Nexus 5 Ana Konu | Kullanıcıları Kulübü | Yardım/Destek

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
1.sayfada factory image'i nasıl flashlayacağını anlatan link var. Orada yazdığı şekilde. Tüm dosyaların silinir, yedeklemen lazım önce. Eğer geri dönmek istersen aynı şekilde yine 4.4.4 factory image'ini flashlayacaksın.
Etkinlik canlı diyo ben sardırabiliyorum buda saçma bişey :D Baya beğendim tam yenilikleri öğrenebilsem iyi olacak

Etkinlik dün canlıydı, bitti. :D

mr.bell

Üye
O zaman kolay kurması.Dosyaları nereden indiriyoruz.

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi

• Beğen
Tepkiler: mr.bell

mr.bell

Üye
Gece gece çok yaratıcısın:)
Teşekkür ettim yardımın için:)

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Etkinlik canlı diyo ben sardırabiliyorum buda saçma bişey :D Baya beğendim tam yenilikleri öğrenebilsem iyi olacak

• Beğen

mr.bell

Üye
Çok hoş olmuş.Mümkün olan en kısa sürede kurmalıyım:)

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Kuracaksın da nolacak? Sordun diye link attım ama geliştirici değilsin sonuçta. Bataryan çabuk bitecek. Durduk yere cihaz ısınacak. Yeniden başlayacak, donacak bir şeyler olacak... Root bile yapamayacaksın. Daha çıkmadı çünkü root. Öyle yani gerek yok. PA RC3 çok güzel, stabil, akışkan, mis. :D

• Beğen
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Baktım linke. Çağ atlamış gibi siyah arkaplandan kurtulduk galiba :D bide kamera özelliklerine slow motionda iyi olurdu. Eylül ekim ne ya siz çıktı diyeceniz ben iki gün sonra kuracam buna alıştım yani :D

• Beğen
avast

avast

Üye
bencede abi :D gosteriyosan cıkar zaten ufak ufak duzeltiyon hataları :D cıkarttıgında ahtasız olmayacak .D

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Eylül, ekim. :D

avast

avast

Üye
Usta 4.4.4 den sonra ekran surem artti full wifi acik oyunlar clash of klans falan acik ekran parlakligi %50 civari 3-4 saat ekran 14 saat bekleme

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Ben 14 saat beklemefe 6 saat ekran süresi rahat görürüm. 3-4 saat için 2 gün. O.o ama 3G hiç yok. :D

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi

Sizler en yüksek ne gördünüz diye sordum ama araya kaynadı galiba:)
Tekrar sorayım o zaman,en fazla kaç derece gördünüz?

Biraz önce 50yi geçmiş olabilir. Kamera camı yanıyordu. :D

Anomaly 2 oynarken arkada rayman fiesta run datasını indiriyordu ve bazı bir kaç bir şeyler açıktı. Oyunu kapattık sonra cpu z yükleyip baktım 44 dereceydi.

• Beğen
avast

avast

Üye
valla suanda paso film indiriyorum yarın sunu alcam telefona full film basmayı dusunuyorum :D

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
@mr.bell

Deneyeceksen cwmden flashla gitsin, hiç uğraşma. Tabi format/System format/data format/cache ile temiz kurulum yap. Sdcardı formatlama sakın :p

Ben denedim, günlük kullanım için uygun olduğunu söyleyemem. Şimdilik final versiyonunu beklemekte fayda var.

mr.bell

Üye
Ne kadar teşekkür etsem az size:)
En kısa zamanda deneyeyim.

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Estağfurullah. :D
Ben alışamadım başta, hoş ama şu haliyle iyi değil tabiki. Zaten çalışmayan uygulama çok, twitter falan ben kullanmıyorum gerçi beni Titanium backup etkiledi. :D
Neyse PA dan güzel işler bekliyorum. :D

• Beğen

mr.bell

Üye
Aynen onlar harikalar yaratır yine:)

avast

avast

Üye
Beyler bi sorunum var allah askina sinir bozucu olmaya basladi

Hani bu ses cubugu varya ses tuslariyla nekadar kisio acarsam aciyim cubuk yerinden oynamiyo ses kisiliyo falan ama cubuk ayni nette cok videoya baktim hepsinde cubuktada caliaiyo bunda caliamiyo

Üst Alt