Nokia 5800 Sertifika Sorunu için Resimli ve Detaylı Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

tcfelix

Üye
Acaba bunlar ne kadar güvenli?

tribal38

Üye
kemalcakır kardesım ben resımdekı 2 secenegıde denedım ama benım tel hala suresı gecmıs sertıfıka dıyor 5800 v20

cryman35

Üye
açıklamalı sunumun için çok teşekkürler ama sertifikalama sırasında imei numaramı yazarken, yanlış imei numarası olarak bir yazı karşıma çıktı kontrol edip tekrar numarayı girdiğimde de aynı olay ile karşılaştım. imei numaram daha önceden kullanılmış mıdır diye düşünmeden edemiyorum böyle bir şey olma iltimali var mı? ayrıca ben bu telefonu sıfır aldım.

hack84

hack84

Üye
Çok teşekkürler arkadaşım sabah sertifika için ilgileri verdim akşama hallettim çok teşekkürler.. :D

tribal38

Üye
kemal cakir kardesim ben opdadan sertifika aldim tel modeli 5800 v31 almadan once tema falan yukleye biliyordum simdi six sis dosyalari yuklemiyor kendi orjinal pprogram guncllemelerini dahi yapmiyor sadece jar dostalari yukluyor artikk napicaz

Türkün_Dostu

Türkün_Dostu

Üye
allah razı olsun defalarca verildi ama hiçbirinde yapamadım 2 dkda yaptım senin sayende çok saol ellerin dert görmesin

selcukyeni

Üye
ya arkadaşlar bu program çalışıyor mu, çalışmıyor mu? Bazı arkadaşlar bu olayı yaptıktan sonra birşey yükleyemiyoruz diyor bazı arkadaşlar ise mükemmel oldu %100 çalışıyor diyorlar. Kafam karıştı. Bozmayalım telefonu durup dururken...

llakin1907

llakin1907

Üye
teşekkürünü verdm :) saol

cdrwia

Üye
kardeş emeğine sağlık ne diyim harikasın

badrap

Üye
eline sağlık kardeşim sağol sertifika isteği yolladım

serkanklnc

Üye
kardeş allah razı olsun forumda bulunan diğer yöntemlerin çoğunu denedim ama bir türlü olmadı. Nokia 5800 a bu yöntem sayesinde tüm programları rahatlıkla yüklüyorum. Emeğine sağlık.

keansue

keansue

Üye
Kardeş ALLAH senden razı olsun kaç aydır arıyorum adam gibi anlatan bulamadım çok teşükkür ederim benim gibi bi eziq bile hemen yaptı çok sağoL

meleti44

Üye
Şimdi herkes ime sini o siteye veriyorda,o siteye nasıl güveniyorsunuz ?ıme.nizi kaçak telefonlarda kullanmayacağı ne malum ?

grafiker22m

grafiker22m

Üye
sağolasın kardeşim emeğine sağlık fotograflı anlatımın sayesinde rahatlıkla kurulum yaptım tşk

tmaaga

tmaaga

Üye
ellerine sağlık süper inan hemencecik oluverdi.2 saatte.Teşekkürler

fbforever

fbforever

Üye
eline koluna aklına sağlık çok işime yaradı :D:D:D

1eren1

1eren1

Üye
arkadaşlar bu islem sonucunda teli hacklemişmi oluyoruz bi yorun çıkarmaz inşallah

agarwaen

agarwaen

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar kusuruma bakmayın, gerek işler gerekse 5800'ımı geri vermem sebebi ile (Pil sorunu çıkardı ve pek ısınamadım, ben de omnia'ma geri döndüm) foruma giremedim. Bazı soruların yanıtını geç verdiğim için afedersiniz.
Sırasıyla cevap vereyim :

Re : tribal38

Bak güzel kardeşim kimse birşeye mecbur değil burda.Ben yardım olsun diye kalktım kaç saatimi harcayarak bu yazıyı hazırladım senin "bisey yapiyosunuz nie yardimci olmuyosnuz" tribini çekemem. Öncelikle doğru düzgün soru sormasını öğren ve saygılı davran.

Re SERSEM35 , berkay95 ,

Öncelikle 5800'larınızın versiyonunun güncel olup olmadığını öğrenin ve değilse güncelleyin, sonrasında linkini verdiğim siteden yada benzerlerinden imei numaranızla bi sertifika alın (bu anahtar nokta yoksa Helloox u telefona kuramazsınız.) ve hellooxu anlattığım şekilde kurun. Kurduktan sonra da installserver_FP2 ve Open4All_RP+ uygulamalarını aktive edin.

Anlattıklarıma uygun yaptıysanız çalışması gerekli.Ben hem kendi telefonum hemde iki arkadaşımın telefonu üzerinde sorunsuzca yaptım aynı şeyleri ve yaklaşık 2 aydır sorunsuzca kullanıyorlar.

5800 konusunda daha fazla yardımcı olmayı isterdim ama dediğim gibi omnia ya geri dönüş yaptım.

Ayrıca sorulara cevap verip konuyu boş bırakmayan
kemalcakir19 kardeşe de teşekkürler.

Sağlıcakla kalın...

Ek olarak yabancı sitelere imei verip vermeme konusuna gelince kişisel tercihe bağlıdır.Sonuçta telefonun faturası elinizde olduğu sürece probleminiz olacağını düşünmüyorum ama gene de tercih meselesi...

Sevgi&Saygı

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
güzel yöntem teşekkür...

Üst Alt