Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nexus 5 Ana Konu | Kullanıcıları Kulübü | Yardım/Destek
Playde yok tabiki. Linke bak üstteki. Root gerektiriyor olabilir. Genel bir mod, her cihaz için. PC için bile var. :P
Daha kaliteli ses için işte.
avast
Üye
Dur bakicam ya root yok bende gerci ya lazim olupta rootla calisacak biseyvolsa yapicamda eski telefonda overclock yapiyodum kasiyo diye ondan rootluydu
Emrah_-06
Üye
Kınıyom seni utan gel
Invoke
Üye
Konu Sahibi
Bu arada geçen sordun ya frekansı düşürsek bataryadan kazanırmıyız diye. Bir dene dedin ya. Yapacaktım. Acayip bir yazı okudum. Lüzumsuz iş. Onu dq yazacam bir gün, şuan biraz meşgulüm. avast
EX konusundaki son batarya sonucuna bir bak. Stock diye tutturuyorsun. Stock da bunu alırsan ss at da görelim.
Bu arada geçen sordun ya frekansı düşürsek bataryadan kazanırmıyız diye. Bir dene dedin ya. Yapacaktım. Acayip bir yazı okudum. Lüzumsuz iş. Onu dq yazacam bir gün, şuan biraz meşgulüm. avast
EX konusundaki son batarya sonucuna bir bak. Stock diye tutturuyorsun. Stock da bunu alırsan ss at da görelim.