Nokia 5230 Firmware v20.0.005 yayinlandi...

Sponsorlu Bağlantılar

brown22

Üye
bilen arkdaşlar ltfen bi sorun olacak bnm en son versiyon 12..şimdi namesisi olayını hallettim Nokia Software Updater arattırdım v.21 i buldu bu versiyon 20 yide kapsıyormu acil cvp arkdaşlar

--------------- Ekleme ---------------

arkdaşlar acil yardım bnm en son versyon 12..versiyon 20 yi yüklememiştim şimdi namesisi olayını da çözdüm Nokia Software Updater arattrdım v.21 çıktı bu 21, 20nin özelliklerinide kapsıyormu

TaZZzZ

TaZZzZ

Üye
bilen arkdaşlar ltfen bi sorun olacak bnm en son versiyon 12..şimdi namesisi olayını hallettim Nokia Software Updater arattırdım v.21 i buldu bu versiyon 20 yide kapsıyormu acil cvp arkdaşlar

arkdaşlar acil yardım bnm en son versyon 12..versiyon 20 yi yüklememiştim şimdi namesisi olayını da çözdüm Nokia Software Updater arattrdım v.21 çıktı bu 21, 20nin özelliklerinide kapsıyormu

tabiki sonuçta bu versiyonlar üst üste eklenerek çıkıyor 20 nin üstüne bişiler ekleyerek 21 i yapıyolar...:)

lMrTl

Üye
iyide verdiğin adreste 5230 yokki

crazyIm63

crazyIm63

Üye
evet Nokia sayfasında %230 için yazılım yok ??

cemee61

cemee61

Üye
    Konu Sahibi
iyide verdiğin adreste 5230 yokki

evet Nokia sayfasında %230 için yazılım yok ??

OKUYALIM ARKADASLAR!!!!!

bu adresten herhangi bir telefonu sec. acilan sayfanin altinda "PC’nizi kullanarak güncelleme" yaziyor. onuda en altinda indir butonu var. oradan yazilimi indir, bilgisayarina kur. gerisi icin yazilim yonlendirmeyi yapiyor zaten. takildigin yer olursa yardimci olurum yine:oke:

tabiki... yukarida yazmistim gerci, orada bizim telefon yok herhangi birini secin demistim. amacimiz bir sonraki sayfaya gecmesi ve yazilimi indirmemiz. hepsi ayni yani her nokia ya uyumlu:oke:

hayir bende o sekilde yaptim. aslinda asil olay soyle: nokia ovi suite isimli yazilimla yapilabiliyor artik bu. ama ovi her zaman stabil calismayabiliyor. bu nedenle bende linkteki yazilimi kullaniyorum. daha basit geliyor bana. ayrica tamamen update icin yapilmis bir program bu.oradaki herhangi bir telefonu sectiginizde (ornegin 5800 yada 5730 farketmez) indireceginiz yazilim aynidir.telefona ozel degildir. aralarinda fark yok yani. :oke:

bu mesajda yazmistim c5i de secseniz e72 yide yada 5800i da secseniz indireceginiz yazilim ayni olacaktir. yani 5800 yazilimi yada e72 yazilimi arasinda fark yoktur.
ama illa merak ediyorsan tam hatirlamamakla beraber 5800i secerek indirmistim sanirim:oke:

bu soruya kac kere yanit vermisim dimi.... ayrica v21cikti bayada oldu....

brown22

Üye

cemee61

cemee61

Üye
    Konu Sahibi
sanirim dogru hatta bizim forumdada konu acilmis http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-destek/nokia-5230-yeni-guncelleme-v21-6-005-a-395015.html. burada bi suru arkadas sikayet etmis , 5235icin falan demisler ama asagidaki ekran goruntusunde 5230 icin oldugu goruluyor. zaten olsada ikiside ayni telefon:)
su adrestede navifirmden ekran goruntusu vermisler. aksam deniyelim bi....

denedim yeni versiyonu. gercekten 5235 icinmis. telefonum 5235 oldu (diger arkadas konuyu 5230unuzu 5235 e ceviriyorum diye baslik atsaymis sikayet degilde 1000tane tesekkur alirmis:)) bunun disinda pek bir fark yok acikcasi. sadece guitar rock tour 2 adli oyun yuklendi baska bir fark yok
ancak nemesis bu guncellemeden sonra telefonu gormuyor. biraz ugrasilirsa gorur bence ama zor geldi simdi ugrasamicam onunla:)

bohemia

Üye
arkadaşlar biri bu güncellemeyi siteye koyabilir mi?
2 saattir nette arıyorum güncellemeyi nokia sitesinde bile yok :S

onno94

Üye
kardesim bu yenilikler burda yok ki 5230 için.. 5230 tel. arasında gözükmüyor

rdğn0606

Üye
arkadaşlar artık bu güncelleme nokiatr de var ama yazılım güncelleştirici bulmuyo:off:

CoDeYs

CoDeYs

Üye
güncelleme yok diyor hala eski versiyon 11. vs insanları kandırma bügün denedim hala eski sürüm yenisi çıkmamiş :off:

cemee61

cemee61

Üye
    Konu Sahibi
güncelleme yok diyor hala eski versiyon 11. vs insanları kandırma bügün denedim hala eski sürüm yenisi çıkmamiş :off:

az once mesajlarini, konularini inceledimde efendi bi cocuga benziyosun aslinda, ya da sitede belli bir yere gelmek icin hirs yapmissin kendine onemli kisilere efendi davraniyorsun ya da ne bileyim kotu gunler geciriyorsun belki karnen kotu geldi de arastirmadan etmeden 2gun sonra 26 yasina girecek bu abini insanlari kandirmakla sucluyorsun. (yasinin dogru oldugunu nereden bileyim diyebilirsin, onemli olan yas degil ama keske ufak bir arastirma yapsaydin) ama olsun muhim degil. ben senin efendi bir genc olduguna inaniyorum. bu aralar moralinin bozuk oldugunu, o yuzden boyle seyler yaptigini dusunecegim yinede. bu arada 3 gun once dogum gunun varmis, bende kutlarim:oke:
gelelim konumuza: eger konunun sayfalarini okursan guncelleme hakkinda bir cok bilgiye ulasacaksin. nasil yapilir, eger guncelleme gorunmuyorsa ne yapmali vs. vs. yine de yapamazsan ben yardimci olmaya calisirim yine
unutmadan bu arada v40 cikmis. emin ol insanlari kandirmiyorum:) ben yaptim guncellemeyi, ama ugrasamadim kusura bakma, cok istersen bi ekran goruntusu yollarim...

CoDeYs

CoDeYs

Üye
kusura bakma abi moralimde yoktu hem şansıma indirdim pc sütüdyoyu internet cafede hemde kurdum bilgisayar yeniden başlatılacak dedi buaradada tam 2 saat geçmişti pc kapattım açtım hepsi silinmiş yani köydem geldim bi dünya yol bu sogukta bu olcak keyfile şanszlk olmadı insan ister istemez sinirleniyor özür dilerim saygılar bu arada sitede belli yere gelmek istemiyorm ki :bilmem: özürümü görürsün gardaş :naughty:

cemee61

cemee61

Üye
    Konu Sahibi
tamam codeys problem degil. belli yere gelme olayi sadece tahminlerimden biriydi, cok fazla genc arkadas bunun icin ugrasiyor, nedeni ne bilmiyorum belki ego belki baska bisey. neyse bosver sen, zaten soyle demistim "ben senin efendi bir genc olduguna inaniyorum. bu aralar moralinin bozuk oldugunu, o yuzden boyle seyler yaptigini dusunecegim yinede":oke: ve sen boyle oldugunu kanitladin:) bu aralar cok fazla siteye takilmiyorum (yeni ana sayfa soguttu sanirim beni) ama bi sorunun olursa yaz yinede elimden gelirse cozeriz beraber...:oke:

CoDeYs

CoDeYs

Üye
normalde bi konuya hayatta olumsuz eleştiri yazmam hatta başkalarının konusuna yazılan eleştiriye cevap veririm alakam olmasada ama gerçektende bugunku bu olayın ardından çok hayal kırıklıgına ugradım çünkü telefonu aldım alalı daha dogru düzgün bi oyun oynamadım hatta hiç oynamadım hal böyşe oluncada moral baya bozuluyor haliyle gerçekten kusura bakma abi sen yazmadan önce mesajı degiştircektim işte denk geldi kısmet dogum günümü kutlamıştın teşekkürler abi saol :)

cemee61

cemee61

Üye
    Konu Sahibi
bende bayadir profilime goz atmamistim, tesaduf senin yazdigini gordum. once cok kizdim aslinda. mesela sirf bu konuyu incelersen; neyin nasil yapilacagini 1000 kere anlatmama ve konuyu okuyupta cozemediyseniz yine yardimci olurum dememe ragmen hala "bende guncelleme gorunmuyor","dediklerini yaptim olmadi","nasil guncellicem","telefonum listede yok" vs. vs. gibi elestirilerle karsilasinca sinir oluyorum. ben bir sorunum oldugunda profesor google a soruyorum o yanit veriyor zaten:) ama bir cok genc bu kadar anlatmama ragmen anlamiyorsa ya kalin kafali ya da okumayi bilmiyor:) yada googleda arama yapmaya bile useniyorlar (nedense insanlari kotu elestirmeye usenmiyorlar). senin bu yorumunu gorunce sinirlendim once. sonra bir baktim binbasi rutben var, hemen aklima butun konulara siradan tesekkur eden tiplerden galiba dedim. sonra bir baktimki cok guzel konular acmissin diyologlarinda gayet iyi bir terslik var dedim bu iste. moral onemli, olmadimi insan sacmaliyor bazen, sonrada kendi kendine uzuluyor. bende yapiyorum bazen bunu...
dedigim gibi Mehmet yada Zeki problem degil bazen olur boyle seyler:oke:

CoDeYs

CoDeYs

Üye
bende bayadir profilime goz atmamistim, tesaduf senin yazdigini gordum. once cok kizdim aslinda. mesela sirf bu konuyu incelersen; neyin nasil yapilacagini 1000 kere anlatmama ve konuyu okuyupta cozemediyseniz yine yardimci olurum dememe ragmen hala "bende guncelleme gorunmuyor","dediklerini yaptim olmadi","nasil guncellicem","telefonum listede yok" vs. vs. gibi elestirilerle karsilasinca sinir oluyorum. ben bir sorunum oldugunda profesor google a soruyorum o yanit veriyor zaten:) ama bir cok genc bu kadar anlatmama ragmen anlamiyorsa ya kalin kafali ya da okumayi bilmiyor:) yada googleda arama yapmaya bile useniyorlar (nedense insanlari kotu elestirmeye usenmiyorlar). senin bu yorumunu gorunce sinirlendim once. sonra bir baktim binbasi rutben var, hemen aklima butun konulara siradan tesekkur eden tiplerden galiba dedim. sonra bir baktimki cok guzel konular acmissin diyologlarinda gayet iyi bir terslik var dedim bu iste. moral onemli, olmadimi insan sacmaliyor bazen, sonrada kendi kendine uzuluyor. bende yapiyorum bazen bunu...
dedigim gibi Mehmet yada Zeki problem degil bazen olur boyle seyler:oke:

anlayışin için gönülden teşşekür ederim ben telefondan giriyordum inan msj yazmaya üşeniyor bide googleden incelersem herzama malesef üyeligimi yeni baştan gircem yani tam sinir bozucu 1 2 msj ı gözden kaçırmışım yoksa yapabilirdim şimdi deniyorum o yazdıgın msjlardan bakalım inş olur evet bende bazen hata yapıp sonradan pişman oluyorum insanlık hali ne yapalım :)

cemee61

cemee61

Üye
    Konu Sahibi
telefondan nete girince bende useniyorum:) hicbirsey yazmadan cikiyorum genelde, googledan arama yapmaya calistigimda da bilgisayarda 2dk´da bulacagim seyi 1 saatte anca buluyorum:) kucuk ekranda ve maus olmadan zor oluyor cidden.
neyse sen onlari dene, olmazsa bakariz bir caresine:oke:
ben bugunluk kactim:bye2:

he unutmadan: belki biliyorsundur ama telefonda "opera" internet tarayicisini kullanirsan hem internet kotandan tasarruf edersin hemde sekmeli gezinti sayesinde istedigin kadar sayfayi ayri ayri acabilirsin, kapatmana gerek kalmaz...
hadi kactim:bye2:

CoDeYs

CoDeYs

Üye
iyi geceler abim tavsiyeni denicem saol :) :bye3:

sawyer_38

Üye
ben yapamadım arkdaşlar ya güncelle diyorum oviden bulamıyor yeni versiyonu telin versiton 11.0.079 güncelle diyorum yeni sürüm bulamıyor yardımcı olursanız sevinirim bu arada yazılanların hepsini okudum ve her şeyi uyguladım

Üst Alt