Nokia 5230 Firmware v20.0.005 yayinlandi...

Sponsorlu Bağlantılar

dipower

dipower

Üye
yaw yapnayi bilen biri bi ilgilensin ona zahmet çok önemli ya

cemee61

cemee61

Üye
    Konu Sahibi
telefonun pilini cikarinca cihazin arkasina yapisik nokia yazili bir etiket goreceksiniz. o etikkette imei nin ustunde CODE yaziyor o CODEnin ne oldugunu yazarsaniz daha kolay yardimci olabilirim sanirim...

dipower

dipower

Üye
0597718 5230 telefon

--------------- Ekleme ---------------

bu sitede yazıo v20 sürümü olduğu ama programda görmüo neden

cemee61

cemee61

Üye
    Konu Sahibi
dipower

dipower

Üye
türkce güncelleştirme yoqsa ing napiim ben

cemee61

cemee61

Üye
    Konu Sahibi
o kodu degistirmeden guncelleme yapamazsiniz. verdigim kod turkce zaten

dipower

dipower

Üye
sn tam bi anlatsana kardes pm dpsyası demiş o çıkmıo bende neden

cemee61

cemee61

Üye
    Konu Sahibi
nemesis i kur baslat telefonunu bagla. telefonda pc suite modunu sec.
programdaki buyutec simgesine tikla
sonra phone info ya tikla
sonra read e tikla
produckt code yazan yerin yaninda maviyle 0597718 yaziyor olacak
yaziya tikla, sil, onun yerine 0585382 yaz
hemen yanindaki enable kutucugunu isaretle
write a bas
programi kapat

nokia software updateri ac
guncelleme arat
v20 cikacak...

cemee61

cemee61

Üye
    Konu Sahibi
ise yaramadimi???

maganda112

Üye
cemee61 kardeşim anlatırken herhangi bi telefon modeli gir indir yükle ama yanlış anlamadıysam oradakı herhangi bi modelinkini kurarsak telefon desteklemez ve servisle uğraşmak zorunda kalırız sen yükleme yaparken hangi modelinkini yükledin acaba sorun cıkmadımı _???

cemee61

cemee61

Üye
    Konu Sahibi
cemee61 kardeşim anlatırken herhangi bi telefon modeli gir indir yükle ama yanlış anlamadıysam oradakı herhangi bi modelinkini kurarsak telefon desteklemez ve servisle uğraşmak zorunda kalırız sen yükleme yaparken hangi modelinkini yükledin acaba sorun cıkmadımı _???

hayir bende o sekilde yaptim. aslinda asil olay soyle: nokia ovi suite isimli yazilimla yapilabiliyor artik bu. ama ovi her zaman stabil calismayabiliyor. bu nedenle bende linkteki yazilimi kullaniyorum. daha basit geliyor bana. ayrica tamamen update icin yapilmis bir program bu.oradaki herhangi bir telefonu sectiginizde (ornegin 5800 yada 5730 farketmez) indireceginiz yazilim aynidir.telefona ozel degildir. aralarinda fark yok yani. :oke:

bu mesajda yazmistim c5i de secseniz e72 yide yada 5800i da secseniz indireceginiz yazilim ayni olacaktir. yani 5800 yazilimi yada e72 yazilimi arasinda fark yoktur.
ama illa merak ediyorsan tam hatirlamamakla beraber 5800i secerek indirmistim sanirim:oke:

mardok

mardok

Üye
arkadaşlar istanbul da CA-101 model kablo satan bi yer biliyomsunz Avrupa Yakası Bakırköy civarı 2.el almak da istemiyorum da

cemee61

cemee61

Üye
    Konu Sahibi
yaklasik olarak her telefoncuda vardir. yan sanayi olanlar tahminimce 5-10 liraya satiliyordur. orjinalide var ama pahalidir baya. yakinlarda teknosa mediamarkt gibi magazalar varsa oralardanda bulabilirsin

mardok

mardok

Üye
tmm sağolunm teşekkür ederim

ruzgar515

ruzgar515

Üye
arkadaşlar ben 20.0.005 güncellemesini yaptım telefonda belirgin bir farklılık oluor tavsiye ederim müzik çalarda, dokunmatik ekranda msj yazımında fln hisssedilior:)

mardok

mardok

Üye
tavsiye için sağol bende yarın kabloyu alıp güncellemeyi yapıyorum

yns61

Üye
eror veriyor

platane

Üye
bilgi için teşekkürler nemesis programı aracılığyla sorunsuz güncelledim süper oldu telefonda gözle görülür bir hızlanma oldu. Product code değiştirdim güncellerken tekrar eski product code yi eski haline getirmem gerekiyormu acaba.

cemee61

cemee61

Üye
    Konu Sahibi
bilgi için teşekkürler nemesis programı aracılığyla sorunsuz güncelledim süper oldu telefonda gözle görülür bir hızlanma oldu. Product code değiştirdim güncellerken tekrar eski product code yi eski haline getirmem gerekiyormu acaba.

bi fark olmaz ama orjinal kodu olsun istersen eski haline getirebilirsin sana kalmis yani:oke:

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
bnmde son versiyon v11 şuan v20 gözükmüyor kod değiştirmeyede korkuyorum açıkcası acaba beklersek bizim koda uygun v20 de yayınlanır dimi?

Üst Alt