Nokia 5230 Firmware v20.0.005 yayinlandi...

Sponsorlu Bağlantılar

cemee61

cemee61

Üye
    Konu Sahibi
bnmde son versiyon v11 şuan v20 gözükmüyor kod değiştirmeyede korkuyorum açıkcası acaba beklersek bizim koda uygun v20 de yayınlanır dimi?

yayinlanacagini tahmin etmekle beraber yayinlanmama ihtimalide var. kod degistirme riskli bir is degil ama yinede sen bilirsin:bilmm

platane

Üye
bnmde son versiyon v11 şuan v20 gözükmüyor kod değiştirmeyede korkuyorum açıkcası acaba beklersek bizim koda uygun v20 de yayınlanır dimi?

dostum benimkide v11 di korkulcak birşey yok forumda herşey var kod değiştirmek 2 saniyelik iş. gerisini zaten nokia update programı hallediyor. telefon kendine geldi diyebilirim. ama genede sen bilirsin yada bilen birine yaptır koda uygun v20 ne zaman yayınlanır meçhul.

hitaf1234

Üye
nereden indiriliyor lütfen bilen söyleyebilirmi

sleanger

Üye
abi bunu resimli anlatamazmısın :hmmm

cemee61

cemee61

Üye
    Konu Sahibi
yazilimin nasil indirilecegini nasil yuklenecegini, guncelleme cikmayanlarin dil kodunu degistirerek nasil guncelleme yapabilecegini anlattim arkadaslar. konunun sayfalarini iyi okursaniz yarrdimci olacaktir. ayrica pek vaktim yok bu aralar resimli anlatamam ama forum icinde yada nette aratirsaniz hepsini rahatlilkla bulursunuz:oke:

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
kod değiştirince garanti devam ediyormu

gunayselim94

Üye
tesekkurler

asitik

Üye
Kafam iyice karıştı bir kaç soru soracam,

1- Telefonun kodunu değiştirip versiyon yükledikten sonra telefon ingilizce mi oluyor?
2- Acaba telefon garanti kapsamından çıkmış mı oluyor?

cemee61

cemee61

Üye
    Konu Sahibi
garanti konusunu bilmiyorum arkadaslar. cikiyor olabilir ama telefonu servise goturdugunuzde bunun fark edileceginide pek zannetmiyorum acikcasi. verdigim dil kodu turkce- ingilizce-almanca-fransizca-italyanca ve flemenkce dillerini iceriyor

dumaniaq

Üye
arkadaslar lutfen bırısı format kodunu yazabılırmı veya nasıl yapıldıgını bastan asagı format atıp dedıklerınızı oyle yapmak ıstıyorum...
suanda son surum var ve turkce dılı yok ıcerısınde...:(

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
kamera tuşu - açma kapama tuşu - kırmızı tuş - yeşil tuş bunların hepsine aynı anda bas telefon kapalıyken sonra telefon açılmaya başlıcak ama sakın elini tuşlardan çekme taaki tel. açılıp ülke seçme listesi gelene kadar :oke:

mardok

mardok

Üye
ya arkadaşlar bluetooth üzerinden de yapabilirmiyiz güncellemeyi :S

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
hayır

storm80

Üye
Arkadaşlar mrb. ben güncellemeyi yaparken bağlantı kesildi diyor güncelleme yapmıyor, telefon kapanıyor daha sonra bağlantı kesildi diye uyarı veriyor neden yapar bunu aceba yardımcı olabilirmisiniz.

sertacgny

Üye
Aynı sorun bende de oluyor arkadaşlar varmı bi çözümü???

sawyer32

sawyer32

Üye
nemesis i kur baslat telefonunu bagla. telefonda pc suite modunu sec.
programdaki buyutec simgesine tikla
sonra phone info ya tikla
sonra read e tikla
produckt code yazan yerin yaninda maviyle 0597718 yaziyor olacak
yaziya tikla, sil, onun yerine 0585382 yaz
hemen yanindaki enable kutucugunu isaretle
write a bas
programi kapat

nokia software updateri ac
guncelleme arat
v20 cikacak...

benim de kodum 0597717 senin dediğin gibi yaptım read dedim aşşağıda error verdi ve sayıyı girmedi neyse dedim 0585382 yi girdim enable kutucuğuna bastım ve write dedim yine olmadı :(

(Tel data kablosu ile tam olarak bağlı - sorun kabloda değil )

SilentOne

SilentOne

Üye
:D:D nemesis yada nokia shoplardan halledein

sertacgny

Üye
nemesisden nası halletcez??

Tacettin Demir

Üye
5230 için güncelleme yok. Bulamıyorum.

academi48

Üye
arkadaşlar ben telefonu yeni aldım (5230) nokia pc suite kurdum. usb kablosuyla telefonu pc suite hemen tanıdı zaten. pc suitein en altında yazılım güncelleme var. ona tıkladım. ordan beni nokia nın sitesine yönlerdi ve yazılım yükleme programı kurmamı istedi. onu kurdum ve çok kolay oldu yazılım yüklemem. telefon bir anda canavar oldu. mesajlar takılıyodu. şimdi çok iyi mesaj yazıyo.

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca telefona kurduğum yazılım 21.0.004 oldu.

Üst Alt