Nokia 5800 V51.006 Güncellemesi Telefonuma Geldi!!!

Sponsorlu Bağlantılar

korkusuz202

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 V51.006 Güncellemesi Telefonuma Geldi!!!
Daha yüklemedim çünkü pek fazla yenilik geleceğini düşünmüyorum onun için V60 ı bekliyeceğim

daniel_23

daniel_23

Üye
yükle performans artışı var büyük bir değişiklik bence

korkusuz202

Üye
    Konu Sahibi
Aranızda yükleyen varsa ne gibi göze çarpacak yenilik varmı?

daniel_23

daniel_23

Üye
yapılan duyurularda ne gibi değişiklikler vaat edildiyse hepsi var
performans iyileştirmesi kinteic scrolling iyileştirmesi vs.

korkusuz202

Üye
    Konu Sahibi
şurdaki video gerçek orjinal sürümü ise hemen yükleyeceğim

De[M]oN*

De[M]oN*

Üye
yok oyle bi guncelleme arkadas resımde red telefon ama benımkıde red ama guncelleme bulamıyor :(

kzm_42tr

Üye
ortammm bende daha yenı 51 ı yukledımm hız konsuunda mukemmel dıyebılrıım ıyıce hzılandı cıhazz

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
evt baya hızlandı

daniel_23

daniel_23

Üye
videodaki hackli sanırım kastor ui effect var ondan öyle süper gözüküyo :D
AMA v51 tavsiye ederim

aryscat

aryscat

Üye
V60 ı beklemenize gerek yok. V51 telefonu eziyet olmaktan kurtarmış. performans çalışıyor makine.

mrlucy

Üye
v51 mi :D Ben Halla V31 kulanıyomne Zaman okadar Yukseltı Pfff :d hemen yarın garantıye veremde gunçelesınler :)

empa35

empa35

Üye
nasıl güncellediniz v51 nokıanın tr sitesine gelmemiş daha :S

--------------- Ekleme ---------------

güncelleme yapınca tel deki herşey gidiyomu ???

kuvars10

Üye
Bu güncelleme telefonuna gelen arkadaşın telefonunun kodu nedir?

Benimde kırmızı renkli var fakat güncelleme bulunamıyor.Wifi ile kontrol ettiğimde 2 mblık bir dosya buluyor fakat yüklemedim.Nsu ise bulmuyor.

Nokia'yı aradım en son sürümün v50 olduğunu,dosyayı yüklemeye çalışşsanız bile telefonunuz güncel uyarısı verecek ve kesilecektir diyorlar.

Yeni sürüm v51 diye gelmez gelirsede v60 olarak gelecektir diyede not düştüler.

Şimdi buradaki görüntüye mi yoksa Nokia Destek Hattına mı inanalım

daniel_23

daniel_23

Üye
bana inan kendi telefonuma kurdum diyorum :D
nsu da falan yoksa symbian destek bölümünde nadir in açtığı konu var onu bul ordan yükleyebilirsin

empa35

empa35

Üye
Bu güncelleme telefonuna gelen arkadaşın telefonunun kodu nedir?

Benimde kırmızı renkli var fakat güncelleme bulunamıyor.Wifi ile kontrol ettiğimde 2 mblık bir dosya buluyor fakat yüklemedim.Nsu ise bulmuyor.

Nokia'yı aradım en son sürümün v50 olduğunu,dosyayı yüklemeye çalışşsanız bile telefonunuz güncel uyarısı verecek ve kesilecektir diyorlar.

Yeni sürüm v51 diye gelmez gelirsede v60 olarak gelecektir diyede not düştüler.

Şimdi buradaki görüntüye mi yoksa Nokia Destek Hattına mı inanalım

benim 5800 red v51 güncelledim senin teli :bilmm

bdemır

Üye
2 gündür guncelleme yok dıyodu bugun benim telde gördü güncellemeyi yükledim. 5800 black..

kuvars10

Üye
Tekrar nsu ile denedim şimdi ve güncelleme yine bulunamadı,ama wifi ile yaparsam buluyor 2753 kb bir güncelleme.

Şimdi güncelleme yapan,yani nsu ile güncellemeyi bulan arkadaşlarımızın product kodu nedir?Yazmalarını bekliyorum.

uyuss_Sehzade

Üye
siz siz olun wlan ile guncelleme yapmayınn ben telefonu hackerlemeden az önce taktım bi bakım gelmiş mi gelmemiş mi diye v51 buldu şimdi yukluyorum hackerlemenin anlamı yok yane.:))

draw1907

draw1907

Üye
5800 red e de ben yükledim bugün güncellemeyi. ama hafıza kartını taktığımda ekiden yüklü olan bazı programları görmedi nedendir acaba? format attımdiye değişirmi.

Üst Alt