ossan001
Üye
bu mesajımı dikkate alırmısınızzzyaa bn bunu yapıyorum hersey düzgün gidiyor ama programı acyorum go ya bas diyor basıyorum hata verio eror yazıo off off bn çok istiyorum yaa tlfnumu haclemeyui ama yapamıyorum hata veri bnim pcnin isletim sistemi windows7 ultimate desteklemior olabilirmi veya yanlış anlamazsanız rica etsem adana bu işi yapabilecek biri varsa ücret karşılıgında bnim tlfnumu haclesin yaa nolurrr((((((((((((
bu mesajımı dikkate alırmısınızzz
tmm abi deneyim yaa çok saol abii yardımcı oldugun için
abiiiii sanaaa çoooooooook tskkürr ederimmm sayende şimdi oldu yaptımmDD
bin klasörü yoksa kendin oluşturabilirsinabi ben bişe daha sorsam ayıp olmaz dimiyaa bu x-plorerle tlfndaki sys bin altına at diyor sys var ama bin yok dataya atsam olurmu
x plore yi kur ozamn bin dosyası açabilirsin..bi de 4.sü olmuyor demişsin ohangi patch??simdi abim bi sys dosyası var ona klasör acamıyorum izin yok dior bide system dosyası var onada bin dosysı olusturdum ama yine olmadı
--------------- Ekleme ---------------
ya benim asıl sorunum rompatcher plus varya abi oraya giriyorum yesil yap dior yaa 3 tanesi yesil oluo 4.sü olmuor napacam orda anlatmıs sorun olursa sys bin altına at dio atıorum olmuo
ya lütfen bna bir cvp atın yaa olmadı 05547492484 bilen bi kişi bni çaldırsın bn hmn ararım
yaa lütfen biriniz yardımcı olun yaa herseyi yaptım ama bu rompactaki yamaların hepsini yesil yapamıyorum tlfn kndi kndine kapanıo sys bin dosyasına o yamaları atamıyorum xplore programıylaa 3 gündür bunla ugrasıyorum yarını yaptm tmmını yapamadım yardımcı olun lütfen
hee tmm o snm kusura bakma ama bn bilmiyorum ya kim ne söylerse yapıorum bna çok yardımcı oldu sag olsun ama bn bişe daha soracam bu seferde rompack tlfna kuruyorum sertifika kısıtlaması dior
tmm herşeyi yaptım çok tesekkür ederim yanlız bu tema efekti olmadı tema efektini actım ama olmadı
qerezma snin bi bildiğin yok hadi by diger arkadas senden daha ii biliyor bn bu hack programını sadece ve sadece bu tema efkti için yüklemiştim ama oda olmadı smdi tekrardan eski imzalı sürümü yüklüyorum bb
ben biliyorum demedimki stn sna bilmiyorum dedim sorular sorup ögrenmek istedim sn se çok biliosun yaa şımarıosun cvp atmıosun bn bu hack olayını tema efkti için yaptım ama olmadı çünkü söylemiosun adam akllı bak kardesim böle böle yap o snm olur de bnde yapim snse bna kızıon napim bilmemek sucmu ögrenmemk suç bi anlatamadın yaa ayıp sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?