Nokia 5800 Sertifika Sorunu için Resimli ve Detaylı Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

SilentOne

SilentOne

Üye
ewy...

ibrahimgul28

Üye
Arapgirli arkadaşın problemiyle ben de karşılaşıyorum.
Sertifika bölümünde yeşil onay işaret var.
1. sayfada anlatılan işlemleri yapıyorum, Cool Softs / System Tools / HeloOx ardından imei kısmına da işaretliyorum ancak açılan sayfada; "Please choose the IMEI" yazıyor.
Neyi yanlış yapıyor olabilirim ???
Ayrıca My Certifitace bölümündeki .cer ve . dosyalarını indiriyor muyuz?
indiriyorsak onları neyle ve nasıl kullanıyoruz?

ekinci35

Üye
abi olmuyo kaydoldum 3 gundur onaylanmıyo yha of acil yapmam lazım bu işi yardım edin lütfennn

ribozom42

Üye
abi olmuyo kaydoldum 3 gundur onaylanmıyo yha of acil yapmam lazım bu işi yardım edin lütfennn

evet bende kayıt oldum 4.gün bugün hala onaylanmadı. birileri yardım etsinnn. başka bi site yokmu bu işi yapann

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
Sağol

dersimo

Üye
bu çin işlerine kanmayın telefonunuzun imeilini çalarlar

ramazantanis

Üye
ya benn sertifika işlemlerini yaptımm 1 günü geçti hala state kısmında bişey yokk yardımcı olur musunuz?

deus

Üye
2 gun gectı state kısmda hala hareket yok 4 gundur onaylanmayan arkdslar war baska bi site war mı acaba ??

djomerrr

Üye
inşallah işe yarar yaa sıktı bu sertifika olayı yaa

emre1112

emre1112

Üye
arıyodum bunu çok sawol :)

horozy

Üye
24 Saat Gecmesine Rağmen Hala Sertifikayı Onaylamadı :S

horozy

Üye
Bu Site Artik Sertifika Vermiyormu Arkadaslar 2 Gün Oldu Hala Onaylanmadi

forum42

Üye
arkadslar 9gun oldu hala sertifikadan ses cıkmadı sizce bu normalmi yoksa artık bu site sertifika vermiyormu acıl yardım bekliyorum

elbenna34

Üye
teşekkürler kardeş

sametsamda

Üye
nokia 5230 o oluo demi üye felan oldum bekliom şimdi admin

--------------- Ekleme ---------------

nokia 5230a oluo deme bunlar

ozkan994

Üye
S.a Bu konuda yazılı olanların hepsini yaptım. Sertifika başvurusunda bulunduktan 3 gün gonra expired time cıktı ancak state de hala applying yazıyor normalmidir bu durum ne kadar bekletiyor Sertifika

ssinide aldım

Uploaded with

MetHew

MetHew

Üye
Beyler normalde tam 2 kez daha önceden yapmıştım bu işlemi ama biraz önce hard format attım vede şimdi Hello OX yükledikten sonra açıyorum ve unpackin files bölümünde kalıyor sürekli ekranda doluyor gösteriyor ama bir şey yapmıyor yarım saat bekledim yine birşey yok ne yapmam lazım rom pacherı bile yüklemiyo :S

telefon sürümü v51.0.006 daha önce sorunsuz oralak 2 kez yaptım ilk kez bu unpacking files hatası alıyorum birisi yardım etsin

beyler yardım eden yok mu ?

logaritma7

Üye
s.a. arkadaşlar,
bu site üzerinden tarif edildiği üzere işlemleri yaptım. Ama neredeyse 48 saat olacak daha sertifika oluşturulamadı, ne yapmak lazım ? Beklemeye devam mı ?

hayatgaddar

Üye
arkadaşlar çözüme kavuşturamadığım var state kısmı yeşil oldu bahsedildiği gibi cool softs bölümünden telimi seçiyorum ama imeinizi girin diyo hala telimin yanında imei numaram yazıyo boş kutucuk var orayı işaretleyip sing it down işaretliyorum ama imeinizi girin diyo biryerde hatamı yapıyorum

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
teşekkürler

Üst Alt