Nokia 5800 V51.006 Güncellemesi Telefonuma Geldi!!!

Sponsorlu Bağlantılar

alkımcanosu

Üye
arkadaslar bu makine gerçekten hızlandı kamera nettiliği bilgisayara atınca mükemmel netlikte video izlerken donmalar kalkmış, şarj 1 gün artmış, dokunma hassaslıgı artmış, ses kalitesi sorrund ses dbb kalitesine dönüşmüş, şuanki gözlemlerin bunlar. bu arada boşu boşuna n97 almışım, bence en mükemmeli 5800. iyi günler.[/QUOTE ]
arkadaşım bütün dediklerine katılıyorum ancak dokunmatik hassasiyeti artmadı bu kadar kesin ve net söylüyorum çünkü bana bi arkadaş cihazını verdi güncelle die önce kendiminkini güncelledim kıyasladım dokunmatikleri aynı ama hız konusunda mükemmel derecede hızlanmış (nomt:ikimzin cihazı v50'ydi):oke:

ve78el

ve78el

Üye
yha bende öyle bi performans artışı olmadı yha

tom green

Üye
tel hızlandı vallah...

27ibrahim

Üye
Arkadaşlar herkese selam öncelikle
ben nokia 5800 yeni aldım fakat henüz telefona çok yabancıyım bu sürüm yükseltme işin nasıl yapacağım...
*#0000# den deniyorum güncelleme bulamıyor

birde bu nsu ve product kodu ne demek bilmiyorumda :hmmm

yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

metehanozen

metehanozen

Üye
arkadaşlar bnde yükledim güncellemeyi ama hiç bir fark göremedim :hmmm

Dtn

Üye
Bence fark var.özellikle kinteic scrolling baya iyileşmiş,hiç takılmıyor,sürekli kullanıyorum çok eğlenceli :ehe .dokunmatik de hassaslaşmış :oke:

peoples

Üye
arkadaşlar nokiada ne yaptıqını bilmio qaliba benm telimede qeldi v 51 we yükledim hiçbir sorun yok tarayıcı falan çok qüsel:)

muron70

muron70

Üye
ne performansı ya telefon yavasladı v51 de adam gibi sürüm çıkarmıyolar telefon kasılarak çalsıyo ya.

engell

Üye
bu sürümü yükledikten telefonumda problem ortaya çıktı arkadaşlar dokunmatik tuşlardan 7,5 ve 8 basmıyor ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ayrıca hard format da atttım ama değişen bişey olmadı.lütfen yardım :(

lasvetorus

lasvetorus

Üye
Radyodaki rds sorunu ve donma sorunu düzelmiş mi? Eğer düzeldiyse iyi bir güncelleştirme olmuş diye bilirim çünkü birçok arkadaş rdsli telefonda rdsyi kullanamıyordu.Güncelleştirmeyi yapan arkadaşlar bu soruma cevap cerirlerse sevinirim.

JayJayyy

Üye
en farkedilir değişiklik web te olmuş.2kat hızlanmış.

lasvetorus

lasvetorus

Üye
Peki ya radyo sorunu?

alpozer

Üye
ben 5800 xm rm-356 black 0573741 kodlu telefonumu v51 e güncelleyerek hacklemek istiyorum
ama navifirm de benim kodum yok 0573740 black var onu yüklesem bi sorun olurmu ?

frosty

frosty

Üye
arkadaşlar bu radyoda rds işe yaramıyor.kanlların isimleri otomatik çıkmıyor.sadece frekanslar ekranda kayıp duruyor bu nasıl rds.

bybilal

bybilal

Üye
v60 beklemek gerek c6 dan ona inmek biraz kötü olur olur ya .

SilentOne

SilentOne

Üye
60 ı bekleyecem bnde sonra guncelleriim

emre_6795

emre_6795

Üye
ben güncelledim telefon daha hızlı olmuş tek sorun müzikçalarda çıkma yok gizle var seçeneklerden çıkabiliyorsun internet hızlanmış videoda donma yapmıyor dosyaları çabuk indiriyiyor

Erkanbap

Erkanbap

Üye
ya bende guncelleme gorunuyor ama güncellemeleri kontrol et dedıgımde guncelleme bulmuyor nasıl duzeltebılrım ?

erginceyhan

Üye
bir yere girerken yandan dönmeleri ve anasayfaya nasıl o kadar kısıyol koymuş ögrenebilir miyim

--------------- Ekleme ---------------

bende bu güncellemeyi yükledim sonra müzik lerin yarısından çogu qitti ne yapmalıyım

Üst Alt