğum problemlerden dolayı ?Ancak Dün Wlan ile Güncelleme yaptım ve 10 dakika sürmedi diyebiLirim ?Telefonum XpressMusic Kırmızı Ne Kod İstedi, Ne Format Attım Direk Güncelledim?Telefon Güncellemesinin yanında bi çok uyguLama günceLLemesi geLdi ve onLarda yapıLdı onLardan sonrada Ücretsiz Navigasyon Başta oLmak üzere bi çok yararLı program yükLendi.ve ekLicekLerimde günceLLemeden sonra telefon hafızası arttı, dokunmatik maşallah çok güzel oldu, belirtilen tüm özellikler geldi fakat tek ama en önemli sorunum var düzelmesi gereken camera çözünürlüğü çok fazla düştü ? bilgisi olan olabilir mi ? ve o bug denilen olay bendede var ama onu hiç takmadım bile zararı yok yararıda yok ama hiç gereksiz bence ? tek takıldıgım konu camera :/

gocemenb

Üye
bir süredir v51.0.006 kullanıyorum.
bu sürümde benim karşılaştığım problem pil gösterge çubukları düzgün çalışmıyor.
şarj var gibi gözüküyor (mesela 5 çubuk) ama telefonu bir kapatıp açınca şarj 2 çubuğa düşüyor.

çoğu zaman da açılışta nokia ekranından sonra tam sim şifre ekranı gelecekken telefon kendini tekrar kapatıyor.

bu sorunları yaşayan var mı?

burakk-kara

burakk-kara

Üye
Benim tek sorunum Camera :hmmm

lewent_08

lewent_08

Üye
dostum bende aynı vers,yonu gecen hafta yukledim şimdi baktım ama bende normal bi sorun yok :(

wagh

Üye
bende yok ve ben yazılımı kendim güncelledim

yaman1830

Üye
evet tema efektlerini açınca bi sorun olduğu belli zaten ben aldığıma pişman oldum şimdi daha çok kıllandım telefondan bazen kitleniyo bazen menüde bi yere dokunduğunda açmıyor basıyosun bu kez ekran aşağı yukarı kayıyo seçeneklerden aç diyip açtırıyorum facede bişey paylaşamıyosun sohbet edemiyosun 4*4 lük değil idareten kullandıktan sonra hiç olmasın daha iyi paraya kıyıp ipohone almak varmış

Üst Alt