v40. a yükselttim 5800mx imi fakat unpacking file de kaldı öle telefon nedenini sorabilirmiyim?
--------------- Ekleme ---------------
Arkadaşlar Ben arkadaşın werdiği yöntemle sertifa sorunumu çözmüştüm öncelikle teşekkürler lakin onu yaptığımda nokia 5800xm im versiyonu v.31 di şimdi telefonumu v40 a yükselttim fakat aynı sertifa işlemini yapınca unpacking files diyip öle kalıo acaba bi çözümü varmıdır? Şimdiden yardımınız için teşşekkürler.
bunu paylaşan arkadaşa minnetlerimi sunuyorum. Hoca büyük adamsın vesselam o kadar uğraştım becerememiştim şu olayı gece siteye kayıt oldum sabaha sertifikam gelmiş sorunsuz çalışıyor. 5800'da güvenle kullanabilirsiniz arkadaşlar.
SignSiS programı ile imzalamaya çalışıyorum fakat ne zaman çalıştırsam virüs programı uyarı verip duruyor. Gelen uyarılardan imzalamayı yapamıyorum. Neden böyle oluyor acaba bilen var mı sizdede oluyor mu
ya kardeş çok saoll hallettim ama bn bi yanlış yaptım telefonu güncelleştirdim bu yeni versiyonda sertifika sorununu halledemedim nasıl yapıcam yardım edersen sevinirim
ya kardeş çok saoll hallettim ama bn bi yanlış yaptım telefonu güncelleştirdim bu yeni versiyonda sertifika sorununu halledemedim nasıl yapıcam yardım edersen sevinirim
kardeş HelloOX u kur diyonda programın kendisi sertegfika hatası veriyor imzalanmamış ki .sonra diyelim state kısmı yeşil yandı sonra nolacak onu anlatmamışsın ki ?