Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia 5800 Sertifika Sorunu için Resimli ve Detaylı Anlatım
Sponsorlu Bağlantılar
eerdogan85
Üye
Arkadaşlar bazı uygulamalar sertifikalansa bile yüklenemeye biliyor. Size tavsiyem Hack li bi firmware bulup yüklemeniz tabi bu öneri 5800 kullanıcıları için. Diğer telefonlar hakkında pek bi malumatım yok.
kapitan61
Üye
cok sagol kardes halletim sayende
mokoko34
Üye
Ne kadar saçma bir yöndtem, bunları yapınca yine sertifika hatası veriyor, zaten sertifikayı kırmak için bunları yapmıyor muyuz?gülünç bir şey.hey allahım ya.
Soraux
Üye
Bana biraz sakıncalı gibi geldi ama
nesimi1977
Üye
şifer ne yazacam
spaykmen
Üye
arkadaşlar ben daha önce bunu yapmıştım çalışıyordu fakat telefonuma format attım bütün adımlar tamam ama indirirken imei lini yaz diyor anlıcanız şimdi yapamıyorum
OğuzcanAbi
Üye
nasıl atcaz ki download demioz ki
piqletmiyimneyi
Üye
ben yaptıramıorm olmuo
joseph579
Üye
The system would use your certificate to sign the software when click "sign and download". You could install the software directly. bana bu hatayı verdi nedir acaba
sonsabahh
Üye
Tesekkur ederim
afikcimbom
Üye
hiç sorun yaşayan oldu mu imei den dolayı yeniyim bende çok güvenemiyorum açıkcası??
PhyXsiuS
Üye
kardeşim şmdi bunu yaptık diyelim sonra garantiye giderse sorun olurmu ??
yansima
Üye
tesekkürler
Neyzen18
Üye
Ben suanda sertıfıkayı aldım bundan sonra ne yapmam lazım. Yardımcı olursanız sevınırım arkadaslar...
atilkan12
Üye
olmuo kardeş bune ya. saatlerdir uğraşıom imei yi seçiom bi dediklerini yapıom helloox ta imeiyi seçiom sign&down diom bi sayfa açılıo imei ni seç dio bune sitede ikide bir kapanıo hata verio gelio
crrazy_dj
Üye
helloOX sertifica geçmiş hatası veriyoo
Neyzen18
Üye
Evet arkadaşlar 5 gundur ugrastım gece gunduz ve sonunda basardım ) darısı sızlere )
olmuo kardeş bune ya. saatlerdir uğraşıom imei yi seçiom bi dediklerini yapıom helloox ta imeiyi seçiom sign&down diom bi sayfa açılıo imei ni seç dio bune sitede ikide bir kapanıo hata verio gelio
MERHABA KARDES ; KARDES ONCELIKLE ILK SAYFADI BUTUN UYGULAMARI YAP. SERTİFİKANI ALDIKDAN SONRA SignSiS PROĞRAMINI KUR DAHA SONRA ORDAKI BOSLUKLARA SIRASI ILE ILK OLARAK KURACAGIN PROGRAMININ ADRESINI YUKLE SECILI OLARAK DAHA SONRA IKINCI ETAPDA ISE SERTİFİKA DAHA SONRADA ISE NUMARASINI YUKLUYECEKSIN. ( VE SERTİFİKA NI RESIMDEKI ADRESDEN ALACAKSIN ORDA MEVCUT ORDAN INDIRIYORSUN ZATEN SORUN DEGIL. AMA EGER HelloOX2 PROGRAMINI KURMUYACAM DIYORSAN OZAMAN BU YUKARIDAKI ISLEMLERI HANGI PROGRAMI KURACAKSAN O PROGRAMI SECIYORSUN DAHA SONRADA O PROGRAMI KIRARAK TELEFONUNA YUKLUYORSUN BENDE BAYA UGRASTIM UYKUSUZ KALDIM AMA BASARDIM DARISI SANA
nihat.14
Üye
arkadaslar ben yurt dısından yazıyorum optadan sertıfıka geldı ama 3 euro ıstıyor kıredı kartımda yok nasıl ındırecem yardımcı olursanız sevınırım sımdıden tesekkurler
demsat25
Üye
sayın üye herşeyi yaptım ama en son dowload veya supmit şeçeneğinde sağdaki işaretlediğiniz yere tıkladım biresy indirmedi ve yapmadı bende soldaki download yazanı tıkladım önve bilgisayara sonra cep telefonuna attım telde yükleme kısmına gitim çalıştırmak işteyince sertifika sorunu yazdı nerde hata yapayorum bana açıklaya bilirmisiniz.. teşekkürler
rastmus
Üye
herşeyi eksiksiz yapıyorum ama signit&download a tıklayınca "please choose your imei" diyor. halbuki imei bölümüni işaretliyorum. neden böyle yapıyor