PARS 5230/5235 RM-588 v40.6.003 & v40.0.003 C6v20.42 CFW

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
Fw yi yükledim. Ancak 5 6 saat sonra internette gezinirken bir an'da gitti ve tekrar açılmıyor. NOKİA yazısı geliyor o kadar. Şimdi başka FW yüklüyorum umarım açılır ya.

Böyle bir sorunu ilk defa senden duyuyorum. bende bu cfw yi kullandım internettede gezdim seninki gibi bir sorun daha benim başıma gelmedi.

uA.Frat

Üye
Haklısındır kardeşim. Şimdi tekrar bu cfw yi yükledim telefon açıldı, şu an herhangi bir sorun yok. Opera Mobile ile gezerken sorun oldu işte. Acaba Flashlamadan önce telefonu depolama ile bağlayıp Private-Resource-Sys-System klasörlerini silmeli miydim? Ayrıca cevap yazdığın için teşekkür ederim.

Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
Haklısındır kardeşim. Şimdi tekrar bu cfw yi yükledim telefon açıldı, şu an herhangi bir sorun yok. Opera Mobile ile gezerken sorun oldu işte. Acaba Flashlamadan önce telefonu depolama ile bağlayıp Private-Resource-Sys-System klasörlerini silmeli miydim? Ayrıca cevap yazdığın için teşekkür ederim.

Hafıza kartını biçimlendirmeden kullandıysan böyle bir sorunla karşılaşmış olabilirsin.Tam olarak nedenini bende bilemiyorum

ahmet_0063

ahmet_0063

Üye
kardeş peki hani ikinci ekranda sadece saat widgeti oluyorya onu v40.0.003 ve n8 menü yazılar ortalanmış yaparmısın yorumlardan baktım v40.6.003 tü ve n8 stili değildi

Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
kardeş peki hani ikinci ekranda sadece saat widgeti oluyorya onu v40.0.003 ve n8 menü yazılar ortalanmış yaparmısın yorumlardan baktım v40.6.003 tü ve n8 stili değildi

Buyur Arkadaşım

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
daha bu gün bu fw yi indirdim kurdum arkadaşımın telefonuna on numara bi fw sadece biraz bazı yerleri eksikti düzelttim manyak oldu herkez e tavsiye ederim bu fw yi bi kaç reklam olsada bir yerlerinde güzel fw :oke::oke::oke:

emreaslan.96

emreaslan.96

Üye
kardeşim 40.6.003 ortalanmış menü linki ölü düzeltirsen indireceğim saol :)

Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
kardeşim 40.6.003 ortalanmış menü linki ölü düzeltirsen indireceğim saol :)

Buyur arkadaşım v40.6.003 için N8 stili ortalanmış menüsü ve ortalanmış buton yazıları içeren, 3x4 menü dizaynına sahip PARS. (yanlız burada sadece rofs2 dosyası var. diğer dosyalara ise ilk sayfadan ulaşabilirsin)

emreaslan.96

emreaslan.96

Üye
saol kardeşim :)

Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
kardeş attım ppm ışığı yanmıyor
Arkadaşım dosyanın ismini yanlış yazmış olabilirim adının böyle olması gerekiyor: RM-588_40.0.003_prd.rofs2.V02
Eğer ismini değiştirip RM-588 Klasörüne atıncada PPM ışığı yanmaz ise ışığın üstüne tıkla bir süre bekle önüne bir pencere çıkıcak o pencereden RM-588_40.0.003_prd.rofs2.V02 dosyasını göster artık ışık yanacaktır.

ahmet_0063

ahmet_0063

Üye
Arkadaşım dosyanın ismini yanlış yazmış olabilirim adının böyle olması gerekiyor: RM-588_40.0.003_prd.rofs2.V02
Eğer ismini değiştirip RM-588 Klasörüne atıncada PPM ışığı yanmaz ise ışığın üstüne tıkla bir süre bekle önüne bir pencere çıkıcak o pencereden RM-588_40.0.003_prd.rofs2.V02 dosyasını göster artık ışık yanacaktır.

kardeş ismini değiştirdim yanmadı tıkladım ppm ye seçtim seçtikten sonra bi daha söndü

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
tam olarak nasıl akrdeşim jaf mı okumuyor yoksa telefon flashladığında açılmıyor mu basit hataalr vardır kesin yoksa ben bi yükleyişte yükledim ama v4,0.6.0.43 olanı

ahmet_0063

ahmet_0063

Üye
kardeş bak olayı anlatayım serdar kardeşten rica ettim ikinci ekranda saat widgeti olsun diye işte sağolsun yapmış bi rofs dosyası vardı ben ilk sayfadan core dosyasını aldım attım dosyasına proğramı çalıştırdım (öncedende cfw attığım için yapmasını biliyorum) işte yaptım sonra ppm ışığının yanmadığını göerdüm sonra serdar kardeşin dediğini yaptım tıklayıp ben seçtim tıkladıktan sonra ışığı tekrar söndü sonra senin dediğini yaptım ismini değiştirdim yine olmadı sonuç olarak ışığı yanmıyor

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
hııımmm anladım akrdeşi o zaman rofst un isminde bi oynama var yoksa ppm yi elle seçtiğinde sönmemesi lazım ben bunun işte üst versiyonun düz<enleyip arkadaşa kurdum ama sildim geri upload edecektim ama pars arkadaşa yanlış olur ayp-ıp olur diye paylaşmadım

ahmet_0063

ahmet_0063

Üye
kardeş eğer serdar ve zenowaren kardeş izin verirse ben 15. Sayfada serdar kardeşten N8 stili geniş menü ve butonlardaki ortalanmış yazı şekli, 3x4 menülü, v40.0.003 versiyonlu PARS ı istemiştim yapmış 15. Sayfada senden istediğim şu sen bunu alıp üstüne bide ana ekrandaki ikinci sayfa boşya ona widgat eklemek istiyorum eğer olmassa sadece saat widgeti at eğer olmassa tekrar söylüyorum serdar ve zenoware kardeş izin verirse

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
kardeş eğer serdar ve zenowaren kardeş izin verirse ben 15. Sayfada serdar kardeşten N8 stili geniş menü ve butonlardaki ortalanmış yazı şekli, 3x4 menülü, v40.0.003 versiyonlu PARS ı istemiştim yapmış 15. Sayfada senden istediğim şu sen bunu alıp üstüne bide ana ekrandaki ikinci sayfa boşya ona widgat eklemek istiyorum eğer olmassa sadece saat widgeti at eğer olmassa tekrar söylüyorum serdar ve zenoware kardeş izin verirse

ikinci ev ekranına saat eklemek basit hemde çok basit dedim ya ben arkadaş için düzenlemiştim ama işte v40,6,003 ü arkadaşlar izin veriyorsa sen linki ver ben indirir ikinci ev ekranına saat i, ekler terar upload ederim

Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
ikinci ev ekranına saat eklemek basit hemde çok basit dedim ya ben arkadaş için düzenlemiştim ama işte v40,6,003 ü arkadaşlar izin veriyorsa sen linki ver ben indirir ikinci ev ekranına saat i, ekler terar upload ederim

Tamam arkadaşım birde sen yap o zaman. Benim telefonumda v40.6.003 yazılımını yüklemek istemiyorum. Şu anda orjinal yazılımı yüklü zaten.

Üst Alt