Nokia 5230 Firmware v20.0.005 yayinlandi...

Sponsorlu Bağlantılar

cemee61

cemee61

Üye
    Konu Sahibi
ben yapamadım arkdaşlar ya güncelle diyorum oviden bulamıyor yeni versiyonu telin versiton 11.0.079 güncelle diyorum yeni sürüm bulamıyor yardımcı olursanız sevinirim bu arada yazılanların hepsini okudum ve her şeyi uyguladım

yardimci oluruz tabi kardesim. her seyi okuduguna gore sorun yok. simdi normalde senin product code 0597717 oldugu icin guncelleme gozukmuyor. cunku nokianin kendi sitesinde bu kod icin en son guncelleme v11 olarak goruluyor. bu durumda senin product kodu degistirmemiz lazim. bunuda aciklamistim ama gozunden kacmis sanirim, ziyani yok tekrar aciklayalim:)
ilk once su adresten programi indir. indirdigin zipli dosyanin icinde NSS.zip diye bir dosya daha var bu programin adi nemesis daha sonra
nemesis i (NSS103812.exe) kur baslat telefonunu bagla. telefonda pc suite modunu sec.
programdaki buyutec simgesine tikla
sonra phone info ya tikla
sonra read e tikla
produckt code yazan yerin yaninda maviyle 0597717 yaziyor olacak
yaziya tikla, sil, onun yerine 0585382 yaz
hemen yanindaki enable kutucugunu isaretle
write a bas
programi kapat

nokia software updateri ac (veya ovi suite i)
guncelleme arat
en son guncelleme cikacak...

bu sekilde hallolmasi lazim:oke:

kerimna375

Üye
abi v.40 var bende olumu

sawyer_38

Üye
yardimci oluruz tabi kardesim. her seyi okuduguna gore sorun yok. simdi normalde senin product code 0597717 oldugu icin guncelleme gozukmuyor. cunku nokianin kendi sitesinde bu kod icin en son guncelleme v11 olarak goruluyor. bu durumda senin product kodu degistirmemiz lazim. bunuda aciklamistim ama gozunden kacmis sanirim, ziyani yok tekrar aciklayalim:)
ilk once su adresten programi indir. indirdigin zipli dosyanin icinde NSS.zip diye bir dosya daha var bu programin adi nemesis daha sonra
nemesis i (NSS103812.exe) kur baslat telefonunu bagla. telefonda pc suite modunu sec.
programdaki buyutec simgesine tikla
sonra phone info ya tikla
sonra read e tikla
produckt code yazan yerin yaninda maviyle 0597717 yaziyor olacak
yaziya tikla, sil, onun yerine 0585382 yaz
hemen yanindaki enable kutucugunu isaretle
write a bas
programi kapat

nokia software updateri ac (veya ovi suite i)
guncelleme arat
en son guncelleme cikacak...

bu sekilde hallolmasi lazim:oke:

kardeşim teşekkür ederim ama nss de o büyüytece tıklayınca benim tel gözükmüyor zaten özeldede konuşmuştuk yinede çok çok teşekkür ederim. :))))

derin11

Üye
arkadaşlar bendede aynı sorun var v11 de güncelleme yapamıyorum yukarda söylenenleri yaptım ama error verdi olmuyor
:hmmm

Üst Alt