Nexus 5 Ana Konu | Kullanıcıları Kulübü | Yardım/Destek

Sponsorlu Bağlantılar

avast

avast

Üye

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Optik klavye mouse un varsa onuda kullanabilirsin

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Ben de F710 alacağım. :D3 gün + bekleme süresi / 3+ saat ekran süresi. =P

• Beğen
Tepkiler: mr.bell
Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
1. Mesajı düzenledim. Yeni konular ekledim. İsteyen baksın. =P

Bu arada Viper4Android uygulamasını da tavsiye ederim. Onun da konusunu açacaktım ama bugün vakit azaldı. Başka zaman belki .=P

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady ve avast
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Dur bakıyım :D o ne işe yarıyo

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Ses modu. :D

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Ses modu derken

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Playde varsa bakıyım :D kullanıcılara beni eklemeyip ayıp etmişsin şişiriyom konuyuda :D

• Beğen
Tepkiler: Invoke
avast

avast

Üye
Nasi ses modu

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Anaa, harbiden ayıp etmişim la.

Playde yok tabiki. Linke bak üstteki. Root gerektiriyor olabilir. Genel bir mod, her cihaz için. PC için bile var. :P

Daha kaliteli ses için işte.

avast

avast

Üye
Dur bakicam ya root yok bende gerci ya lazim olupta rootla calisacak biseyvolsa yapicamda :ehe eski telefonda overclock yapiyodum kasiyo diye ondan rootluydu :D

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Kınıyom seni utan gel :D

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Bu arada geçen sordun ya frekansı düşürsek bataryadan kazanırmıyız diye. Bir dene dedin ya. Yapacaktım. Acayip bir yazı okudum. Lüzumsuz iş. Onu dq yazacam bir gün, şuan biraz meşgulüm. :@avast

EX konusundaki son batarya sonucuna bir bak. Stock diye tutturuyorsun. Stock da bunu alırsan ss at da görelim. :p

avast

avast

Üye
Bu arada geçen sordun ya frekansı düşürsek bataryadan kazanırmıyız diye. Bir dene dedin ya. Yapacaktım. Acayip bir yazı okudum. Lüzumsuz iş. Onu dq yazacam bir gün, şuan biraz meşgulüm. :@avast

EX konusundaki son batarya sonucuna bir bak. Stock diye tutturuyorsun. Stock da bunu alırsan ss at da görelim. :p
Bakicam dur bi link at :D alirsam o sonucu ?? :ehe @-qarapapaq-

mr.bell

Üye
Sen link koymussunda konuya baktım her köşede bir şey yazıyor.İndirip kurduktan sonra yapmam gereken ayar varsa soylede bileyim:)

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Hacı indir, yükle. Otomatik olarak cpuyu tanıyacak ona göre driver indirmek için soracak evet diyeceksin. Sonra bitti restart

mr.bell

Üye
Cwm den kuracağım değil mi zip olarak indi.

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
La link atamadım, buradan ex konusunda. 1.mesajda batarya durumana git alta son ssler var.
---

Display control konusuna da bakabilirsin Hasan.

Üst Alt