Nokia 5800 V51.006 Güncellemesi Telefonuma Geldi!!!

Sponsorlu Bağlantılar

okan_42

Üye
Az önce *#0000# yapıp oradan güncellemeyi aldım. Telefonda fark edilir bi hızlanma var ve dokunmatikte süper olmuş denebilir :oke:

umutgidik

umutgidik

Üye
V51 tam bir performans yazılımı olmuş. Cihaz gayet hızlanmış ve dokunmatik hassasiyeti artmış. Keşke en basta bu yazılımı verselerdi :D Bu versiyonu yüklemeyen arkadaşlar büyük hata ederler bence.... :)

kazoo_44

kazoo_44

Üye
Bana biraz önce nokia dan mesaj geldi yeni yazılım mevcut diye bakalım birazdan güncelleyeceğim.

ozanazy

ozanazy

Üye
İşlemci hızını ölçen var mı v50'den farklı mı yükseltilmiş mi acep?

kuvars10

Üye
Güncellemeyi bende yaptım.Product kodunu değiştirerek.

Benimde kırmızı renk olmasına rağmen güncelleme yok diyordu,ama konuyu açan arkadaşa güncelleme gelmişti.Product kodun nedir diye sormama rağmen cevap alamadım kendisinden.

Fakat product kodu büyük ihtimalle 0559083 budur.Benimki 0579269.

0579269 Product koduna güncelleme gelmedi eğer bu kodlu telefona sahip olan varsa,nss programı ile product kodunu değiştirip nsu ile güncelleme yapabilir.

Bilgilerine olsun.

muron70

muron70

Üye
acaba bu sürüm en sonmuydu yoksa v60 çıkarmı ben v51 yüklediim baya bi sorun düzelmiş telefon kendine geldi.

SilentOne

SilentOne

Üye
v 60 gelicek bu güncelleme v60 için on hazırlık canımız sıkılmasın die çıkardılar :D

ramakm86

ramakm86

Üye
v50 den sonra yüklenmesi lazım bunun boyutu düsüktü ikibucuk mb falan v50 oniki küsürdü yani yüklemeyen varsa önce onu sonra v51 i yüklesin cünkü bu biraz eklenti gibi duruyor daha önceki özellikler de lazım dimi?

isteknikci

Üye
Evet arkadaşlar ben de telefonuma bu sabah kurdum. çok güzel performansta baya değişme hızlanma var. ayrıca telefondaki veriler kaybolmadı bende gene de siz yedekleyin.

--------------- Ekleme ---------------

Ayrıca unuttum söylemeyi nokia sitesine üye olmuştum. Yeni versiyonun çıktığını V51 mesajla bana bildirdiler.

ramakm86

ramakm86

Üye
evet dogrudur telefon numaranı dogru verirsen onlar ücretsiz bildiriyor

ossan001

Üye
onun gibi olmas ama tlfnu hackle ona benzer hatta daga güzel tema efkcti bulursun :D

Iv3rSoN16

Üye
nsu ile güncelleme yapıcam ama olmuyor. programı açtıgımda güncelleme ıstıyor tamam dıyorum yukluyorum bu sefer net gıdıyor. ethernet denetleyicisi ile çoklu ortam ses denetleyicisini pc tanımıyor ne alakaysa. sistem geri yükleme yapıyorum pc kendine geliyor. ama bu nsu'nun güncellemesini yapmadan da programı açmıyor. lütfen bi yardımcı olun nasıl çözebilirim bu sorunu ???

xmanyak

xmanyak

Üye
bence hacklemenize gerek yok çünkü interneeten araştırdım önce bazı product kodları olan tellerte daha sonra tüm tellere gelecek miş bana geldi artık özel sürüm v51.0.006.c02.01 kullaıyorum titerişm gücü artmış internette öle yazıyor denedim öle :) bide tema seçerken en aşağı kaydırınca kendiliğniden çat diye biraz yukarı gidiyodu :) şimdi böle animsyonlu falan kayıyor xD yani boşuna hacklemeyin derim ben ve dokunmatik baya hızlanmış

SilentOne

SilentOne

Üye
bnde haftaya güncellemeyi düşünüyom

repix

Üye
ben de direkt olarak telefondan güncelledim her defasında oluyo v30 dan v50 ye ordanda v51e geçti ve hızlandı tel 5800 ı çook seviyorum.v60ı ::-) dört gözle bekliyorum.herkeze bol 5800 lı günler...

yarbay58

Üye
arkadaslar bu makine gerçekten hızlandı kamera nettiliği bilgisayara atınca mükemmel netlikte video izlerken donmalar kalkmış, şarj 1 gün artmış, dokunma hassaslıgı artmış, ses kalitesi sorrund ses dbb kalitesine dönüşmüş, şuanki gözlemlerin bunlar. bu arada boşu boşuna n97 almışım, bence en mükemmeli 5800. iyi günler.

verimlic

Üye
yARBAY58 ŞARJI 1 GÜN ARTTI DEMİŞSİN? ÖNCE KULLANDIĞIN SÜRÜM NEYDİ VE ŞARJIN KAÇ GÜNDÜR GİDİYORDU? ÖĞRENEBİLİRMİYİZ?

judi12

Üye
evt güncellemedn sonra cihaz hızlndı v60 çıkacak diyolar bakalım

dadasaktas

dadasaktas

Üye
siz siz olun wlan ile guncelleme yapmayınn ben telefonu hackerlemeden az önce taktım bi bakım gelmiş mi gelmemiş mi diye v51 buldu şimdi yukluyorum hackerlemenin anlamı yok yane.:))

neden vlan ile güncelleme yapmayın yazmışsınız ben güncelledim sorun olmadı

Üst Alt